Rock Faerie je napisao/la:Ma još bolje da ga ne volite, tako ću imat manje suparnica i lakše doć do njegovog srca buahahahahahaha
hahaha.
meni je on malo preženskast. i premršav. al its ok.
ovo je vjerojatno za mene fali zarez....suicidal blek metal i melodik blek metal...odovjeno je. A suicidal ti ima dosta grupa,samo sta je malo ljudi opce culo za taj zanr bleka...npr ti slusal anti(depresive blek metal)...a u suicidal ti je shining,nortt,xasthur,leviathan,make a change...kill yourself,...izdmoonsorrow je napisao/la:suicidal melodik![]()
šta je to ? i koji bendovi spadaju u to ?
dakle sve ono smeće koje ne bi ni nazva metalom, pljuc.Angelica7 je napisao/la:ovo je vjerojatno za mene fali zarez....suicidal blek metal i melodik blek metal...odovjeno je. A suicidal ti ima dosta grupa,samo sta je malo ljudi opce culo za taj zanr bleka...npr ti slusal anti(depresive blek metal)...a u suicidal ti je shining,nortt,xasthur,leviathan,make a change...kill yourself,...izdmoonsorrow je napisao/la:suicidal melodik![]()
ukusi se razlikuju....slusam sve sta mi se svida,zasto neFreebird je napisao/la:dakle sve ono smeće koje ne bi ni nazva metalom, pljuc.Angelica7 je napisao/la:ovo je vjerojatno za mene fali zarez....suicidal blek metal i melodik blek metal...odovjeno je. A suicidal ti ima dosta grupa,samo sta je malo ljudi opce culo za taj zanr bleka...npr ti slusal anti(depresive blek metal)...a u suicidal ti je shining,nortt,xasthur,leviathan,make a change...kill yourself,...izdmoonsorrow je napisao/la:suicidal melodik![]()
koji ce ti kurac suicidalna mjuza?
prema mojoj slobodnoj procjeni nije bilo pozitivno...Angelica7 je napisao/la:jel to u pozitivnom ili negativnom smislu? :?Rock Faerie je napisao/la:@Angelica7 - ti si pravi diplomata
nightwish mi je prvi metal bend koji sam pocela slusat pred hmm.. 6 god.. i jos ih obozavam *nakolon*angel_19 je napisao/la:E meni su dobri Nightwish & Withintemptation![]()
po najtfišu mi niko neće pljuvat..Rock Faerie je napisao/la:Nightwish hahahahahahahaha, Within Temptation hahahahahaha
Planet hell...Cirrocco je napisao/la:po najtfišu mi niko neće pljuvat..Rock Faerie je napisao/la:Nightwish hahahahahahahaha, Within Temptation hahahahahaha
što je prvo štuje se.. i točka. TOČKA
a za temptation sam naglasila o kojoj stvari se radi..
him buhahahahhah ahhahahahaa ha ah ha ha a a... a?Rock Faerie je napisao/la:A da... pa recimo da HIM zauzimo isto mjesto u mom srcu ko tebi Nightwish... al ja za razliku od tebe nisam ništa loše govorila o Tarji. Toliko o tome.
ali ovo je tema koja izricito pita sto od metala slusate?!...kike je napisao/la:ajme kako ste dosadni
koga boli kurac ko šta sluša
svak ima svoj ukus i čemu to mijenjati