savjetovalište za lezbijke i biseksualne žene-od 8.1.2007.

Teme vezane uz aktivizam, djelovanje domaćih/stranih udruga, Pride, coming out, politiku i sve tome slično.
lola
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la lola » 06 sij 2007 21:27

ma ne govorim ja da ne, ko sretniji od mene kad bi svako svoj posao radio, al kažem da to tako nije, imaš vezu - imaš posao, prođeš prijemni itd. to je shit al to je naš shit.

Zita

Post Postao/la Zita » 06 sij 2007 21:30

pa da..
nesto te smeta-zasuces rukave i mjenjas to, ako imas hrabrosti...i volje naravno (cega ne manjka kod lezbijki :aha: )
no, prvo zavrsis neki fakultet da bi te bar jedna osoba shvatila ozbiljno
ne nerviram se vec mi je smjesno raspravljati o tak necem logicnom ;)
sve oke, vozdra

lola

Post Postao/la lola » 06 sij 2007 21:36

ma samo da smo mi zdravi... hi hi hi..
smij se puno...

vision-zlavjestica
Kontakt:

Post Postao/la vision-zlavjestica » 07 sij 2007 06:17

Zita je napisao/la:bez uvrede ali cemu onda hrpa nas zavrsava fakultete, ide na doktorate, magisterije, specijalizacije ako je potrebna samo zelja i volja?

i moram reci da mi je skroz zao psihologa, koji se mucili sa studiranjem i sada nemogu naci posao jer eto svaka susa na ovom svijetu misli da moze raditi njihov posao bez imalo znanja
slazhemn se..i..ima neshto i u tome shto ti velish..
ali..ja nisam mislila na to..tj..chini mi se da to sada nije niti bila tema..ali..da..istina..slazhem se sa tobom..i nije to samo problem visokog obrazovanja...( nelojalne konkurencije na trzhishtu rada/radne snage..)..neg to kreche i od najbanalnijih primjera...evo..svi se svakodnevno susrechemo sa time..na primjeru trgovaca i/ili konobara..nije bitna struchzna sprema..neg samo nek je cura7decko atraktivna/an...i to che prodati proizvod/uslugu...
ali..ti je ...sigurno se slazhesh...drugi par postoli..tj. jedna sasvim druga tema...i..u ovom sluchaju..offtopic..pa se..ujedno..ja i isprichavam na ovom svom offtopichkaranju.
sorry..evo nechu vishe nikada..
ako lazhem ne volim tita..i 3 nozha u titovo srce.. i sve u tom fazonu..

( udri brigu na veselje...ebadga zhivpt...hahhaha..umor se razmahao..hhhahahhaha lu pe tam-vam )
"The last mosquito that bit me had to check into the Betty Ford clinic."

jasamocitam

Post Postao/la jasamocitam » 08 sij 2007 10:30

kaj sam ja glupa ili ne znam citati? recite mi ako je u tome problem!
koliko sam shvatila radi se o VOLONTERIMA.
kao prvo, ne znam koliko je ljudi nakon zavrsenog fakulteta spremno volontirati. svi koji zavrse na kraju zele biti adekvatno placeni i zele imati sigurno radno mjesto. eventualno, ako bas imaju slobodnog vremena i dobre volje negdje volontiraju uz placen posao.
to kao prvo, a kao drugo zasto se zauzimate za sirote psihologe?? pa nek se lijepo jave u kontru, nek dodju i kazu: ja sam xy, diplomirani sam psiholog i smatram da bi taj posao mogla puno bolje obavljati od neke seminarom educirane osobe.

jabooka

Post Postao/la jabooka » 08 sij 2007 10:33

Eto javno su prozvani siroti psiholozi da se jave da volontiraju.Javiti ce se ni vise ni manje nego nijedan.
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.

call_me_not

Post Postao/la call_me_not » 08 sij 2007 17:11

ja ih poznam da volontiraju i gej su. negdje drugdje.
zvir i bestimja.

Zita

Post Postao/la Zita » 08 sij 2007 17:14

i ovdje bi se vjerojatno javile..da nije kontra u pitanju

mayflower!

Post Postao/la mayflower! » 11 sij 2007 18:12

ne znam stvarno zašto ste popizdile. pa nitko ne nudi PSIHOLOŠKU pomoć. ili ja ne znam čitati. nude PODRŠKU i RAZUMIJEVANJE. a toga stvarno nikad previše. ne znam jesu li tu sve supersigurne pojedinke kojima u životu pomoć nije potrebna niti je ikada bila, ali ja sam se našla u situacijama kad bih rado bila nazvala nekog

Zita

Post Postao/la Zita » 11 sij 2007 20:45

nego sta nude? klaune i zajebanciju?
i btw meni pomoc nikad nije trebala! fala bogu

tamara3
Just tax the stupid people.
Status: U životnom partnerstvu
Kontakt:

Post Postao/la tamara3 » 11 sij 2007 20:51

Pa dobro, tebi nije ali ne znači da je svima tako. Živi bili pa vidjeli oće'l to sve skupa polučit kakve rezultate.

call_me_not

Post Postao/la call_me_not » 12 sij 2007 00:22

ja sam manicno depresivna i upravo cu se bacit s balkona jer sam zatekla curu kak se tuca s mojom najboljom prijateljicom. starci su mi nezaposleni, stari mi je ptss-ovac.
jebes pomoc. pliz ponudite mi podrsku.
zvir i bestimja.

noise

Post Postao/la noise » 12 sij 2007 00:38

evo ja podrzavam tvoju odluku! :)
slika
I take pleasure in...

U trenutku kad sam poceo pisati ovu recenicu iskreno sam pomislio da imam nesto zanimljivo reci, kad ono, evo kamo to vodi.

call_me_not

Post Postao/la call_me_not » 13 sij 2007 01:21

e hvala, mam mi je lakse.
zvir i bestimja.

nika

Post Postao/la nika » 13 sij 2007 14:50

zene, zene!!
gdje ste bila 1996., kad sam podrsku htjela traziti u oglasima Plavog oglasnika!!??....(jedino mjesto gdje su se redovito spominjale zene u paru)
"..jedini lijek je uzeti jetru krastace, cvrsto je oviti oko vrata i pod svjetlom punog Mjeseca nag stati u bacvu ispunjenu ocima jegulja.."

Odgovorite