Koncert: queer diva Joey Arias (NY) u Jedinstvu! 7.11.11.

Otkrile ste super mjesto za izlazak ili tražite društvo? Organizirate tulum? Upravo ste se vratile s fantastičnog putovanja ili se tek spremate? U tom slučaju, ovo je mjesto na kojem se možete raspisati upravo o tome.
Odgovorite
queerzagreb
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka

Koncert: queer diva Joey Arias (NY) u Jedinstvu! 7.11.11.

Post Postao/la queerzagreb » 04 stu 2011 11:00

slika

Dašak njujorškog underground cabareta u Zagrebu!

Drag queen zvijezda i iskonska diva Joey Arias u Jedinstvu! klavirska pratnja Snax!

Not made of X or Y, but more of Z. With only a twist of vanity.

Iskonska performerska zvijezda, kabare diva i performer koji je više od pjevača, više od draga i, zvučno-vizualno, više od muškarca ili žene, Joey Arias prvim će posjetom Zagrebu u organizaciji Queer Zagreba u bubnjiće posjetitelja, uz pratnju pijanista Eliota Douglassa, utisnuti zapanjujuće melodične izvedbe kultne pjevačice Billie Holiday u koncertnom aranžmanu.

Nemjerljiv svojim opravama s jednom Lady GaGom ili energijom za nastupom od Madonne, pedesetogodišnji Joey Arias iza sebe posjeduje suradnje koje govore same za sebe: od pjevanja s nekim od najekcentričnijih genderbendera 20. stoljeća poput Davida Bowieja ili Klausa Nomija, do vođenja erotskih izdanja Cirque du Soliela u Las Vegasu i pjevanja uz retro-orkestar Pink Martini.

Makar jednom u životu htjeli ste iskusiti atmosferu Kit Kat Kluba Lize Minelli? Joey Arias prepoznaje ono što publika želi: hedonističku atmosferu zadimljenih kabaretskih prostora popularnih desetljećima prije natrpanih gej klubova i stonvolških drag šoua te će svojim izvedbama Billie Holiday odvesti na zapanjujuće vantjelesno dvosatno putovanje uz glazbu, glas, scenski nastup i pojavu koju karakteriziraju divovske umjetne trepavice te grimizni ruž kojeg sam naziva „sušenom krvlju“.

Ponedjeljak, 7. studenog 2011. @ dvorana Jedinstvo, Trnjanski nasip bb
Početak koncerta: 21 h

Ulaznice možete rezervirati putem adrese queerzagreb@gmail.com ili kupiti po cijeni od 60 kn u pretprodaji (75 kn na dan koncerta) na pretprodajnim mjestima: Dancing Bear, Gundulićeva 7 / Dirty Old Shop, Tratinska 22 / Caffe bar Vimpi, Miškecov prolaz 3 / Caffe bar Kolaž, Amruševa 11 / ured Queer Zagreba (Kranjčevićeva 11).

Info - GSM: 0911789972 // http://www.queer.hr
http://queer.hr/13035/iskonska-queer-di ... u-zagrebu/

Daisy

Re: Koncert: queer diva Joey Arias (NY) u Jedinstvu! 7.11.11.

Post Postao/la Daisy » 05 stu 2011 16:15

gdje je ta dvorana jedinstvo? je li to mocvara?

Corduroy
Status: U vezi

Post Postao/la Corduroy » 05 stu 2011 20:23

Daisy je napisao/la:gdje je ta dvorana jedinstvo? je li to mocvara?
Tak je.
And it seems so real I can feel it
So why can't I touch it?

queerzagreb

Post Postao/la queerzagreb » 07 stu 2011 12:25

Jedinstvo je velika dvorana do Močvare. :)

Imate i nagradnu igru za slučaj da nemate novaca ili ulaznicu.

Odgovorite