najomrzeniji hrv. politicar
-
jabooka
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
najomrzeniji hrv. politicar
koji vam je?
-tesko se odluciti ali meni mozda Anto Kovacevic.
-tesko se odluciti ali meni mozda Anto Kovacevic.
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.
-
Zita
- miracle_of_love
-
weirdo
- cudnovata
čačić i bandić, uvjerljivo vode no uzmimo u obzir da živimo u zemlji punoj govana, ono ta ekipa toliko je usrana da nisu zaslužili ni da ih amerikaniziram rečenicama poput full of shit.
apolitičan a politički ogavan i opasan je don Anđelko Kačunko.
najkomičnija benigno kretenska ličnost u hrvata je preCjednik mesić poznat u svijetu kao vrhunski stand - up komičar, a kako bi drugačije nego na nogama kada ne može leć kolike su mu obrve.
na top ljestvici vrhunskih manipulatora bez pokrića su kosorica koja je kupila diplomu i sanader koji je iz braka s odvratno debelom kravetinom izvukao dvije stvari- dvoje lijepe i polu sposobne djece te pouku-bolje mu je s dečkom.
da nisam pretjerala?
eksuze mua
apolitičan a politički ogavan i opasan je don Anđelko Kačunko.
najkomičnija benigno kretenska ličnost u hrvata je preCjednik mesić poznat u svijetu kao vrhunski stand - up komičar, a kako bi drugačije nego na nogama kada ne može leć kolike su mu obrve.
na top ljestvici vrhunskih manipulatora bez pokrića su kosorica koja je kupila diplomu i sanader koji je iz braka s odvratno debelom kravetinom izvukao dvije stvari- dvoje lijepe i polu sposobne djece te pouku-bolje mu je s dečkom.
da nisam pretjerala?

I'm normal enough to know that I'm weird...
But too damn weird to do anything about it!
to je prejaka konkurencija. sanader, bandic... mnogi. nikog zapravo ne volim. sve je to kupleraj. ali...ima djole jednu dobru pjesmu koja ide ovako, a prilicno je primjenjiva...
Nisu krivci primitivci što su pokupili mast
Korov nikne di god stigne, ma, svaka njima čast
Krivi smo mi...
Otkud svi ti paraziti što su nam zagustili?
Nemoj, stari moj, Krivi smo mi, što smo ih pustili...
Šta su znali Generali i Brkati Majori?
Jedino da viču: Pali!
Ali nisu najgori
Krivi smo mi...
I svi ti silni, infantilni, što su puške sanjali?
Ne, ne derane, Krivi smo mi, što smo se sklanjali...
Nisu krivci depresivci, lude i psihopate
Što su rušili, pa sada nama nude lopate
Krivi smo mi...
Nisu krivi sedativi što ih nisu sputali
Sorry, matori
Krivi smo mi, koji smo ćutali...
Nisu krivci primitivci što su pokupili mast
Korov nikne di god stigne, ma, svaka njima čast
Krivi smo mi...
Otkud svi ti paraziti što su nam zagustili?
Nemoj, stari moj, Krivi smo mi, što smo ih pustili...
Šta su znali Generali i Brkati Majori?
Jedino da viču: Pali!
Ali nisu najgori
Krivi smo mi...
I svi ti silni, infantilni, što su puške sanjali?
Ne, ne derane, Krivi smo mi, što smo se sklanjali...
Nisu krivci depresivci, lude i psihopate
Što su rušili, pa sada nama nude lopate
Krivi smo mi...
Nisu krivi sedativi što ih nisu sputali
Sorry, matori
Krivi smo mi, koji smo ćutali...
Šeks najodvratnije smeće
Kanader napuhani puran-seljačija
Anto Kovačević, Rojs, Jadrankica K...., Glavaš, ....hrpa mulaca i zločinaca s još puno njih kaj se drže za rukice!
da, i Bandić gad nad gadovima, kapo zagrebačke mafije i sluga pokorni, da, i Čačić...
Fuj!
Svaki put kad vidim ili čujem nekog od njih mi se pogoršaju sve moje bolesti i dobijem još koju...
katastrofa! Fakat, ne samo da imamo najgore političare nego i najružnije i najljigavije...
a tu su još i oni kaj nisu službeno političari ali se vole mešati tam di im nije mjesto pa je to prekrasna kombinacija, npr. mamić z., razni donovi i pateri sa manično-depresivnim psihozama koji vide sotonu u svakome od nas, a vjeronauk bi i u wc uveli...katastrofa!
Kanader napuhani puran-seljačija
Anto Kovačević, Rojs, Jadrankica K...., Glavaš, ....hrpa mulaca i zločinaca s još puno njih kaj se drže za rukice!
Fuj!
Svaki put kad vidim ili čujem nekog od njih mi se pogoršaju sve moje bolesti i dobijem još koju...
katastrofa! Fakat, ne samo da imamo najgore političare nego i najružnije i najljigavije...
a tu su još i oni kaj nisu službeno političari ali se vole mešati tam di im nije mjesto pa je to prekrasna kombinacija, npr. mamić z., razni donovi i pateri sa manično-depresivnim psihozama koji vide sotonu u svakome od nas, a vjeronauk bi i u wc uveli...katastrofa!
bezveze...
od političara izdvajam Sanadera, jer mi je od svih tih omraženih i najutjecajniji.
nije baš tema, al recimo posebno ne podnosim naše biskupe i njihovo petljanje u politiku.
kad ih vidim na tv-u popizdim.
npr Marin Barišić, Mile Bogović...a posebno ljigav mi je Valentin Pozaić - odvratan i prilično moćan pop
nije baš tema, al recimo posebno ne podnosim naše biskupe i njihovo petljanje u politiku.
kad ih vidim na tv-u popizdim.
npr Marin Barišić, Mile Bogović...a posebno ljigav mi je Valentin Pozaić - odvratan i prilično moćan pop
in pills we trust
- WIRGINIA WOOLF