salander je napisao/la:ma sve skupa po meni,klasično američko sranje s lošim odabirom glavnih protagonista i standardnim profiliranjem likova.
Ne bih se složila, bez obzira što je druga sezona nešto manje napeta od prve. : )
Mislim da je svaki segment serije iznad prosjeka (osim te nesretne ne-kemije između Claire i Damiana - sve je super dok nisu zajedno u kadru i ne glume zaljubljenost).
Zato i njurgam kad ne briljiraju kao u prvoj sezoni i imam barem tri puta veća očekivanja od ostalih recentnih serija.
Ne znam tko bi u rangu njenih godina bolje odglumio konstantnu borbu s bipolarno-maničnim poremećajem, poslom tajnog agenta i zaljubljenost u potencijalnog državnog neprijatelja od Claire Danes.
To je višedimenzionalni zadatak koji se mora vidjeti svaki put kad stane pred kameru i zaslužuje svaku nagradu koju je dobila.
Neki dan mi je baš frend s kojim razmjenjujem preporuke za filmove, serije i glazbu i imamo dosta sličan ukus, poslao mail u vezi Homelanda:
Upravo sam odgledao zadnju epizodu druge sezone i sve sto mogu reci je "WOW!!!"
Meni je druga sezona cak i bolja od prve. Gluma, scenarij, prica...sve je ostalo na jako visokom nivou. Hvala na preporuci i nagovaranju da konacno pocnem gledat. :hug: