Komentar gay zajednice na pobjedu HDZ-a

Domaće i strane aktualnosti, vijesti, komentari događanja, novinskih članaka, TV emisija, tekstova s CroL naslovnice i općenito svega čime nas mediji svakodnevno bombardiraju.

Odgovorite
swayka
Spol/rod: žensko
Ja sam: biseksualka
Status: Solo

Komentar gay zajednice na pobjedu HDZ-a

Post Postao/la swayka » 14 pro 2007 02:41

http://www.youtube.com/watch?v=ny1h9_U9DtA
Na internetskoj stranici YouTube pojavio se jučer video-uradak autora s nickom "Laerem" koji navodno predstavlja "službeni kometar LGBT (Lezbijske, gay, biseksualne i transeksualne) zajednice na pobjedu desničarske stranke HDZ u Hrvatskoj".

Video je svojevrstan kolaž filma koji je snimio sam autor, s prizorima iz Oscarom nagrađene 'Apokalipse danas' Francisa Forda Coppole i dokumentarnim snimkama iz novije hrvatske povijesti.

Budući da film uključuje neke prizore koje bi dio naših čitatelja mogao doživjeti kao eksplicitne ili uvredljive, ostavljamo im da ga sami potraže na YouTubeu, a mi smo nazvali "Laerema" kako bismo zatražili autorski komentar.

Autor je izjavio kako uradak, u kojem, između ostalog, pripadnik gay zajednice grli plakat s likom hrvatskog premijera Ive Sanadera, nikako ne predstavlja politički komentar, da politika i seks ne moraju zajedno leći u krevet, a posebno je naglasio kako film ne može biti nikakav 'tribute' HDZ-u za njegovo političko djelovanje, odnosno zasluge za poboljšanje ljudskih prava zajednice. Laerem je s umjetničkim entuzijazmom izrazio nadu da bi i predsjednik SDP-a Zoran Milanović mogao sudjelovati u nekom njegovom budućem djelu.

Saznali smo također kako je snimateljska ekipa plakate dobila od mladeži HDZ-a (nekoliko desetaka primjeraka) ispred sjedišta stranke. "Što jedan, evo vam cijela hrpa", rekli su navodno aktivisti HDZ-a.

Laerem je naposlijetku istaknuo kako je tvrdnja da je film službeni komentar LGBT zajednice na pobjedu HDZ-a šala, kao i čitav film. (njd)

http://jutarnji.hr/kultura_i_zivot/show ... ,101716.jl

jabooka
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la jabooka » 14 pro 2007 11:47

ona scena s kravom mi je stvarno sokantna.
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.

Hidden_soul
Devil in details

Post Postao/la Hidden_soul » 14 pro 2007 12:09

Ljudima je dosadno u zivotu. Ou jes.

(btw, moze li mi itko nabaviti jumbo plakat Pusicke na primjer? :D )
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."

Zita

Post Postao/la Zita » 14 pro 2007 12:45

jabooka31 je napisao/la:ona scena s kravom mi je stvarno sokantna.
bas prestrasno :(
enivej..sto reci za video uradak.. :roll:

jabooka
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la jabooka » 14 pro 2007 13:11

ma. drkanje na sanadera me uopce nije dojmilo niti sokiralo. dotukla me krava na kraju. a ne neki peder i sanader. zabole me za njih.
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.

tamara3
Just tax the stupid people.
Status: U životnom partnerstvu
Kontakt:

Post Postao/la tamara3 » 14 pro 2007 19:49

:spava:

lana
Sestra Nanut 1

Post Postao/la lana » 14 pro 2007 20:01

mozda je to njegov peder?! :D

killer_cupcake
Ja sam: ne želim se identificirati
Kontakt:

Post Postao/la killer_cupcake » 01 sij 2008 21:26

plakat pusichke mozhesh dobit bilo kada, samo se jawi :wink:

a shta se komentara na "pobjedu" hdz-a tiche...eh...politikom se bawim od 19.-e (uspjeshno, molim lijepo :inlove: ), al owi izbori su jedna podla, potkupljena, indoktrinirana, namjeshtena kasha sluzhbeno homofobne stranke na chelu s tatom pederom...kako ih samo nije sram?!?!?!
koliko su nowca iz drzhawnog prorachuna potroshili na swoje materijale, letke, gluuuuuuuuuupe jumbo plakate koji su nas doslowno zaskakali na swakih 10 metara, koliko su sportasha uwalili u predizbornu utrku ne bi li pridobili naiwno puchanstwo, koliko su nowca potroshili na reklame i koliko su platili swim europskim drzhawnicima da kazhu 3 richi u korist tate pedera :negoduje: koliko su platili swim glazbenicima za promowiranje stranke, koliko su lazhi izgoworili, a mama kosorica (bljak) koliko je bedastocha rekla na da ne spominjem koliko su puta napali prawe pobjednike SDP! ukradeni izbori! j*balo majku swima u dijaspori, koji ku*ac oni meni (nama) imaju odluchiwat tko che nam woditi drzhawu, kad su otishli trebalo im je zabranit glasowat na izborima u RH :negoduje: shta oni wishe imaju s nashom drzhawom, niti zhiwe owdje, niti plachaju porez, niti udishu nash zrak!
a chinjenica da su hdz-owci opako krshili predizbornu shutnju i da je uredno glasowalo 20000 mrtwih :nesvjest: kako li imaju obraza nakon swega, i swakojakih gowora tate pedera
swu tu silnu lowu su mogli itekako bolje upotrijebit...a o homofobnim izjawama dotichne stranke da i ne goworim...do kada che ljudi owe drzhawe biti slijepi i gluhi................
eto to je ukratko moj komentar na "pobjedu" hdz-a...nek crknu
we have all heard what we wanted to hear, truth that sounds right to our ears

killer_cupcake
Kontakt:

Post Postao/la killer_cupcake » 03 sij 2008 13:01

eh da...kako li sam mogla zaborawit...da se oni maloumnici Adleshich i Frishchich ponashaju fucking ucjenjiwachki! ljudi su im dali nogu u swakom moguchem smislu-njima i njihowim programima, i oni mi se sad neshto pushu kako se bore za programe a ne za fotelje i tu neshto zaebaju, ma imaju li oni imalo skrupula :negoduje: nemaju! tu se neshto premishljaju hoche li s sdp-om ili tatom pederom i dugo im je trebalo da se izjasne, apropo toga da su u swim politichkim emisijama wjeshto izbjegawali rechi s kim che u koaliciju, on nepismena budala, ona nesposobna glupacha! zhalosno shta moram rech, tj. napisat, al tukla bi im glawom o pod, zasluzhuju! izdajice! s hdz-om se udruzhili! izdajiceeeeeeeeeeeeeeeeeeee :eek: :thumbdown:
i neka je hsp debelo izgubia, ne zasluzhuju ni jedan mandat, pogotowo ne Đapich, idiot koji je prepisao magistarski rad :confused: koji idioti nam wode drzhawu..............
al toplo mi je oko srca jer je u biti sdp dobio izbore, a hdz je na kraju dobia zahwaljujuchi dijaspori, zahwaljujuchi 20000 mrtwih glasacha i zahwaljujuchi potkupljiwanju..............tako da hdz-u nishta neche prolazit u saboru
over and out (for now) :P

Zita

Post Postao/la Zita » 03 sij 2008 13:34

ne..uopce te nemrem citati radi tog w a kamoli razumjet il nedaj boze ozbiljno shvatit..

killer_cupcake
Kontakt:

Post Postao/la killer_cupcake » 03 sij 2008 20:32

to je twoj problem, ne moj... :!:

Odgovorite