savjetovalište za lezbijke i biseksualne žene-od 8.1.2007.
-
Zita
-
vision-zlavjestica
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Kontakt:
slazhemn se..i..ima neshto i u tome shto ti velish..Zita je napisao/la:bez uvrede ali cemu onda hrpa nas zavrsava fakultete, ide na doktorate, magisterije, specijalizacije ako je potrebna samo zelja i volja?
i moram reci da mi je skroz zao psihologa, koji se mucili sa studiranjem i sada nemogu naci posao jer eto svaka susa na ovom svijetu misli da moze raditi njihov posao bez imalo znanja
ali..ja nisam mislila na to..tj..chini mi se da to sada nije niti bila tema..ali..da..istina..slazhem se sa tobom..i nije to samo problem visokog obrazovanja...( nelojalne konkurencije na trzhishtu rada/radne snage..)..neg to kreche i od najbanalnijih primjera...evo..svi se svakodnevno susrechemo sa time..na primjeru trgovaca i/ili konobara..nije bitna struchzna sprema..neg samo nek je cura7decko atraktivna/an...i to che prodati proizvod/uslugu...
ali..ti je ...sigurno se slazhesh...drugi par postoli..tj. jedna sasvim druga tema...i..u ovom sluchaju..offtopic..pa se..ujedno..ja i isprichavam na ovom svom offtopichkaranju.
sorry..evo nechu vishe nikada..
ako lazhem ne volim tita..i 3 nozha u titovo srce.. i sve u tom fazonu..
( udri brigu na veselje...ebadga zhivpt...hahhaha..umor se razmahao..hhhahahhaha lu pe tam-vam )
"The last mosquito that bit me had to check into the Betty Ford clinic."
-
jasamocitam
kaj sam ja glupa ili ne znam citati? recite mi ako je u tome problem!
koliko sam shvatila radi se o VOLONTERIMA.
kao prvo, ne znam koliko je ljudi nakon zavrsenog fakulteta spremno volontirati. svi koji zavrse na kraju zele biti adekvatno placeni i zele imati sigurno radno mjesto. eventualno, ako bas imaju slobodnog vremena i dobre volje negdje volontiraju uz placen posao.
to kao prvo, a kao drugo zasto se zauzimate za sirote psihologe?? pa nek se lijepo jave u kontru, nek dodju i kazu: ja sam xy, diplomirani sam psiholog i smatram da bi taj posao mogla puno bolje obavljati od neke seminarom educirane osobe.
koliko sam shvatila radi se o VOLONTERIMA.
kao prvo, ne znam koliko je ljudi nakon zavrsenog fakulteta spremno volontirati. svi koji zavrse na kraju zele biti adekvatno placeni i zele imati sigurno radno mjesto. eventualno, ako bas imaju slobodnog vremena i dobre volje negdje volontiraju uz placen posao.
to kao prvo, a kao drugo zasto se zauzimate za sirote psihologe?? pa nek se lijepo jave u kontru, nek dodju i kazu: ja sam xy, diplomirani sam psiholog i smatram da bi taj posao mogla puno bolje obavljati od neke seminarom educirane osobe.
-
call_me_not
-
mayflower!
ne znam stvarno zašto ste popizdile. pa nitko ne nudi PSIHOLOŠKU pomoć. ili ja ne znam čitati. nude PODRŠKU i RAZUMIJEVANJE. a toga stvarno nikad previše. ne znam jesu li tu sve supersigurne pojedinke kojima u životu pomoć nije potrebna niti je ikada bila, ali ja sam se našla u situacijama kad bih rado bila nazvala nekog
-
call_me_not
-
call_me_not