Dobro jutro!

Croluše hvala Vam na lijepom partyu!
Krenimo redom:
WARM UP PARTY - bilo mi je super što su se najzgodnije lezbe skupile ranije i pile svoje Jane i ostalu cugu koju smo mogli nać u obližnjem bircu.
Hvala vam na dobroj atmosferi, ugodnom časkanju i druženju!
link za sve vas -
https://www.youtube.com/watch?v=5ifrdUbkp3w
THE PARTY - ame koliko lezbi!!! Di se sve inače skrivate vikendom?
Baš sam se isplesala i ishengala do maksimuma! Bilo mi je milo vidjeti sve ljude i upoznati neke nove.
ZITA- hvala ti što si mi napokon uručila Medicu! Hvala i SVIMA koji su tu istu odmah sa mnom popili - znači pola podija!

bar znam koga ćemo na testiranje slati ako itko dobije ikakvu šugu u sljedeća dva-tri dana.
EJLA - dobra ti je bila playlista, ali daj dogodine malo Calvina Harrisa ubaci i hvala ti što si sa mnom iza radnog vremena išla žicat cugu - srce si!
MOLOKO - moram smisliti protuslugu za blamiranje kod DJ-a

ŠTRUDLA - bilo te je divno vidjeti sa 4 kg manje na sebi i znaš da u mom srcu uvijek imaš posebno mjesto

ReaTM - tebi sam se fkt obradovala. Drago mi je da smo se vidjele. Još uvijek izgledaš kao da ti je 17.
HOPSOVA i LENA - ame! ame! ame! hvala na drpanju i swinganju sa mnom i Freedom!

LITTLE N - hvala ti što me bez obzira na sve pizdarije u ovih 15 godina nikada nisi pustila da plešem sama i što uvijek znaš kada je vrijeme za crveni ruž! Još da naučimo Gosta22 koje gazirano ide s kojom žesticom i nema nam kraja!

FREEDA - o dušo moja! da se krenem tebi zahvaljivat post bi pisala pet dana. Čestitam što si me uspjela vratiti doma u ZET-ovom busu. Da nije tebe bilo sve to sinoć ne bi imalo smisla! VT!
AFTER PARTY - jbš izlazak ako doma ne dođeš u 10 ujutro! hvala ekipi sa aftera - bilo je iznenadno, ali ugodno druženje.
pusa svima!
p.s. - Pi & Hidden falile ste do neba i natrag! iduće godine idete s nama!
I Shizo, molim te da se iduće godine pojaviš! Kako mala od slova N kaže: nije to to bez tebe! jbš party na kojem nema nikog na šanku za kratke! :*