Naplata parkiranja do 21 sat

Domaće i strane aktualnosti, vijesti, komentari događanja, novinskih članaka, TV emisija, tekstova s CroL naslovnice i općenito svega čime nas mediji svakodnevno bombardiraju.

nika

Post Postao/la nika » 30 lis 2007 13:38

jabooka31 je napisao/la: I samo vi mene psujte koliko god zelite. Zato sta naplatu parkiranja smtram normalnom stvari.
ama nisam tebi psovala, neg bandicu :)
i nije poanta reci da se naplata parkiranja ukida, ali je potrebno naci pravu mjeru. znaci pravu cijenu za pravo mjesto.
nemres pol parkirnih mjesta u centru poloniti ambasadama i ustanovama za 3000kn! i onda arlaukat da je centar stisnut!
zakaj ih nemaju na koristenje prek dana a da su navecer i po noci free, na primjer!
I nemres opaliti naplatu do 21h....19h je bilo ok, al majketi, daj razmisli malo sta zelis od ovog grada..Zelis zagrepcane u kinu Europa? Zelis penzicima ostaviti makar vecer u HNK?
16 kn je meni preskupo, al dobro, recimo da tko jebe i mene i majku s troje djece sto ne zaradjujemo vise....nego, kaj mislis da mozes s 3 djece koja se vuku obaviti u 60minuta? A po njihovim pravilima, u 1. zoni nemres produzit parking...
I na kraju - bolnice. Odi probaj obavit prosjecan jednu jebadu s medicinskom papirologijom prije neg ti istekne parking.. Odi probaj objasnit zakaj ti se zuri..
"..jedini lijek je uzeti jetru krastace, cvrsto je oviti oko vrata i pod svjetlom punog Mjeseca nag stati u bacvu ispunjenu ocima jegulja.."

jabooka
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la jabooka » 30 lis 2007 14:14

Ak je Bandicu onda OK. :D

Ali ja stalno isto tupim i nitko me ne dozivljava vec sam i sama sebi dosadna.
U prvoj zoni i drugoj zoni ima garaza koje zjape prazne. a parking dodje 8kn/h i mozes biti koliko god sati hoces. U nekima mozes biti i pola sata za 4kn.
Ona na Langovom vjecito je prazna. a auti se guraju tam po staroj vlaskoj.

Evo cijena u garazi u marticevoj:

CJENIK GARAŽE:
Parkiranje od 08-18 h: 8,00 kn/sat
Parkiranje od 18-08 h: 5,00 kn/sat
Nedjelja od 0-24 h: 5,00 kn/sat
Parkiranje od 17-07 h za 30 dana: 250,00 kn
Parkiranje od 07-17 h za 30 dana: 400,00 kn
Parkiranje od 00-24 h za 30 dana: 700,00 kn
Parkiranje od 17-07 h za 365 dana:2.750,00 kn
Parkiranje od 07-17 h za 365 dana: 4.400,00 kn
Parkiranje od 00-24 h za 365 dana: 7.700,00 kn

Osjetno je jeftinije, a uvjerena sam da u garazi ima mjesta, a okolne ulice su zakrcene. mislim da je marticeva isto u prvoj zoni.
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.

nika

Post Postao/la nika » 30 lis 2007 18:02

je,sam znas kaj? vise se ne radi samo o centru. cak niti samo o onim najzakrcenijim punktovima po gradu. sad ak oces negdje free ostavit auto, to je u dubravi kod okretista na primjer. a sljedeca garaza je tek kod kvatrica...
Ma zlo mi je samo kad se Rebra sjetim!
Posvuda 2 zona, garaza 8kn/sat...no pitanje je kaj sa zaposlenicima? U garazi ce moci parkirati samo predstojnici odjela. Sto sa sestrama, tehnicarima, stazistima i specijalistima, instrumentarkama, cijelim prehrambenim aparatom..? sumnjam da bu im zdravstvo ili kbc platili parking...
"..jedini lijek je uzeti jetru krastace, cvrsto je oviti oko vrata i pod svjetlom punog Mjeseca nag stati u bacvu ispunjenu ocima jegulja.."

