l word (spoiler alert!!!)

Sve što je vrijedno čitanja, gledanja i slušanja podijelite s nama ili pak iznesite svoje žestoke kritike istog.
Hidden_soul
Devil in details
Spol/rod: žensko

Post Postao/la Hidden_soul » 13 sij 2009 23:48

Odgledah upravo prvu epizodu zadnje sezone koja je jos nedoradena iscurila na download.
I pozeljeh nekom otkinut glavu.
:x
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."

KarenO
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la KarenO » 14 sij 2009 00:10

Ništa od mojih očekivanja za šestu sezonu . . . Čak ni u seriji neću uspjeti vidjeti -naj par- skupa buaha.

stanica prema suncu

Post Postao/la stanica prema suncu » 14 sij 2009 11:08

al mene i dalje zanima na kojem ce se to programu vrtit

Zita

Post Postao/la Zita » 14 sij 2009 12:06

stanica prema suncu je napisao/la:al mene i dalje zanima na kojem ce se to programu vrtit
kakvom programu? rvackom? ufff AKO ce se ikada vrtit onda ce to biti nova jerbo se vrtilo na obnu a ako sam dobro shvatila-vlasnik je isti

stanica prema suncu

Post Postao/la stanica prema suncu » 14 sij 2009 14:49

ne rvackom. nego na nekom..sta ja znam...pa negdje se prikazuje valjda

Broken Down Angel

Post Postao/la Broken Down Angel » 14 sij 2009 14:51

Znam da su prikazivali LW i mislim da još uvijek prikazuju na FOXlifeu.

Zita

Post Postao/la Zita » 14 sij 2009 15:25

18.1. ti pocinje na Show-u 6 sezona

CameraObscura

Post Postao/la CameraObscura » 15 sij 2009 16:10

ja tek na 4.
i sad šparam gledanje dok se cijela 6. ne izimitira :aha:

Uh Huh Her

Post Postao/la Uh Huh Her » 15 sij 2009 17:00

Čeka se 6. sezona, sve ostalo sam pogledala.

Jedino se ljutim što je Jenny mrtva, trebli su ubiti nekog drugog.Tinu npr. ili Maxa.

Zita

Post Postao/la Zita » 15 sij 2009 17:02

Uh Huh Her je napisao/la:Čeka se 6. sezona, sve ostalo sam pogledala.

Jedino se ljutim što je Jenny mrtva, trebli su ubiti nekog drugog.Tinu npr. ili Maxa.
jel ona?
ajd odlicno

KarenO

Post Postao/la KarenO » 15 sij 2009 17:08

Ne mogu vjerovati da Jenny ubiju.Jenny najbolji lik,bemu misha XD

Uh Huh Her

Post Postao/la Uh Huh Her » 15 sij 2009 17:33

Zita je napisao/la:
Uh Huh Her je napisao/la:Čeka se 6. sezona, sve ostalo sam pogledala.

jel ona?
ajd odlicno
Je, ona je.Jenny ode :cry:
I nije odlično, Jenny mi je najdraži lik.I naravno Alice i Helena :inlove:

Hidden_soul
Devil in details

Post Postao/la Hidden_soul » 15 sij 2009 17:55

Sad bi bilo kul da se pojavi Marina na sprovodu od Jenny i onda taman onako kvazi talijansko-engleskim naglaskom kaze: "Goodbye Jenny", a odjednom Jenny otvori lijes i kaze: "I am not going anywhere!" i iskoci van i objasni kako je to sve iscenirala samo kako bi se Marina vratila nazad (a i kako bi Shane imala guilt tripove) i kaze Marini: "Znam da si mislila drugacije, ali ni smrt nas nece rastavit... vec spojit. Barem sto se lazne smrti tice :D" i onda Bette nonsalantno odmahne rukom i kaze: "Oh Jenny, that's so tipically you!" i onda slijedi filmski dugi poljubac Jenny i Marine u goth stilu na groblju pred publikom oplakujucih lezbi odjevenih u crninu, i glupa faca od Shane kojoj Jenny kaze: "Nadam se da si naucila da nije dobro bas svuda gurat nos...doslovno!" i onda svi sretni i zadovoljni odu u Planet, naruce si cugicu i puste Marinu da im pripovijeda o kulturnim spomenicima iz Firence. :inlove: :inlove: :inlove:

Malo sam zabrijala, hm da :D

Zita

Post Postao/la Zita » 15 sij 2009 18:11

Hidden_soul je napisao/la:Sad bi bilo kul da se pojavi Marina na sprovodu od Jenny i onda taman onako kvazi talijansko-engleskim naglaskom kaze: "Goodbye Jenny", a odjednom Jenny otvori lijes i kaze: "I am not going anywhere!" i iskoci van i objasni kako je to sve iscenirala samo kako bi se Marina vratila nazad (a i kako bi Shane imala guilt tripove) i kaze Marini: "Znam da si mislila drugacije, ali ni smrt nas nece rastavit... vec spojit. Barem sto se lazne smrti tice :D" i onda Bette nonsalantno odmahne rukom i kaze: "Oh Jenny, that's so tipically you!" i onda slijedi filmski dugi poljubac Jenny i Marine u goth stilu na groblju pred publikom oplakujucih lezbi odjevenih u crninu, i glupa faca od Shane kojoj Jenny kaze: "Nadam se da si naucila da nije dobro bas svuda gurat nos...doslovno!" i onda svi sretni i zadovoljni odu u Planet, naruce si cugicu i puste Marinu da im pripovijeda o kulturnim spomenicima iz Firence. :inlove: :inlove: :inlove:

