24-05-08 - SICKO DISKO w/ Vicarious Bliss @ Aquarius, Zagreb

Otkrile ste super mjesto za izlazak ili tražite društvo? Organizirate tulum? Upravo ste se vratile s fantastičnog putovanja ili se tek spremate? U tom slučaju, ovo je mjesto na kojem se možete raspisati upravo o tome.
Odgovorite
jinx
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka

24-05-08 - SICKO DISKO w/ Vicarious Bliss @ Aquarius, Zagreb

Post Postao/la jinx » 08 svi 2008 09:52

SICKO DISKO 24.05. @ AQUARIUS, ZAGREB

slika

Za četvrto izdanje SICKO DISKO tuluma priredili posebno britku i opasnu poslasticu iz Pariza! S najboljeg i najprogresivnijeg electro/nurave labela ED BANGER RECORDS koji je postao planetarno popularan zahvaljujući izvođačima poput Justice, Feadz, Uffie, Busy P, Mr. Oizo...dolazi nam producent i dj Vicarious Bliss.
Vicarious još 2003. godine izdaje single ''Theme from Vicarious Bliss...'' i odmah potpisuje za Ed Banger label. Ubrzo zatim Justice i Busy P (manager Daft Punka i vlasnik labela) ga remixiraju, a nakon što je potpisao i za legendarni Skint label njegov uradak je obradio i Dave Clarke, a nedavno i Paul Woolford. Od tada pa na dalje Vicarious Bliss je stalno zaposlen tako da su njegove remixe/produkcije zatražili Ladytron, N*E*R*D, Kid Loco, Rinocerose, Sebastien Tellier, Mystery Jets, Yuksek, Hot Chip, Teenage Bad Girl, a uskoro mu izlazi i album prvijenac.

Zbog velike strke, upečatljivog prvog nastupa i pozitivnih reakcija publike, ali ponajviše zbog nove članice postave – Jasmine, ponovno nam dolazi, sada trojac, live lo fi electro trash senzacija iz Sarajeva – Starke! Cure su u međuvremenu nastupile u Berlinu i Zurichu, a uz nove pjesme, očekuje vas eksplozivan i provokativan nastup koji nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Pogled, ali i uho, bacili smo i na Beograd gdje su također zaživili ''nurave'' tulumi koje organizira ekipa pod imenom Banana Rave. Oni će nam se predstaviti svojim frenetičnim izborom glazbe i koliko smo čuli na njihovom mixu zabava je zagarantirana!

A pružili smo si ruke i s festivalom Hartera (Rijeka 13/14.06.) pošto njegujemo sličan glazbeni izričaj te također dovodimo izvođača s labela ED BANGER smatramo da je to prirodan tijek stvari – tako da s ponosom objavljujemo da će SICKO DISKO biti ujedno i Hartera official warm up party. Znači line up smo pojačali s dj arszenikom (bodyjack schalplatten, Rijeka), a očekuju vas i povoljnije festivalske ulaznice.

Za sam kraj svoj glazbeni prilog će dati organizator i rezident – dj marmat.

Stoga, ne propustite ovaj tulum i sve što ćemo vam reći je dobrodošli na SICKO DISKO!

VICARIOUS BLISS (ED BANGER, PARIS, FR)
www.myspace.com/myvicariousbliss

STARKE live! (SARAJEVO, BiH)
www.myspace.com/starkemo

BANANA RAVE DJs (BELGRADE, SRB)
www.myspace.com/bananarejv

arszenik (Bodyjack Schalplatten, RIJEKA, CRO)
www.myspace.com/starimacki

marmat (Sicko Disko, ZAGREB, CRO)
www.myspace.com/broken_bpm

60 u pretprodaji / 70 na dan

P.S. SICKO DISKO kartice vrijede, ali CRNA JE 1 FREE UPAD, a BIJELA 50% OFF NA UPAD.

CYA!

marmat
Kontakt:

Post Postao/la marmat » 15 svi 2008 09:02

yes yes, ako brijete na electro, nurave, electrohouse..ovo je za vas.

a o gostu da ne govorim :)
//respektradioshow//
onair_ mondays_19-20h/radiostudent/100.5Mhz
online_ www.respektradiokollektiv.com
onspace_www.myspace.com/broken_bpm
onthedancefloor_BROKEN_BPM_club_night

marmat
Kontakt:

Post Postao/la marmat » 15 svi 2008 10:38

HARTERA PROMO PARTIES

Hartera ove godine dolazi u Zagreb i Rovinj kako bi se predstavio vizualni identitet festivala, omogućila kupovina dvodnevne ulaznice po prijateljskoj cijeni od 180 kn (na prodajnim mjestima će te dane već vrijediti viša cijena od 220 kn), te na postavljenim info pultovima odgovorilo na sve moguće upite.

