Pussy Faggot: Q-lubbing Week (23. - 30.4.)

Otkrile ste super mjesto za izlazak ili tražite društvo? Organizirate tulum? Upravo ste se vratile s fantastičnog putovanja ili se tek spremate? U tom slučaju, ovo je mjesto na kojem se možete raspisati upravo o tome.
Odgovorite
queerzagreb
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka

Pussy Faggot: Q-lubbing Week (23. - 30.4.)

Post Postao/la queerzagreb » 03 tra 2012 15:55

23. – 30.04.: TJEDAN QUEER CLUBBINGA!!! Queer nightlife svjetskih metropola nikad nije bio bliži Zagrebu koliko u tjednu QueerZagreb festivala! I ove godine poseban naglasak festivalskog programa stavljen je na bjesomučno partijanje kroz noć, svaki festivalski dan, nakon izvedbi na dvije lokacije!! Zaposjedamo neke nove clubbing prostore a divlju atmosferu vraćamo u stare: sedmodnevni party maraton u Hotpotu i rođendanski party Queer.hr-a u Jedinstvu!

// @ JEDINSTVO: PUSSYFAGGOT PARTY! : 22:00 – 04:00 // Trnjanski nasip bb // subota, 28.4. //

NEW YORK – CHICAGO – LONDON

Ne daškom već URAGANOM njujorškog underground clubbinga, uz kabaret, performans i drag show proslavit ćemo 10. rođendan Queer Zagreb festivala i drugi rođendan portala Queer.hr; koji je još prošle godine ugostio jedinstvenu pojavu na svjetskoj sceni: PussyFaggot njujorškog clubbing vizionara Earla Daxa. PussyFaggot i ove će godine biti jedinstveni događaj na kulturnoj i clubbing sceni hrvatske metropole, ovaj put u većem prostoru dvorane Jedinstvo i – s još više alkohola na raspolaganju! Ovo nije običan party, ovo je „večer lude umjetnosti“, kako su je nazvali u New York Timesu a uz stand-up, ples, drag i live nastupe pokazat će kako clubbing ne mora biti samo na relaciji DJ-a i plesnog podija! Večer će pojačati ZbeLeTron kolektiv.

PussyFaggot line-up čine:

Jonny Woo: Kralj(ica) londonske drag scene pjevat će razdragane queer himne

Colin Self: Tehničar za obuzdavanje roda, seksualnosti i popratnih identiteta u transkulturalnom tijelu

Gio Black Peter: Testirati će vlastitu psihofizičku izdržljivost pjesmom i plesom!

Eyes Wide Drag: Drag king kolektiv iz Rima.

Shane Shane: Medvjed s američkog Srednjeg zapada izazvat će bijes i ushit

M. Lamar: Mračni i bizarni kabaret performans kakvog bi se posramio i David Lynch

Lady Miss Kier: DJ set jedne od glazbenih ikona koju se pamti kao vokal Deee-Litea!

+ ZbeLeTron kolektiv

Upad: 50/70kn
PRETPRODAJA @:
Dancing Bear, Gundulićeva 7 // Dirty Old Shop, Tratinska 22 // Caffe bar Vimpi, Miškecov prolaz 3 // Caffe bar Kolaž, Amruševa 11 // Hotpot (Petrinjska 31) // Sauna Bumerang (Mažuranićev trg 2) // Festivalska blagajna – kino Europa (Varšavska 3) od 16.04.

+ + + + + +

// @ HOTPOT: PARTY MARATON : 22:00 – 02:00 : // Petrinjska 31 // 23. – 30.4. (osim subote) //

Večeri za vrijeme trajanja QueerZagreb festivala posvećene su postizvedbenim party druženjima u Hotpotu, novootvorenoj lokaciji koja je već pobrala simpatije LGBT clubbing kreme, uz festivalsku ekipu – te će ponuditi jedinstvene performansne najave onoga što od svjetski poznatih umjetnika možemo očekivati u narednim danima, kako na kazališnim daskama tako za DJ pultevima ili koncertnim binama. Holcombe Waller melankolične će melodije zamijeniti digitalnim basevima, PussyFaggot kolektiv (na)dražiti će čula prije velikog nastupa u Jedinstvu, a rimski drag king show Eyes Wild Drag prikazati drugu, ne često viđenu, stranu cross dressing performansa... I još mnogo, mnogo više, za gotovo pa đabalesku upad!

Upad: 10kn

queerzagreb

Re: Pussy Faggot: Q-lubbing Week (23. - 30.4.)

Post Postao/la queerzagreb » 06 tra 2012 15:31

Sjećate li se Miss Kier? :D

Miss Kier bila je vokal u grupi Deee Lite koja je zažarila svjetskim glazbenim ljestvicama i onda jednostavno - nestala.

Odajmo počast jednoj od najpoznatijih One hit wonder pjesama devedesetih godina prošlog stoljeća.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=etviGf1u ... e=youtu.be[/youtube]

:rainbow:

queerzagreb

Post Postao/la queerzagreb » 12 tra 2012 10:52

Prvu večer tj. otvaranje Queer party maratona, prepustili smo DJ-icama ZbeLeTrona Miss Iconic i Đu, a Nori Gnom i Bo1 će pojačati Pussy Faggot party koji će se održati 28. travnja u Jedinstvu.

ZbeLeTron Goes Queer održat će se u Hotpotu u Petrinjskoj 31, 23. travnja 2012. godine s početkom u 22 sata.

A kako je ono na ZbeLeTronu? :zivjeli:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=e-jqH8rppfw[/youtube]

queerzagreb

Post Postao/la queerzagreb » 18 tra 2012 10:34

Još samo malo i kreće partaj. :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lt_Y9AOv ... be&t=4m25s[/youtube]

04:25 za ekipu iz Pussy Faggota. :D Sretni su bili. 'Sretni'. hihih :veryhappydance:

Odgovorite