:o :o :o :o :o oukej

Uh Huh Her

Post Postao/la Uh Huh Her » 15 sij 2009 18:21

Hidden_soul je napisao/la:Sad bi bilo kul da se pojavi Marina na sprovodu od Jenny i onda taman onako kvazi talijansko-engleskim naglaskom kaze: "Goodbye Jenny", a odjednom Jenny otvori lijes i kaze: "I am not going anywhere!" i iskoci van i objasni kako je to sve iscenirala samo kako bi se Marina vratila nazad (a i kako bi Shane imala guilt tripove) i kaze Marini: "Znam da si mislila drugacije, ali ni smrt nas nece rastavit... vec spojit. Barem sto se lazne smrti tice :D" i onda Bette nonsalantno odmahne rukom i kaze: "Oh Jenny, that's so tipically you!" i onda slijedi filmski dugi poljubac Jenny i Marine u goth stilu na groblju pred publikom oplakujucih lezbi odjevenih u crninu, i glupa faca od Shane kojoj Jenny kaze: "Nadam se da si naucila da nije dobro bas svuda gurat nos...doslovno!" i onda svi sretni i zadovoljni odu u Planet, naruce si cugicu i puste Marinu da im pripovijeda o kulturnim spomenicima iz Firence. :inlove: :inlove: :inlove:

:hihi: "Goodbye Jenny", barem da jednom ne bude ono klasično "Hello Jenny" koje nakon 3. puta postaje komično.

Hidden_soul
Devil in details

Post Postao/la Hidden_soul » 15 sij 2009 18:22

Hello Jenny ce reci nakon sto Jenny izadje iz lijesa :D:D:D

tamara3
Just tax the stupid people.
Status: U životnom partnerstvu
Kontakt:

Post Postao/la tamara3 » 15 sij 2009 18:30

Me like :), naročito detalj(i) s Marinom :inlove:.

Zita

Post Postao/la Zita » 15 sij 2009 19:15

ja sam radi nje prestala gledat l word
toliko mi je grozna bila da sam vec u 3 sezoni preskakala dijelove sa njom a na 4toj sam skroz odustala od l worda i nemrem rec da mi je zao

KarenO

Post Postao/la KarenO » 15 sij 2009 19:43

Zašto svi toliko mrze Jenny? :S
" Jenny was a friend of mine - The Killers "

Zita

Post Postao/la Zita » 15 sij 2009 20:20

dosadna je, pateticna, sjebana u glavu, mrzim takve pateticne likove koji stalno cmizdre i neznaju sta bi sa sobom..

KarenO

Post Postao/la KarenO » 15 sij 2009 21:22

Meni je ona naj naj naj lik. I najseksi cura u L Wordu-. :inlove:

Black_feniks

Post Postao/la Black_feniks » 15 sij 2009 21:24

KarenO je napisao/la:Meni je ona naj naj naj lik. I najseksi cura u L Wordu-. :inlove:
Meni je ona ful dosadna.
Normal people frighten me!

KarenO

Post Postao/la KarenO » 15 sij 2009 21:41

Black_feniks je napisao/la: Meni je ona ful dosadna.
Meni su to Tina i Bette.-
-Nadam se da ima i onih koji misle drukčije o Jenny. :D
Ona jedna njena mi je super : " Helena we've all been whores at one time in our life . "

filomena

Post Postao/la filomena » 15 sij 2009 22:02

KarenO je napisao/la:Zašto svi toliko mrze Jenny? :S
" Jenny was a friend of mine - The Killers "
Jer je iritabilna, razmažena i psihotična... :o
''Sve su životinje jednake, ali neke životinje su jednakije od drugih.''

Uh Huh Her

Post Postao/la Uh Huh Her » 16 sij 2009 05:31

Hidden_soul je napisao/la:Hello Jenny ce reci nakon sto Jenny izadje iz lijesa :D:D:D
Ah, dobro onda, ništa ne može proći bez Marininog "Hello Jenny.", L Word bez toga ne bi bio L Word :lol:

dany

Post Postao/la dany » 16 sij 2009 14:22

ja bi ih sve zatukla palicom pa zapalila.

Naamah_zg

Post Postao/la Naamah_zg » 22 sij 2009 11:28

Jedva čekam 6 sezonu i nadam se da ću ju gledat S TOBOM Pupi ;) :aha: :aha: :aha: :inlove: :inlove: :inlove:

Carla del Ponte

Post Postao/la Carla del Ponte » 24 sij 2009 15:23

:D :D :D :D :D
hahahahaha, dzizs krajst!!
Playing for the other team.

tamara3
Just tax the stupid people.
Status: U životnom partnerstvu
Kontakt:

Post Postao/la tamara3 » 24 sij 2009 16:08

Gledala prvu epizodu, dvaput zaspala. Beznadno dosadno, Chakeinici ili kak se već zove doživotno zabranit da piše "scenarije"!!!!!!!!!!!!!!

stanica prema suncu

Post Postao/la stanica prema suncu » 24 sij 2009 16:13

ja sam premotala prvu epizodu. tak da sam sveukupno pogledala mozda 5 minuta radnju, tek toliko da znam o cemu se radi.

Odgovorite