tema za sve koji imaju sto za pokazati. doduse, nema smisla ograniciti se samo na crteze, pa samo nabacujte svoje radove i bit ce super
u svakom slucaju, nastavak iz web comicsa.
rasprave o radovima su vise nego dobrodosle
(s tim da sam primjetila da je teze crtati zene nego ista drugo. zato crtam androgene ljude 
naaaajs... jesi to imala model?Uliana je napisao/la: evo nešto prigodno
nije natjecanje :p i nismo samo na crteže ograničene, ka šta Reginald kaže. tu je kiparstvo, pa fotografija, poezija, kulinarstvo čak, šta godInvalid_user je napisao/la:ok, brijem da sam van kategorije sa svojim skicama rukui inim..
ne budi pohlepnaReginald je napisao/la:90% tema su zene, a crtezi uglavnom s olovkama?

znala samBash je napisao/la:tu je kiparstvo, pa fotografija, poezija, kulinarstvo čak, šta god![]()
ali ipak bi mogla stavit te nožne prste šta si crtala. ne, uopće nisi prozirna.
izadi van, uzmi flomice sa sobom i crtaj. bilo ljude po parkovima, u tramvajima, bilo gdje. cak ce ti se vizualno pamcenje razviti jer postoji mogucnost da ce svi misliti da si stalker ako stalno buljis u nekoga, pa ces morati brze spustati pogled na papir.backspace je napisao/la: no ako mi kažete da mogu crtat prave modele, ja ću si dat truda, uzet te sve flomastere (točnije 2-crni i žuti) kaj imam doma u ruku i naučit cajhnat. nema problema, ako je motiv inspirativan. jel.

jel se pikaju fotke koje nisu erotske prirode?call_me je napisao/la:fotke. volim gledat tudje fotke. ostavljajte fotke.

ok,samo da ih malo popikam u ps-u pa ce izletiti ovdjebackspace je napisao/la:pikaju. samo ti ožeži

ma lovila sam ga...trci koblesavo...dok se ja namjestim vec ode iza zgrade...Zita je napisao/la:najs je

call_me je napisao/la:lijepo je to. a di je to?