Ameli

Post Postao/la Ameli » 30 lis 2007 18:06

Rebro je katastrofa..koju nezelis nikad vise dozivjeti al sranje kad moras doci ponovno..
OT:Nika :thumbup:

jabooka

Post Postao/la jabooka » 30 lis 2007 18:39

ma.... ne pricam ja o tome.
Definitivno se slazem da su neke stvari katasrofalne rjesene i da ih treba rjesiti. i definitivno stojim iza toga da su garaze u centru neiskoristene.
I nema smisla da dalje trubim po istom.
zove.se.ocinstvo.

nika

Post Postao/la nika » 07 stu 2007 15:38

epilog: Vijece centra se buni da im je kvart postao parkiraliste i trazi od Grada besplatan javni prijevoz u centru.
Grad im je rekao da to nije prihvaceno nit u jednom gradu europe (dakle fakof!)
Jos nitko nije predlozio uvodjenje novih taxi sluzbi, te tako konkurencijom snizio cijene. To bi na na primjer bio krasan nacin da Grad pokaze kako mu nije cilj pumpat blagajnu...al ne, toga nema ni blizu.

jabooka

Post Postao/la jabooka » 07 stu 2007 16:03

Taxi je zasebna prica koja me izrazito nervira.

Od nejednakih cijena za istu rutu, od zamornih i nekulturnih taxista, krntija u koje nisu spremni nista uloziti.
Cijene su neopravdano visoke i SVAKI PUT drukcije bez obzira na taximetar.....monopol....fuuuuuuj.
zove.se.ocinstvo.

jabooka

Post Postao/la jabooka » 07 pro 2007 18:20

Ej Lana!!!!
imam losu vijest :D :D :D :D
od nove godine idu kvartovske parkirne karte. sta znaci da ce se moci parkirati samo u kvartu.
lana je napisao/la:aha...kuzim ovo s 2. zonom! da, da, imas pravo. i ja cu se uskoro (nadam se!) seliti u drugu zonu, pa to kaj velis - mozes se parkirati bilo gdje u 2. i 3. i to je super.
znaci nista od toga.
e bandicu p@cka ti se ogadila! :D :D :D
zove.se.ocinstvo.

tamara3
Just tax the stupid people.
Status: U životnom partnerstvu
Kontakt:

Post Postao/la tamara3 » 07 pro 2007 21:56

Zašto u Zagrebu nema kvalitetnih atentatora, ili bilo kakvih? Zašto smo svi takve plačipičke i pasivci umjesto da kolektivno prestanemo plaćati parkiranje? Zašto sam se morala roditi u ovoj vukojebini? Zašto dopuštamo da nam divljaci koji su jučer ispuzali iz nekakve pećine dijele lekcije o cijeni života u velikom gradu? Zašto?

ow
necu se registrirati
Status: U braku
Kontakt:

Post Postao/la ow » 08 pro 2007 10:27

tamara3 je napisao/la:Zašto u Zagrebu nema kvalitetnih atentatora,
Ima samo ih ti ne poznajes a i brijem da nemas dovoljno para.
Kvalitetan je ovaj na primjer koji je ubio Zeku, al jebat ga kako doc do njega :D :D :D
tamara3 je napisao/la:Zašto smo svi takve plačipičke i pasivci umjesto da kolektivno prestanemo plaćati parkiranje?

Zato jer su ljudi ovce, a i nemaju svi uvijek iste interese
tamara3 je napisao/la:Zašto sam se morala roditi u ovoj vukojebini?

Da, mogla si se roditi i u Iranu na primjer :D:D:D
tamara3 je napisao/la:Zašto dopuštamo da nam divljaci koji su jučer ispuzali iz nekakve pećine dijele lekcije o cijeni života u velikom gradu? Zašto?
Jer ste ga izabrali :D:D:D

Da, Bandoglavi samo razmislja kako namaknuti vise para.

Garaze su skucene i ja uvijek mislim da cu porazbijati pol auta oko sebe ili ocesati koji zid.

Trebalo bi potpuno izbaciti promet iz uzeg centra osim odredjenih kategorija (invalidi dostava i to) i pojacati gradski promet kratkim tram linijama koje bi pokrile samo taj dio grada po nizim cijenama. Na primjer da prva zona bude bas samo gornji i donji grad za 4 kune.
Grad ne bi bio pretrpan vozilima invalidi bi mogli doci do ustanova, biciklisticke staze bi imale smisao a centar bi bio ljepsi.

