10 razloga zašto GEJ BRAK mora ostati ilegalan

Teme vezane uz aktivizam, djelovanje domaćih/stranih udruga, Pride, coming out, politiku i sve tome slično.
Odgovorite
Ice
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka
Status: U vezi

10 razloga zašto GEJ BRAK mora ostati ilegalan

Post Postao/la Ice » 27 lis 2008 20:22

1. Biti gej ili lezbijka nije prirodno. Odbacimo sve neprirodne stvari poput naočala, plastike i klima uređaja!

2. Gej brak će potaknuti ljude da postanu homoseksualni, isto kao što ćemo postati viši ako se družimo s visokim ljudima.

3. Legalizacija gej braka otvorit će vrata različitim ludim ponašanjima. Na primjer, ljudi će se htjeti vjenčati sa svojim kućnim ljubimcima, jer i oni će htjeti pravni status i mogu potpisati bračni ugovor.

4. Brak između muškarca i žene postoji oduvijek i uopće se nije promijenio; žene su i dalje vlasništvo muškaraca, roditelji ugovaraju brakove, a razvod je još uvijek ilegalan.

5. Brak će izgubiti na svom značaju ako se dopusti gejevima i lezbijkama; pogotovo će svoju svetost izgubiti brak Britney Spears koji je trajao punih 55 sati.

6. Brak muškarca i žena je dobar jer donosi djecu. Homoseksualnim parovima, neplodnim parovima i starijim parovima brak treba biti zabranjen jer nema dovoljno djece bez roditelja, a domovi za djecu još nisu puni.

7. Sva djeca iz gej braka bit će gej, kao što su sva djeca iz heteroseksualnih brakova heteroseksualna.
Printaj i podijeli

8. Gej brak je protivan našoj vjeri. Ipak mi živimo u teokraciji i imamo samo jednu religiju u zemlji po čijim pravilima svi moramoživjeti.

9. Djeca bez roditelja obaju spolova ne mogu biti dobro odgojena, pa je zato u našoj zemlji strogo zabranjeno biti samohran roditelj.

10. Gej brakovi će zauvijek promijeniti temelje našeg društva i nikada se nećemo prilagoditi promjenama. Kao što se nismo priviknuli na automobile, uslužne djelatnosti i duži životni vijek.

:preuzeto sa lavina.com.hr:
My face radiates with after-glow
My pillow scented by you
A fragrance which haunts me
My room smells of the best sex
I
Covered in body prints and finger prints and you above me
Your name written indelibly upon my body in your genetic history

tamara3
Just tax the stupid people.
Status: U životnom partnerstvu
Kontakt:

Post Postao/la tamara3 » 27 lis 2008 20:28

Bilo bi smiješno da nije zapravo tragično jer dobar dio ljudi baš tako misli, pa i piše i glasno izgovara.

Black_feniks

Post Postao/la Black_feniks » 27 lis 2008 21:23

Žalosno ...

Kao i ovo na šta sam naletila

http://www.youtube.com/watch?v=A-jc4ujp9Ok

Ostala sam WTF?? :o
Normal people frighten me!

Zita

Post Postao/la Zita » 28 lis 2008 15:12

:krezub :krezub

ameri su glupi. kaj vise za rec

Hidden_soul
Devil in details

Post Postao/la Hidden_soul » 28 lis 2008 15:54

2. Gej brak će potaknuti ljude da postanu homoseksualni, isto kao sto ćemo postati viši ako se družimo s visokim ljudima.
Nek se pocnu druzit sa pametnijim ljudima, mozda postanu za nijansu manje glupi.
:roll:
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."

Scarlett

Post Postao/la Scarlett » 28 lis 2008 18:03

uspjeli su smisliti samo 10 razloga?
amateri.
in pills we trust

Ice
Status: U vezi

Post Postao/la Ice » 28 lis 2008 23:54

Ma ne ne,ppl,krivo ste shvatili...
Radi se o jednoj od misija od Lavine

''Idemo s misijom! Imamo tekst koji sarkazmom odgovara na najčešće prigovore za istospolne brakove. Cilj misije je proširiti taj tekst. Može se poslati mail-om, staviti na forume i druge stranice, isto tako se može isprintati i ostaviti na prometnim javnim mjestima ili još bolje isprintati na naljepnice i lijepiti. Tekst se nalazi na www.lavina.com.hr/10razloga i tu se nalaze i verzije za isprint. ''
My face radiates with after-glow
My pillow scented by you
A fragrance which haunts me
My room smells of the best sex
I
Covered in body prints and finger prints and you above me
Your name written indelibly upon my body in your genetic history

Zita

Post Postao/la Zita » 29 lis 2008 11:11

pa ocito je da je sarkazam i vrlo smijesno

a ono moje ameri su glupi je islo za video.

discoshiz

Post Postao/la discoshiz » 15 stu 2008 04:11

sutra svuda protesti protiv propozicije 8. nadam se da ce ukinut tu pizdariju :(

Odgovorite