Ukida se 0,0 promila. uvodi se zabrana pusenja.
-
Zita
dize mi to tlak nepisivo....
dal' netko mozda zna dal ce se ta zabrana odnositi i na biljne pusilice - Herbalete?
jer, ako je ta zabrana samo zbog zdravlja ljudi (mos mislit
) i odnosi se iskljucivo na duhanske proizvode, Herbalete bi trebale biti iskljucene iz te zabrane...
jes da smrde ko kuga, al su zdrave....
dal' netko mozda zna dal ce se ta zabrana odnositi i na biljne pusilice - Herbalete?
jer, ako je ta zabrana samo zbog zdravlja ljudi (mos mislit
jes da smrde ko kuga, al su zdrave....

I take pleasure in...
U trenutku kad sam poceo pisati ovu recenicu iskreno sam pomislio da imam nesto zanimljivo reci, kad ono, evo kamo to vodi.
-
Zita
bozesacuvaj
svrha zakona nije iskljucivo u tome da se pusac pocne ponasati zdravo i da ne unistava samo svoje zdravlje vec u tome da se zastite nepusaci i da slobodno disu a to sa herbaletama i nije moguce
oduran smrad
a sad dal su zdrave...pa neznam bas
:D:D malo bi pricekala sa tim zakljuckom..
moze ministarstvo preporucat sto zeli..tak su za cigarete govorili da su ok pa na kraju i nije bas tak..
svrha zakona nije iskljucivo u tome da se pusac pocne ponasati zdravo i da ne unistava samo svoje zdravlje vec u tome da se zastite nepusaci i da slobodno disu a to sa herbaletama i nije moguce
oduran smrad
a sad dal su zdrave...pa neznam bas
moze ministarstvo preporucat sto zeli..tak su za cigarete govorili da su ok pa na kraju i nije bas tak..
- Hidden_soul
- Devil in details
- Spol/rod: žensko
Ma mene niti ne brine to pusenje, mislim, jesam prestala, zapalim tu i tamo ali stvarno za zanemarit, i ne smeta mi kad drugi puse oko mene nimalo, bas nemam beda s tim.
Ali me brine to sto ce sad radi te zabrane pusenja, pusaci jos vise pozivcanit jer nece moci pusiti u uredima/sobama/kancelarijama/poslovnim prostorima/itd.
Pa ce tete na salteru bit jos divnije nego jesu, one u studentskoj referadi ce rigat vatru cim pokucas na vrata (za razliku od sad kad te cak puste i da udes unutra prije nego te obaspu paljbom), oni u uredima ce ti kopat oci iz glave ako nisi dosao sa najboljim razlogom na svijetu, i tako...
Ljepota.
Ali me brine to sto ce sad radi te zabrane pusenja, pusaci jos vise pozivcanit jer nece moci pusiti u uredima/sobama/kancelarijama/poslovnim prostorima/itd.
Pa ce tete na salteru bit jos divnije nego jesu, one u studentskoj referadi ce rigat vatru cim pokucas na vrata (za razliku od sad kad te cak puste i da udes unutra prije nego te obaspu paljbom), oni u uredima ce ti kopat oci iz glave ako nisi dosao sa najboljim razlogom na svijetu, i tako...
Ljepota.
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."
-
jabooka
- Ja sam: lezbijka
meni se nekak sve cini da vecini nepusaca vise smeta smrad. nego sta se brinu za zdravlje.
tako da bi to s herbaletom bas bilo zgodno. ako stvarno ne ispusta nikakv stetni sastojak. ali bi zasmrdila sve. cak i tri okolne ulice.
mogli bi ih besplatno dijeliti na sanku.
pusenje je stetno i to je cinjenica. vecina pusaca je svjesna da je to stetno. isto kao i alkohol.
ali pusace ne treba svrstavati u gradjane drugog reda. a pogotovo to ne bi smjeli raditi bivsi pusaci.
u cijeloj toj prici imam filing da se ljudi namjerno nasladjuju. i to bas oni koji nigdje ne izlaze. ili izadju 1xmjesecno.
H. po toj tvojoj teoriji ni ja ne pusim. ali po mojoj pusim. jer zapalim tu i tamo koju.
vis ti kak tete u drzavnom aparatu puse po uredima. a u uredima je vec godinama zabranjeno pusenje.
tako da bi to s herbaletom bas bilo zgodno. ako stvarno ne ispusta nikakv stetni sastojak. ali bi zasmrdila sve. cak i tri okolne ulice.
mogli bi ih besplatno dijeliti na sanku.
pusenje je stetno i to je cinjenica. vecina pusaca je svjesna da je to stetno. isto kao i alkohol.
ali pusace ne treba svrstavati u gradjane drugog reda. a pogotovo to ne bi smjeli raditi bivsi pusaci.
u cijeloj toj prici imam filing da se ljudi namjerno nasladjuju. i to bas oni koji nigdje ne izlaze. ili izadju 1xmjesecno.