Markov trg je fakat sramota i olicenje mentaliteta "iz opanka u Audi, BMW ili Mercedes".
Al ja samo blebecem bezze jer mi osjecani imamo naviku parkirati dalje pa sve obavljati pjesaka.
ne vjerujte podacima iz profila, zapravo sam se ovom forumu pridruzila 14.09.1999
slika
www.balconn.com

www.gay-u-obitelji.com

ow
necu se registrirati
Kontakt:

Post Postao/la ow » 08 pro 2007 10:31

Naravno to je neprovedivo jer bi grad u tom slucaju ostao bez ogromnog prihodaa toga se pouzdano nece htjeti odreci.
ne vjerujte podacima iz profila, zapravo sam se ovom forumu pridruzila 14.09.1999
slika
www.balconn.com

www.gay-u-obitelji.com

tamara3
Kontakt:

Post Postao/la tamara3 » 08 pro 2007 12:06

ow je napisao/la:Jer ste ga izabrali :D:D:D
Ja ili sam dementna ili imam pamćenje zlatne ribice ali... kad smo ga izravno odabrali?
ow je napisao/la:Trebalo bi potpuno izbaciti promet iz uzeg centra osim odredjenih kategorija (invalidi dostava i to) i pojacati gradski promet kratkim tram linijama koje bi pokrile samo taj dio grada po nizim cijenama. Na primjer da prva zona bude bas samo gornji i donji grad za 4 kune.
Grad ne bi bio pretrpan vozilima invalidi bi mogli doci do ustanova, biciklisticke staze bi imale smisao a centar bi bio ljepsi.
Da. Tako se to civilizirano rješava.
ow je napisao/la:Markov trg je fakat sramota i olicenje mentaliteta "iz opanka u Audi, BMW ili Mercedes".
Ne znam kako bih ovo zadnje komentirala bez (ponovnog) predlaganja oružano vatrene alternative.

jabooka

Post Postao/la jabooka » 08 pro 2007 12:18

tak nam i treba kad se zagrebcani nikad za nista ne bune, ne ponose se na sav glas svojim gradom, nemaju prepoznatljivo jelo, nemamo suvenir, nemamo vise ni zagreb. zagreb nestaje mi sutimo. nit se ikad hvalimo niti se ikad bunimo. cak se bojimo i reci da je zagreb najljepsi grad.

na moru.ne znam sad mljet, vis. nije uopce bitno. pitaju neki mjestani otkud ste. mi kazemo iz zagreba. oni ce nato neka ste dosli. sad ce te se vi tu nagledati ljepote. sigurno vam je dosta vise tog zagreba. svi jedva cekaju da pobjegnu iz zagreba.
i ja sutim i klimam.
umjesto da kazemo dosla sam na odmor, a moj zagreb je pet puta lijepsi od vaseg otoka.
oni bi meni bez imalo srama to rekli.
zove.se.ocinstvo.

tamara3
Kontakt:

Post Postao/la tamara3 » 08 pro 2007 12:28

Pa nije da se ne bune (bunimo). Sjetimo se prosvjeda na Cvjetnom, akcije Pravo na grad i potpisivanja peticije. Isto tako su ljudi izašli na cestu kad je bandidos nelegalno probio onu uličicu u Maksimiru tamo kod Kvatrića, ne znam kak se zove. Pa prosvjed vozača protiv poskupljenja parkiranja tamo na proljeće, mislim.
Ali point je da se spomenuti kriminalac i njegova banda uopće ne osvrću na to, ne slušaju građane i provode svoju samovolju, valjda s ciljem da nas otjeraju odavde.

jabooka

Post Postao/la jabooka » 08 pro 2007 12:39

sve je to sitno. na kraju provedu sta zamisle. sad ce potkopat cijeli grad nekim ogromnim tunelima. centar grada bit ce garaza. bas me zanima u kojem postotku stanovnici grada zagreba podrzavaju bandica. takva bi me anketa zanimala.
zove.se.ocinstvo.

tamara3
Kontakt:

Post Postao/la tamara3 » 08 pro 2007 12:41

Ne znam zašto netko ne provede takvu anketu, zaista. I mene bi zanimalo. Eto, ako nas netko čita, provedite anketu.

jabooka

Post Postao/la jabooka » 08 pro 2007 12:51

tako je i molit cu na vecem uzorku. i bilo bi zgodno vidjeti rezultate 800 000 zagrepcana, a i stanovnika zagreba koji tu nisu prijavljeni, a zive.
ne. ovako. zanimali bi me rezultati zagrebcana koji tu zive vise od 15-20 godina, i rezultate zagrebcana koji tu zive manje od 15-20 godina.
zove.se.ocinstvo.

jabooka

Post Postao/la jabooka » 08 pro 2007 14:43

evo to je to:
http://www.jutarnji.hr/zagreb/clanak/ar ... ,101055.jl

Mjesečna karta vrijedit će samo za nekoliko susjednih ulica

mozda to i nje tako los potez. iako onima sa parkirnim kartama i ne koristi.
vidjet cemo. ako rastereti promet gradom. O.K.
zove.se.ocinstvo.

ow
necu se registrirati
Kontakt:

Post Postao/la ow » 08 pro 2007 19:57

Ljudi su kreteni, da mogu autom bi odlazili i na wc.

