psst... nemoj nikom reći

Teme vezane uz aktivizam, djelovanje domaćih/stranih udruga, Pride, coming out, politiku i sve tome slično.
sumrak_zivota
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la sumrak_zivota » 14 vel 2007 17:26

uma je napisao/la:ne vjerujem ljudima. ne vjerujem da to netko kome si povjerio ne kaze bar jednoj osobi, pa bilo to makar i za 15 godina. sama cinjenica da ti to zelis reci nekom odaje tu nestrpljivost koju svi mi posjedujemo.
pa ja tako ne mislim. ja sve kazem svom frendu ne zato kaj zelim i nestrpljiva sam da on to sazna ili kaze drugoj osobi, nego zato sto je to nama u prirodi (barem meni).. jer samim time sto ja njemu mogu reci bas sve meni daje neku sigurnost i osjecam se ugodno kad znam da on zna, kad znam da me netko pozna bas onakvom kakva ja jesam.
ja ne bih mogla normalno funkcionirati bez svega toga... :)
jelda? :)
______

Karolina_Novak

Post Postao/la Karolina_Novak » 04 ožu 2007 04:37

Onda to više nije tajna!

sedma_od_devet

Post Postao/la sedma_od_devet » 04 ožu 2007 13:00

u ljudskoj je prirodi ta neka znatiželja i želja da neke stvari s nekim podijeliš i ljudi to ne rade zlonamjerno, naravno da ima onih koji to rade iz zlobe....
ipak po meni neke stvari treba držati samo za sebe.
Oblikom sam kaplja, sadržinom more.

zlo
Lokacija: iza ugla kraj hajduka i maksimira cilog zagreba mi milog

Post Postao/la zlo » 04 ožu 2007 20:18

ma ljudi imaju potrebu za reć nekomenešto tako da niko nemože čuvat tajnu.

jabooka

Post Postao/la jabooka » 04 ožu 2007 21:14

zato ja nemam potrebu govoriti tajne(ovo zvuci kao spijunski film)
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.

cvetka
nerealizirani potencijal

Post Postao/la cvetka » 05 ožu 2007 13:47

slika
my only fear of death is coming back reincarnated...

mayflower!

Post Postao/la mayflower! » 05 ožu 2007 14:24

zaklela se zemlja raju da se tajne sve saznaju.

to mi je još daavno rekla moja mudra baka. čak i kad sam znala nešto svoje zadržati samo za sebe, totalno me to mučilo i utjecalo na način na koji se osjećam i kako postupam. tak da sad kažem ljudima u koje imam povjerenja iako sam apsolutno sigurna da će se to prije ili kasnije saznati. ali nekak i kad se sazna nije onako strašno kako se to znalo činiti meni kad bi bila sama sa svojom tajnom. dakle, da skratim, ne očekujem da će ljudi čuvati moje tajne, očekujem da će ih reći ljudima u koje imaju povjerenja i to je ok. nikad ništa dobro od zakopavanja, uvijek iscuri.

s moje strane, ako me netko izričito zamoli, neću reći nikome. ako me se ne zamoli, procjenjujem sama. u biti, najčešće kažem curi, koja je, iako to na prvi pogled tako ne izgleda, vrlo pouzdana.

ja znam za tri osobe koje nikad ne bi rekle nikome, uz to da je čak i kod njih moguće da bi rekle svojim partnerima/icama. kad bolje razmislim, mislim da sam sigurna za dvije. u svakom slučaju nisu česte i zbog toga ih definitivno poštujem.

Odgovorite