H. po toj tvojoj teoriji ni ja ne pusim. ali po mojoj pusim. jer zapalim tu i tamo koju.
vis ti kak tete u drzavnom aparatu puse po uredima. a u uredima je vec godinama zabranjeno pusenje.
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.
zove.se.ocinstvo.
-
Zita
u pravu si. vecina bivsih pusaca se nasladjuje, isto kao sto dobar broj pusaca namjerno daje nepusacima/bivsim pusacima pljuge da nebi bili usamljeni u svojoj ovisnosti..to su te male odurne sitnice koje vesele nevjerojatno puno ljudi
kao da svi cekaju da se nekom dogodi nekaj da bi mu se mogli smijat, rugat il nasladivat..
pa sad necu mahat rukom kad neko pored mene pusi nit cu radit grimase i srat kak to neki vole al me smeta kaj mi smrdi odjeca, kaj me peku oci ak je totalno zagusljivo i kaj udisem stetne stvari
vani, well..vise koliko cujem, pusaci i jesu gradani 2 reda
ako zele zapalit moraju izaci iz kafica i vani se smrzavat, biti na kisi da bi pusili, cak postoje kabine za pusace gdje izgledaju kao da su u nakaze u cirkusu itd i nepusaci iste takve gledaju sa nekim prezirom sto je sasvim okej (rekla bi da to djeluje vrlo poticajno na prestanak pusenja)
kao da svi cekaju da se nekom dogodi nekaj da bi mu se mogli smijat, rugat il nasladivat..
pa sad necu mahat rukom kad neko pored mene pusi nit cu radit grimase i srat kak to neki vole al me smeta kaj mi smrdi odjeca, kaj me peku oci ak je totalno zagusljivo i kaj udisem stetne stvari
vani, well..vise koliko cujem, pusaci i jesu gradani 2 reda
ako zele zapalit moraju izaci iz kafica i vani se smrzavat, biti na kisi da bi pusili, cak postoje kabine za pusace gdje izgledaju kao da su u nakaze u cirkusu itd i nepusaci iste takve gledaju sa nekim prezirom sto je sasvim okej (rekla bi da to djeluje vrlo poticajno na prestanak pusenja)
-
jabooka
preko dvije godine nisam pusila. znam kako se pusaci ponasaju prema nepusacima.
svatko ima pravo na izbor. netko izabere alkohol. netko pljugu. netko masnu hranu i 30 kg. viska....ne osudjujem nikoga. a kamoli da ga gledam s prezirom.
svatko ima pravo na izbor. netko izabere alkohol. netko pljugu. netko masnu hranu i 30 kg. viska....ne osudjujem nikoga. a kamoli da ga gledam s prezirom.
zove.se.ocinstvo.
zove.se.ocinstvo.
-
jabooka
i nije mi jasno sta jamljaju nepusaci. jesu dobili zakon. onda nek puste pusace da naricu. nece nepusaci oboliti od pasivnog naricanja.
nek se vesele zakonu. a ne nasladju tudjom ovisnoscu. jer nadam se svi znaju kako je tesko prestati pusiti. i vjerujem da bi svi to zeljeli prvenstveno radi zdravlja.
nek se vesele zakonu. a ne nasladju tudjom ovisnoscu. jer nadam se svi znaju kako je tesko prestati pusiti. i vjerujem da bi svi to zeljeli prvenstveno radi zdravlja.
zove.se.ocinstvo.
zove.se.ocinstvo.
ma uvik se nadje "rupa u zakonu",ako nesmim zapalit,nadoknadit cu negdi drugdje ni na poslu nisan smila po 8 sati zapalit pa kad izadjen vanka nadoknadim..ja san prestala 2xpo 6mj.pusiti,ali kad san se vratila cigareti,uvik je bija razlog da san u nekoj teskoj situaciji i ta mi cigareta u tom trenutku,cinila se ka "lazna utjeha"..a za izrugivanje uvik je bilo toga,pogotovo kad bi poskupile,stalno bi nepusaci govorili e sad ce morat prestat,pa opet nisu..a ja ako dodjen kod nekog tko nepusi,nema sanse da cu zapalit makar stavili pepeljaru ispred mene iz postivanja prema njima,a za svoje zdravlje,sta reci,zatrovano pusila ili ne..samo jos nesto se nadam kad je vec tako,tribali bi i oboljelima od azbestoze priznati njihovu bolest i isplatiti odstetu,sto su dosad nijekali,zapravo tila san reci,pobogu i kad izadjes vanka koncentracija stetnih tvari je tolika u zraku,da i od toga ljudi pooboljevaju,..okej zabrana pusenja,ajmo onda da ako vec nepusimo i industrije i automobili neka ugrade filtere za prociscavanje itd...a o alkoholu,od koji su neki cak svrstani u prehrambene proizvode,u tome nema toliko hajke i zabrana,osim u voznji a znamo koliko je stetan i koliko je ljudi ubio alkohol.. 