Pored moje zgrade u Osjieku je vrtic, i parkiraliste od zgrade i vrtica. Kreteni su svako jutro autima ulazili do vrata vrtica (brijem da bi i u sobe kad bi ih tete pustile) i tako zagradili sve parkirane aute. Metar puta sam morala cekati da idioti predaju djecu (i to njih 5-6) da bih mogla izaci sa parkinga.

Uopce ne kontam kako im se da zajebavati po guzvi u centru ZG-a osobito prijepodne, kad svuda brze stignes pjesice :o
slika
www.balconn.com

www.gay-u-obitelji.com

Ameli

Post Postao/la Ameli » 09 pro 2007 02:37

slozila bi se sa ow,svezi djece,vrtica,ja bi nesto tako rekla i za skole..mene zanima jedna stvar jel toliki problem sjest u javni prijevoz i otic na posa(dobro ako si parketar vjerovatno neces furati u tramvaj masinu za brusenje,pa je opravdano imati svoj automobil il neda Bog bolestan pa zbilja moras autom)gledan sve te face nema tri ulice ide autom,dobro ako je slaba povezanost,uredu sjest u svoje,ali ponekad mi se cini da je auto posta stvar preseravanja,pa otud i halabuka oko naplate parkiralisnog mjesta,ako nisi bolestan,nisi invalid,nisi presjednik,sjedi u tramvaj i vozi se,a ovako gomila kretena na ulicama nervozno psuju jedni na druge,stvaraju se cepovi,samo sto nepogaze pjesake na prijelazima di nema semafora,cude se sto nema se di parkirat u centru grada i na kraju se cude jer za dvi vrecice spize,moraju platiti parkiraliste..bandic nije glup,on zaradjuje na ljudskoj gluposti i razmisljanju bit ce bolje autom,hladno je i kisa i snijeg i sunce i sve mi to smeta,a zasto bi se guzvala u tramvaju ili busu kad mogu,guzvu stvarat autom i bit ljut na cijenu parkiralista...al dobro lakse je lincovat druge,nego svoju glupost prepoznat..ovdje izuzimam,one kojima je iskreno potrebno imati svoj prijevoz,a to mislim na bolesne i invalide..i da zagreb je lijep,al nije najljepsi i kakve veze ima anketa provedena prvo sa onim koji su duze od 15g.i oni koji su krace..dalmatinci,hercegovci,bosanci,zagorci i svi ostali dolazili su tu i prije 20,30,40g.raditi i zivjeti...

kika23
Status: Solo

Post Postao/la kika23 » 09 pro 2007 04:19

ow je napisao/la:Ljudi su kreteni, da mogu autom bi odlazili i na wc.

Pored moje zgrade u Osjieku je vrtic, i parkiraliste od zgrade i vrtica. Kreteni su svako jutro autima ulazili do vrata vrtica (brijem da bi i u sobe kad bi ih tete pustile) i tako zagradili sve parkirane aute. Metar puta sam morala cekati da idioti predaju djecu (i to njih 5-6) da bih mogla izaci sa parkinga.

Uopce ne kontam kako im se da zajebavati po guzvi u centru ZG-a osobito prijepodne, kad svuda brze stignes pjesice :o
je istina još posebno onaj vrtic na vjencu I vana Mestrovica osijeku,ljudi su nenormalno glupi i ludi
Ostalo je još ludosti u meni,
hrabrosti za još 800 života!

