shizika je napisao/la:Evo mene...Ja znači mrzim ići na proteste, bilo kakva okupljanja. Danas sam otišla s 3 frendice oko 17h da glasamo PROTIV. Ja vam ne mogu opisati šta je to bilo u Mostaru. Cijela Hercegovina je izašla glasati, a u Mostaru se jedino moglo. U konzulatu je kaos ispao, znači nisu očekivali takav odaziv glasača, a da vidite ljudi koji su došli dati svoj ZA glas, ono zadrti ljudi koji pričaju OŠA, POŠA, DOŠA, SAŠA, IŠA, IĐE, MOREMO, jebu mater pederima, govor mržnje, diskriminacija, ma fuj. Međutim kako je ispala frka sa prijavama, papirima, kiša je počela padati i dosta ih je odustalo i otišlo, mi smo ostale do kraja. Uglavnom show smo napravile, ispizdile smo masu ljudi, da bi na kraju neki dečko od 30ak godina rekao daj pustite prvo ove 3-4 cure što su došle dati svoj glas PROTIV, pa ćemo onda mi. Časna sestra koja je stajala do nas pobjegla je glavom bez obzira.. : ))) divno mi je bilo provocirati

..drago mi je da sam ostala do kraja i dala svoj glas PROTIV. Iako je kiša padala, smrzla se i crkla od gladi, tek sam došla na red u 22h. nakon 5h kalvarije!
Jedino što mi je drago, majka i otac su me nazvali i pitali za koga ću glasati? Ja kažem pa ZA obitelj!

Kaže majka GLASAJ PROTIV, a otac viče frendovi su ti PROTIV

ovo me sinoc uspyelo nasmiyat do ludila

A sta rec i koyu posluku porati.
Nego cudno mi ye sto su ovi "nasi" u drzavama di vec postoyi gay brak zaokruzili za. Ne znam koyi im ye krc i sta im ye u glavi. A sto ye naygore obzirom da "ujoj" nece prikazat tko ih sve financira ne bi me cudilo da su ih oni nayvise i financirali. Tako nesto se dogadjalo i za vrijeme domovinskog rata. Kipim ali cu ostat i dalje pri sebi koliko ye to moguce i ne komentirat.
Klerikalni pokret 'U ime obitelji' stoga nije ništa promijenio, osim što je stvorio atmosferu podjele hrvatskih građana i građanki na „normalne“ i „nenormalne“ te potaknuo nevjerojatnu količinu netrpeljivosti i homofobije, a za sve to potrošeno je, prema procjenama stručnjaka, preko 50 milijuna kuna.
^
e ovo me nayvise zanima i kako ce se to dalje odigrat.
Neki ljudi koye poznayem a zaokruzili su za sad likuyu i govore mi da moram biti tolerantna i spremna na kompromis.
Ma daay.

Kad mi to netko govori imam filing da sam balon koyi ceka iglu.
Oni zapravo uopce nisu sviyesni zakona o zivotnom partnerstvu i kao i do sad postoyanja lgbt obitelji.
Samo sto ye sad stvorena yos zesca atmosfera i napadat ce yos yace.
Evo yedan komentar na feysu kad sam shareala zadnju cover obyavu zg pridea > "Tješ,i se tješi,hahahah... Pa ima li većih fašista u ovoj državi od lgtb udruga i Matije babića...?"
OMFG
Po prvi puta razmisljam o tome da se mozda i ukljucim intenzivno u neku lgbt udrugu.
Kao i prvi st pride kad sam poludila i krenula napokon na praydove.
Ovo ye prestrasno. Mrak mrakova.
A s druge strane kao osoba koya bas i niye sklona kompromisu kad se radi o kljucnim stvarima ako mislim da sam u pravu i
koya ye do nedavno tvrdila da treba ukinut brak uopce mozda krenem skupljat potpise za promiyenu naziva braka u naziv zivotno
partnerstvo

pa bi tako doslo do yednakosti

A nekako niye ni za bacit savyet nekih bliskih mi ljudi da se i dalje drzim svoyih uvyerenja i ne pristayem na mrvice, krenem prema
van , pa se mogu i vratit ako se sveopca atmosfera popravi do razine koya ce mene zadovoljit.
E koliko opciya, a pred zidom kao
Sve ce to bit supeRR!