Šta slušate (koju vrst mjuze ne šta vam piše u playeru)
- Freebird
- Spol/rod: muško
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: Solo
- Kontakt:
Šta slušate (koju vrst mjuze ne šta vam piše u playeru)
.... i koju vrst mjuze ne podnosite.
Ja rock, metal i domaće. Pod domaće mislin hrvatski rock i metal, klape to je to, estradno mi je shit.
Sluša san sve pa i techno,gajde, keltsku mjuzu, rap itd. u životu. Ali sve to u malim količinama. Na metalu već 8 godina. Mrzim i prezirem cajke.
Ja rock, metal i domaće. Pod domaće mislin hrvatski rock i metal, klape to je to, estradno mi je shit.
Sluša san sve pa i techno,gajde, keltsku mjuzu, rap itd. u životu. Ali sve to u malim količinama. Na metalu već 8 godina. Mrzim i prezirem cajke.
Što bi dao da si na mom mjestu? Da te mrze a da ti se dive..? Šta bi dao?
- whatever
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
Pa može se skužit.
Tako sam ja skužila da ti slušaš to što si naveo, Cvetka sluša otprilike što i ti, Mesija je čudna pa brlja po svakojakoj muzici, Zita je zaljubljena pa brlja neke španjolske luv songs, Swayka sluša sve što mladi slušaju, Ice brije po rokađiji i tehnjavi, itd., bla bla bla...
Vidiš, sve ja znam!
Ili ne?
Epizodna uloga.
- Freebird
- Spol/rod: muško
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: Solo
- Kontakt:
dal ti ova tri slova šta govore? C I Awhatever je napisao/la:
Pa može se skužit.
Tako sam ja skužila da ti slušaš to što si naveo, Cvetka sluša otprilike što i ti, Mesija je čudna pa brlja po svakojakoj muzici, Zita je zaljubljena pa brlja neke španjolske luv songs, Swayka sluša sve što mladi slušaju, Ice brije po rokađiji i tehnjavi, itd., bla bla bla...
Vidiš, sve ja znam!
Ili ne?
Što bi dao da si na mom mjestu? Da te mrze a da ti se dive..? Šta bi dao?
- WIRGINIA WOOLF
..jazz..blues..soul(gospel)..rock..kubansku..afričku..etc..
..a cajke ..ne podnosim..
..u tom mi ne može pomoći ni alkohol

..a cajke ..ne podnosim..
Zadnja izmjena: WIRGINIA WOOLF, dana/u 20 srp 2007 18:57, ukupno mijenjano 1 put.
Ne hodaj iza mene,možda te neću voditi.Ne hodaj ispred mene,možda te neću slijediti.Jednostavno hodaj kraj mene i budi mi prijatelj..
hmm... a di sam tu ja???whatever je napisao/la:
Pa može se skužit.
Vidiš, sve ja znam!
Ili ne?
"she`s covered in vomit and human feaces, thats how i know she needs me!"
- whatever
Bubica je napisao/la:hmm... a di sam tu ja???whatever je napisao/la:
Pa može se skužit.
Vidiš, sve ja znam!
Ili ne?![]()
![]()
Ok, oćeš tako?
A di su tu onda: Anir@m, apsurdna, ARCADIA, Broken Down Angel, Conor, Corto, dany, duhsaplavimokom, kaliopa, LORI, Malena, marmat, miamia, miracle_of_love, mish, Morena, mravcica, muškarac, nexus 6, nimfomanka, pele, prick of sense, Raymond, saudad, Snoopy, tamara3, Think Pink, uma, walkabout, wildsoul, itd. ?
A?
Aj ti piši za sve!
Epizodna uloga.
pa kaj me briga za ostale.....whatever je napisao/la: A di su tu onda: Anir@m, apsurdna, ARCADIA, Broken Down Angel, Conor, Corto, dany, duhsaplavimokom, kaliopa, LORI, Malena, marmat, miamia, miracle_of_love, mish, Morena, mravcica, muškarac, nexus 6, nimfomanka, pele, prick of sense, Raymond, saudad, Snoopy, tamara3, Think Pink, uma, walkabout, wildsoul, itd. ?
A?
Aj ti piši za sve!
kak si me skuzila??? :? :? :?
vauuuuu svaka cast!!!
ali vise volim Britney u onoj starijoj fazi.... ova sad mi se ne svidja...
ali na oops i did it again sam rezala zile....
mislim takav hit nema nitko u povijesti glazbe... uffff sto je volim!!!!

vauuuuu svaka cast!!!
ali vise volim Britney u onoj starijoj fazi.... ova sad mi se ne svidja...
ali na oops i did it again sam rezala zile....