jabooka

Post Postao/la jabooka » 09 pro 2007 12:19

@ameli ljudi jesu komotni i voze se autom i tamo gdje nije potrebno. ali to je njihovo totalno pravo i grad bi im trebao osigurati da to sto bezbolnije prodje. i zasto bi se netko guzvao u tramvaju ako tu relaciju moze proci ugodno u svom autu. sigurno zbog toga nije glup. sta mislis da ce ljudi dati po 10 000E za aute, placat osiguranje, servise, benzin i taj isti auto drzati na parkingu. pa taj bi bi lud. i bas me zanima kako bi javni prjevoz podnio da sad svi idu tramvajem i busom.
auto je luksuz i netko si ga moze ili ne mora priustiti.
tko si ti da odredjujes tko bi se smijo, a tko ne voziti.
pa ako vec gradjani na rubnim djelovim ostave auto i krenu u grad pjesice. nekako su morali doci do tih rubnih djelova. zasto ne autom?
isto se slazem da ljudi bespotrebno imaju potrebu parkirati se pred samim ulazom. najsretniji bi bili kad bi mogli uci u objekt.

kazes bandic zaradjuje na ljudskoj gluposti. cekaj samo da te dohvati njegova ruka. pa pricaj o gluposti.

sta se tice ankete. samo me zanima da li stanovnici zagreba podrzavaju bandica. i da li medju njima ima razlika kod misljenja. i da li su te razlike vezane za neku skupinu. nista osobno. cisto informativno. ni moja cura nje iz zagreba i ?
ne skaci bez veze.

za kraj samo za tebe: :D
http://www.youtube.com/watch?v=d6yORkP9TrU
zove.se.ocinstvo.

ow
necu se registrirati
Kontakt:

Post Postao/la ow » 09 pro 2007 14:02

kika23 je napisao/la:je istina još posebno onaj vrtic na vjencu I vana Mestrovica osijeku,ljudi su nenormalno glupi i ludi
Upravo se o tom vrticu i radi :)
slika
www.balconn.com

www.gay-u-obitelji.com

Ameli

Post Postao/la Ameli » 09 pro 2007 16:22

jabooka31 je napisao/la:@ameli ljudi jesu komotni i voze se autom i tamo gdje nije potrebno. ali to je njihovo totalno pravo i grad bi im trebao osigurati da to sto bezbolnije prodje. i zasto bi se netko guzvao u tramvaju ako tu relaciju moze proci ugodno u svom autu. sigurno zbog toga nije glup. sta mislis da ce ljudi dati po 10 000E za aute, placat osiguranje, servise, benzin i taj isti auto drzati na parkingu. pa taj bi bi lud. i bas me zanima kako bi javni prjevoz podnio da sad svi idu tramvajem i busom.
auto je luksuz i netko si ga moze ili ne mora priustiti.
tko si ti da odredjujes tko bi se smijo, a tko ne voziti.
pa ako vec gradjani na rubnim djelovim ostave auto i krenu u grad pjesice. nekako su morali doci do tih rubnih djelova. zasto ne autom?
isto se slazem da ljudi bespotrebno imaju potrebu parkirati se pred samim ulazom. najsretniji bi bili kad bi mogli uci u objekt.

kazes bandic zaradjuje na ljudskoj gluposti. cekaj samo da te dohvati njegova ruka. pa pricaj o gluposti.

sta se tice ankete. samo me zanima da li stanovnici zagreba podrzavaju bandica. i da li medju njima ima razlika kod misljenja. i da li su te razlike vezane za neku skupinu. nista osobno. cisto informativno. ni moja cura nje iz zagreba i ?
ne skaci bez veze.

za kraj samo za tebe: :D
http://www.youtube.com/watch?v=d6yORkP9TrU
prvo hvala na pjesmi..mozda bi mogla ona "nima Split do Splita" :D ..evo necu skakat bez veze,pa cu rec da bandicevu ruku osjetin i ja,..da, plate auto i voze se,ma tko san ja da im branim,pobogu,al mislis da san umislila da san Bog :o ..kad vec mogu da se voze i u skupljim autima od 10000eura,triba in omoguciti,parking..zapravo tila san reci,karta u jednom smjeru za tramvaj je 6kn,parkiraliste?..a di je tu i benzin..guzve su u tramvajima,pa jesu,kao i na cesti cepovi ujutro i poslijepodne..zapravo tko si moze priustit komfor,valjda moze podnit i cjene parkiralista,jel da?..a bandica osim parkiralista,sjetim se svako malo kad poskupe komunalije..triba napunit gradski proracun,jer se toliko ulozilo u ceste i parkiralisna mjesta i garaze,da je najlakse bandicu da digne cijene di god moze..kod mene je u kuci i pravi purgera i ja dosljak,pa nevjerujem da bi bile razlicita gledista :)

Odgovorite