Otkrile ste super mjesto za izlazak ili tražite društvo? Organizirate tulum? Upravo ste se vratile s fantastičnog putovanja ili se tek spremate? U tom slučaju, ovo je mjesto na kojem se možete raspisati upravo o tome.
Miš ja uvijek izgledam ko seljanka.
Traži visoki crveni semafor.
Nemreš falit nikako.
Ako baš fališ, pitaj šizzu, ona se valjda mutno sjeća moje pojave
“What am I living for and what am I dying for are the same question.”
― Margaret Atwood, The Year of the Flood
Ljubavi moja jedina ma bit cu ja tebi sta god treba! Hahahahahhaha sunce moje malo slatko zenia javi se ti meni... Ja imam samo seljak ulete mene ces prepoznat po tom
Sta pijem stalno na šanku i lepe žene su oko mene. <3
Mislim da je vrijeme da se napokon krstim,stoga dragu pod ruku i dolazim na nama prvi crol-ov party..nadam se samo da nece trestat narodnjaci,kako inace bude u rush-u..
shizo valjda cemo popit koju zajedno,heh..
[quote="LoveAngel"]Mislim da je vrijeme da se napokon krstim,stoga dragu pod ruku i dolazim na nama prvi crol-ov party..nadam se samo da nece trestat narodnjaci,kako inace bude u rush-u..
shizo valjda cemo popit koju zajedno,heh..[/quote]
Kad sam ja odbila cugu? Nikad
eh i ja sam željela ići,jedino sam se nećkala zbog toga što vidim da se sva ekipa zna,a meni bezveze doći sa prijom i osjećati se kao pridošlica zalutala.
ali eto dok sam se ja nećkala uletio jedan event na koji baš moram ići,
stoga crol dogodine kada se malo ohrabrim
Svaka sličnost sa stvarnom osobom je slučajna.....
Hurem je napisao/la:eh i ja sam željela ići,jedino sam se nećkala zbog toga što vidim da se sva ekipa zna,a meni bezveze doći sa prijom i osjećati se kao pridošlica zalutala.
ali eto dok sam se ja nećkala uletio jedan event na koji baš moram ići,
stoga crol dogodine kada se malo ohrabrim
Iduće godine samo dođi i upoznaj se.
Od 300tinjak ljudi koji dođu nije baš da se svi znaju.
Plus lezbe su druželjubive. Uputstvo: ''Pronađi najglasniji primjerak u habitatu i
namami je bocom pive. Time si osvojila njeno povjerenje. Osobito ako si uzela
zlatni, a ne obični Pan Zatim će te primjerak rado povesti među ostatak čopora.''
shizika je napisao/la:ne znam bas kako ti je dobar savjet dala. recimo, ja sam najglasnija al pivom me sigurno ne bi namamila. : )
red bull vodka ili eventualno neka drogica. hahahahha : )
Ajde dobro ispravit ću navod iz enciklopedije.
''Namami primjerak onime što primijetiš da mu je omiljeno na pojilištu. Postoje razni čopori, a iako
većina jedinki preferira pivu, postoje primjerci koji će preferirati drugi oblik napoja. Ima čak i endemskih zvjerki
koje piju whiskey, ali njih se čuvaj. Takve uobičajeno nisu sklone pripitomljavanju.''