koncert s prijevodom
koncert s prijevodom
drage i ostale,
pozvane ste na prvi koncert le zbora sa prijevodom. naime djeva iz udruge dodir ce prevoditi rijeci pjesama na znakovni jezik...
mjesto radnje : bp club, 8.5.utorak 22h, u sklopu queer festivala.
stoga sve koje cujete i ne cujete pravac teslina!
see ya there
pozvane ste na prvi koncert le zbora sa prijevodom. naime djeva iz udruge dodir ce prevoditi rijeci pjesama na znakovni jezik...
mjesto radnje : bp club, 8.5.utorak 22h, u sklopu queer festivala.
stoga sve koje cujete i ne cujete pravac teslina!
see ya there
bas je fora bilo to s prevodjenjem na znakovni, zena je morala znat i ruski i engleski i sve, mislim, gluhi su prosli puno bolje od nas, jebate, sve im je prevedeno.... 
a doticna nives moram priznati, djeluje sva nekako simpaticno i slatko....tako da, dobar dodatak koncertu, svakako
a doticna nives moram priznati, djeluje sva nekako simpaticno i slatko....tako da, dobar dodatak koncertu, svakako
drinkin' wine, killin' time, sittin' in the summer sun...
-
Zita
jeste nives je divna djeva, i mnostvo jezika znade,sto jes jes!
prevodjenje svima dobro dodje, ako ti slucajno misli odlete i pogubis nit, da znas o cemu pevaju...
uglavnom kome nije bilo dosta u utorak veceras moze le Zbor poslusati dvaput:
1.put otvorenje Femfesta/feministickog festivala (www.femfest.net) u predvorju kina sc
oko 20h (upad slobodan a bude bilo i nekaj cuge&hrane)
2.put boogaloo, oko 21h (mislim da e upad placa i ne bu bilo cuge&hrane:))
see ya twice then!
prevodjenje svima dobro dodje, ako ti slucajno misli odlete i pogubis nit, da znas o cemu pevaju...
uglavnom kome nije bilo dosta u utorak veceras moze le Zbor poslusati dvaput:
1.put otvorenje Femfesta/feministickog festivala (www.femfest.net) u predvorju kina sc
oko 20h (upad slobodan a bude bilo i nekaj cuge&hrane)
2.put boogaloo, oko 21h (mislim da e upad placa i ne bu bilo cuge&hrane:))
see ya twice then!