Okupljanja
Okupljanja
Okupljaju li se zagrebačke lezbe ikako? Organiziraju li druženja ili nešto slično?
-
dalanija
-
dalanija
da, ali kad dodjes u kic , svatko za se travu pase i nikog ne mozes upoznati i svi u tebe bulje , ako nisi vec vidjeno lice, na sto ja pop....dim, pa mi se jos dodje mlatiti, a ne upoznavati.
a kad stavis poruku na forum zene uglavnom ne reagiraju... znaci kic ne racunam kao mjesto za druzenje tj upoznavanje... a golf je vise za kahvu, bar koliko se meni cini, opet s nekim koga znas...
kako nemate neki odbor za dobodoslicu u zagrebu? Sta je to?
a kad stavis poruku na forum zene uglavnom ne reagiraju... znaci kic ne racunam kao mjesto za druzenje tj upoznavanje... a golf je vise za kahvu, bar koliko se meni cini, opet s nekim koga znas...
kako nemate neki odbor za dobodoslicu u zagrebu? Sta je to?
- sumrak_zivota
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
-
dalanija
- sumrak_zivota
- smijalica
naravno da imamo --> http://www.crolportal.com/forum/viewforum.php?f=22dalanija je napisao/la: kako nemate neki odbor za dobodoslicu u zagrebu? Sta je to?
-
dalanija
-
jabooka
zasto zatvoreni mentalitet?
sta si ocekivala crveni tepih i 3x tjedno druzenja nas 100-njak razdraganih i sretnih.
eto. tu se okupljamo na ovom forumskom prostoru svaki dan.
sta si ocekivala crveni tepih i 3x tjedno druzenja nas 100-njak razdraganih i sretnih.
eto. tu se okupljamo na ovom forumskom prostoru svaki dan.
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.
smijalica je napisao/la:naravno da imamo --> http://www.crolportal.com/forum/viewforum.php?f=22dalanija je napisao/la: kako nemate neki odbor za dobodoslicu u zagrebu? Sta je to?![]()
Ona ti to najbolje zna
-
dalanija