Koliko se radi o internoj zajebanciji najbolje sam osjetila ja na vlastitoj kozi.Popeye je napisao/la: selektivan je utoliko sto ne prezentira cijeli topic niti se zna inace kakav je nacin rada u redakciji gay.hr-a, te koje stvari se misle ozbiljno, a sto je interna zajebancija...
Kao sto sam sigurna da Hrvoje ne bi trosio vrijeme na trazenje i iizrezivanje predloska za montazu da nije postojala konkretna namjera objavljivanja. No, buduci je montaza fakat ispala naivna te samim tim pravno klizava, logicno je da ste od iste odustali. Uostalom mnogo ste o tome sami izrekli u raspravi koju ste doduse maknuli sa foruma - al ja imam backup pa cu istu postaviti u nastavku ovog topica kad uhvatim vise vremena.
1. Za klevete i lazi u vezi prajda ostavljeni su linkovi sa informacijama - dakle ne klevece i laze old witch vec onaj tko je doticne tekstove stavljao na gejhaer - bilo na forum bilo na sajt.Popeye je napisao/la:radi se o ideoloskim razlikama i cinjenici da old witch kontinuirano klevece i laze u vezi pridea,
2. Za outanje su ostavljeni transkripti redakcije. Evo i dodatnih linkova na rasprave u kojima se jasno vidi odnos clanova redakcije prema outanju / neoutanju:
http://www.gay.hr/forum/viewthread.php?tid=68357&page=1
Laerem - Viktor Zahtila - clan UO Iskoraka
cow_girl - Milena Zajovic - clanica Iskoraka
xenu - Marko Jurcic - suradnik gejhaera
Popeye -Gordan Duhacek - glavni urednik gejhaera
relativity - Hrvoje Fucek - clan UO Iskoraka i neformalni vlasnik gejhaera
http://deckiforum.forumup.nl/viewtopic. ... deckiforum
To bi otprilike bile "ideološke" razlike na kojima se zasniva kako ovaj tako i svi sukobi na sceni, a to je da gore navedena ekipa smatra kako su ljudi koji nisu spremni na javni i sveopci out (napominjem da pod tim ne podrazumjevaju outanje u svojoj okolini) "ormarushe", "ljigavci" i "beskicmenjaci", ne libeci se pri tome zavoditi teror na gejhaeru vrijedjajuci neoutane osobe i prijeteci im outanjem.
Za razliku od njih ja, tj ow, tj Branka Colic smatram da je odluka o outanju TEMELJNO PRAVO SVAKE OSOBE koje nitko i ni iz kojih razloga ne smije ugroziti.
Nadalje, smatram da organizacijski odbor prajda ima pravo odluciti da na prajdu Marko Jurcic treba pokazati kurac, no isto tako ja i svi ostali kojima je takva prezentacija neprihvatljiva imamo pravo takav prajd ignorirati.