Kako se u ovom trenutku osjećate??
-
bea.zarre
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: U braku
no, dakle-sinoć me dobar dio noći zlostavljao najgrozomorniji mačji urlik ever.
i baš ja imam te sreće živjeti u ulici punoj shizofrenih mačaka
nadalje-jutros se probudih (bar briem) nakon cjelonoćnih snova van pameti. jebemti ja takve snove,
okej, okej, znam šta znače,
al zar ni u snu ne mogu imati mira demit?!
još dalje. podsvijest je naravno znala što će mi se ujutro desiti jerbo sam se probudila neprirodno rano
ostavljajući tako sebi previše vremena za kopanje po ormaru.
ne sjećam se kad zadnji put nisam mogla naći nešto suvislo za odjenut
pa sam iskopala hlače koje nisam nosila nekih dvije godine
i ostala šokirana činjenicom da uošte stanem u iste.
još dalje i dalje- ekšartanu itilsim alečop mas tepo i zgodno odlučila da danas idem nanoge na posao.
o, da-odbila sam mogućnost odlaska na posao paciklom. a valjda ću do kraja dana i saznati zašto.
što je u principu bio žešći zajeb jer sam skužila da cijelo vrijeme pjevušim
s tetama iz sluški.
bome-pod grdim sam stresom
i baš ja imam te sreće živjeti u ulici punoj shizofrenih mačaka
nadalje-jutros se probudih (bar briem) nakon cjelonoćnih snova van pameti. jebemti ja takve snove,
okej, okej, znam šta znače,
al zar ni u snu ne mogu imati mira demit?!
još dalje. podsvijest je naravno znala što će mi se ujutro desiti jerbo sam se probudila neprirodno rano
ostavljajući tako sebi previše vremena za kopanje po ormaru.
ne sjećam se kad zadnji put nisam mogla naći nešto suvislo za odjenut
pa sam iskopala hlače koje nisam nosila nekih dvije godine
i ostala šokirana činjenicom da uošte stanem u iste.
još dalje i dalje- ekšartanu itilsim alečop mas tepo i zgodno odlučila da danas idem nanoge na posao.
o, da-odbila sam mogućnost odlaska na posao paciklom. a valjda ću do kraja dana i saznati zašto.
što je u principu bio žešći zajeb jer sam skužila da cijelo vrijeme pjevušim
s tetama iz sluški.
bome-pod grdim sam stresom
"The play was a great success, but the audience was a disaster." Oscar Wilde
- Hidden_soul
- Devil in details
-
weirdo
- cudnovata
- Ja sam: lezbijka
bea.zarre je napisao/la:bome-pod grdim sam stresom
hidd, ša je?? boga ti liječi se, zbilja, plašiš me.
ja se osjećam k'o tele, urla mi se od smijeha. jebeni de ja vu, kraj toliko fenomenalnih stvari koje možeš napravit 2 puta u životu, točno godinu dana nakon ja opet, 2. put, točno godinu dana nakon zakasnim na uvodno predavanje i čekam sljedeće.

I'm normal enough to know that I'm weird...
But too damn weird to do anything about it!
- Zbela Lokwa
- Hidden_soul
- Devil in details
Ne znam zeno, nemam pojma, cak i mene pocinje plasiti.weirdo je napisao/la:bea.zarre je napisao/la:bome-pod grdim sam stresom![]()
poseban + za riječ- grdo. kad moj stari izjavi za nekog , grda je k'o lopov, to me nasmije do suza.
hidd, ša je?? boga ti liječi se, zbilja, plašiš me.inače si ...poletna
a već par dana kukaš. :briga:
Ne volim te zelucane tegobe i ta cuda, zapravo nista sto ima veze s problemima sa unutarnjim organima
ontopic: isto ko i jutros. Uzasno. Boli me faking zeludac i nista mi ne pomaze, nit caj nit tableta nit nista. Eto.
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."
Ne znam zeno, nemam pojma, cak i mene pocinje plasiti.
Ne volim te zelucane tegobe i ta cuda, zapravo nista sto ima veze s problemima sa unutarnjim organima
ontopic: isto ko i jutros. Uzasno. Boli me faking zeludac i nista mi ne pomaze, nit caj nit tableta nit nista. Eto.
[/quote]
šta je ono meni rekla Zita sinoć,u ćemu imam kamenac..žuć,želudac..koji ono organ?
šta je ono meni rekla Zita sinoć,u ćemu imam kamenac..žuć,želudac..koji ono organ?
šta je ono meni rekla Zita sinoć,u ćemu imam kamenac..žuć,želudac..koji ono organ?Hidden_soul je napisao/la:Ne znam zeno, nemam pojma, cak i mene pocinje plasiti.weirdo je napisao/la:bea.zarre je napisao/la:bome-pod grdim sam stresom![]()
poseban + za riječ- grdo. kad moj stari izjavi za nekog , grda je k'o lopov, to me nasmije do suza.
hidd, ša je?? boga ti liječi se, zbilja, plašiš me.inače si ...poletna
a već par dana kukaš. :briga:
Ne volim te zelucane tegobe i ta cuda, zapravo nista sto ima veze s problemima sa unutarnjim organima![]()