24.05. u zagrebačkom Aquariusu gostuje Andy Gardiner, Britanac sa francuskom adresom prebivališta poznatiji kao Vicarious Bliss, koji pod okriljem kultnog Ed Banger kolektiva sa svojom plesnom mješavinom electra i popa osvaja klupske podije i chartove elitnih alternativnih radijskih postaja, ali i velike institucije poput BBC Radija 1, koji je njegov "Theme from Vicarious Bliss EP" proglasio pločom mjeseca. Remixeve za isti radili su Dave Clarke, Paul Woolford, Justice i Lifelike, dok su se Andyjevim studijskim vještinama do sad poslužila imena poput N*E*R*D-a, Ladytrona, Mystery Jetsa, Sebastiena Telliera, Yukseka, Kida Locoa i Rhinocerosea. Što se DJ-inga tiče, možda je iz svih hvalospjeva dovoljno izdvojiti njegov prošlogodišnji nastup u ljubljanskom klubu k4, što je po mnogima bio najbolji event u cijeloj sezoni!

Pored Vicarious Blissa, na lineupu "Sicko Disko meets Hartera" tuluma je i otkačeni ženski trio iz Sarajeva Starke, beogradski Banana Rave DJs, Arszenik iz Rijeke te domaćin Marmat, Cijena ulaznice za party je 60 kn prije odnosno 70 kn nakon ponoći.
//respektradioshow//

marmat
Kontakt:

Post Postao/la marmat » 16 svi 2008 14:20

ewo i nowi mix od BANANA REJVA za 5 mjesec

http://download.yousendit.com/045252BC32BEE789

1.Justice - Strees (Auto Remix)
02.Underworld - Ring Road (Fake Blood Remix)
03.Don Rimini - Let Me Back Up (Crookers Remix)
04.Boys Noize - Oh! (A-Trak Remix)
05.Dangerous Dan & Nick Van She - Around The World Again
06.Bonde Do Role - Office Boy (Shir Khan Mix)
07.Jokers Of The Scene - Yall Know The Name
08.Cansei de Ser Sexy - Music Is My Hot Hot Sex (The Slips Remix)
09.MSTRKRFT - Bounce (OH SNAP!! Bootleg Vocal Remix)
10.Jakobinarina - Jesus (Tronik Youth Mix)
11.Fake Shark Real Zombie! - Designer Drugs (Designer Drugs Remix)
12.Wombats - Backfire at the Disco (South Central Remix)
13.Yelle - Ce Jeu (Fisk Remix)
14.Milke - I Need Your Love (Joe and Will Ask remix)
15.Mystery Jets - Young Love (Shoes Mix)
16.Cut Copy - Lights And Music
17.Sebastien Tellier - Divine
//respektradioshow//

bub

Post Postao/la bub » 16 svi 2008 15:12

....i da...obucite se što šarenije i budite što luđe tako da napravim što blesavije fotke, pa da se svi možemo divit poslije i sjećat se dobrog partya..... :kolo: :hiper: :hiper: :hiper: :D :D
NO MATTER HOW SLOW THE FILM, SPIRIT ALWAYS STANDS STILL LONG ENOUGH
FOR THE PHOTOGRAPHER IT HAS CHOSEN.

jinx

Post Postao/la jinx » 21 svi 2008 10:45

U tijeku je pretprodaja karata za SICKO DISKO u Aquariusu 24.05.2008!!!

Cijena karte je 60 kn do subote 24.05. u 14 h kada pretprodaja zavrsava a od tad ako i dok ih ima ulaznice mozete dobiti na blagajni kluba za 70 kn. Broj karata je ogranicen(!!!) stoga pozurite po svoj primjerak na sljedeca

PRODAJNA MJESTA:

VP cafe, Maksimirska 109
tel. 46 09 952, 46 84 964, 23 31 509, 098 24 83 63
radno vrijeme: pon-ned 07-23

Aquarius CD Shop, Varsavska 13
tel. 63 91 673 / 674
radno vrijeme:
pon-pet 08-20; sub 08-15 (praznikom zatvoreno!)

Dobrodosli na SICKO DISKO!

++++++
++++++

RADIO GOSTOVANJA / NAJAVE / PRICE O SCENI /....

SRIJEDA - RADIO 101 - ONE MAN MUSIC SHOW - 15:15h - NAJAVA + NAGRADNJACA?
PETAK - RADIO SC - ONLINE ONLY - 12h-14h Cangrljanje: Pomracenje u podne/radio SC (Zagreb) - MALO PODUZI INTERVIEW, POMALO O SVEMU...
SUBOTA - RADIO PLAVI 9 - 8-11h YAMMAT FM - NAJAVA, MALO PODUZI INTERVJU...

jinx

Post Postao/la jinx » 22 svi 2008 01:31

i shlag na kraju... :)

NAGRADNA IGRA

prve dvije koje posalju pm s imenom i prezimenom (za popis a ne za javnu distribuciju!!) dobijaju po jedan upad na ovaj party velikog potencijala...

biti cete obavijestene a zatim stavljene na popis na ulazu aquariusa gdje ce vas traziti da se i identificirate...

sad trk poslat pm! sretno!!

marmat
Kontakt:

Post Postao/la marmat » 27 svi 2008 11:23

//respektradioshow//

Odgovorite