-
Zita
evo malo o herbaleti:
Herbaleta® se sastoji od ljekovitih biljaka koje su poznate od davnina i koriste se u mnogim biljnim pripravcima. Herbaleta ne šteti Vašem zdravlju niti stvara ovisnost...
vise na: http://www.herbaleta.hr/Hrvatski/O%20proizvodima.htm

I take pleasure in...
U trenutku kad sam poceo pisati ovu recenicu iskreno sam pomislio da imam nesto zanimljivo reci, kad ono, evo kamo to vodi.
- WIRGINIA WOOLF
..je,svatko ima pravo na izbor ako tim ne ugrožava drugog..to što netko konzumira alkohol ,ili je ljubitelj masne hrane(čitajprekonekolikokilaviška) ne utječe direktno na druge..za razliku od dima cigarete..jabooka31 je napisao/la:preko dvije godine nisam pusila. znam kako se pusaci ponasaju prema nepusacima.
Ne hodaj iza mene,možda te neću voditi.Ne hodaj ispred mene,možda te neću slijediti.Jednostavno hodaj kraj mene i budi mi prijatelj..
- WIRGINIA WOOLF
..a i ovo stoji..Zita je napisao/la:nemoj ti tako:D
ima tu i zdravstvea komponenta-ak sam stala sama sa pusenjem da se ne trujem cemu onda da udisem tudi dim
onda nisam trebala nit prestajat
Ne hodaj iza mene,možda te neću voditi.Ne hodaj ispred mene,možda te neću slijediti.Jednostavno hodaj kraj mene i budi mi prijatelj..
-
jabooka
ja sam reagirala na pusace u kavezima koje preziru.WIRGINIA WOOLF je napisao/la:s..je,svatko ima pravo na izbor ako tim ne ugrožava drugog..to što netko konzumira alkohol ,ili je ljubitelj masne hrane(čitajprekonekolikokilaviška) ne utječe direktno na druge..za razliku od dima cigarete..
procitat malo postove.
zove.se.ocinstvo.
zove.se.ocinstvo.
-
Zita
ma..tu sam pise da nema duhana, nikotina i da (valjda zato) ne stvara ovisnostnoise je napisao/la:![]()
![]()
![]()
evo malo o herbaleti:
Herbaleta® se sastoji od ljekovitih biljaka koje su poznate od davnina i koriste se u mnogim biljnim pripravcima. Herbaleta ne šteti Vašem zdravlju niti stvara ovisnost...
vise na: http://www.herbaleta.hr/Hrvatski/O%20proizvodima.htm
![]()
tko zna kaj se tu sve ispusta izgaranjem..bumo vidli za 10 godina
ne moze se bas reci da konzumacija alkohola ne utjece direktno na druge...WIRGINIA WOOLF je napisao/la:..je,svatko ima pravo na izbor ako tim ne ugrožava drugog..to što netko konzumira alkohol ,ili je ljubitelj masne hrane(čitajprekonekolikokilaviška) ne utječe direktno na druge..za razliku od dima cigarete..
U Hrvatskoj ima oko 250.000 alkoholičara i oko jedan milijun osoba koje imaju probleme zbog neumjerenog pijenja. Ukratko, svaki četvrti građanin Hrvatske pati od posljedica alkohola

I take pleasure in...
- Hidden_soul
- Devil in details
Itekako alkoholizam onih koji locu ima veze samnom. Narolja se, sjedne za volan i pogodi me. Ili nekog vec. I hrpe razlicitih situacija u kojima alkosi vrlo utjecu na druge. Ali lokanje je kod nas dio folklora, cak pozeljno ponasanje. Jer ako sjednes u neko drustvo pa narucis sok ili kavu, pitaju te jesi bolesna.
- Hidden_soul
- Devil in details
Zadnja izmjena: Hidden_soul, dana/u 03 pro 2010 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."
- tamara3
- Just tax the stupid people.
- Status: U životnom partnerstvu
- Kontakt:
...osim kad pijani idiot umlati ženu koju je prethodno maltretirao godinama. Ili kad je šljakerima na baušteli normalno za doručak polokat litru-dvije pive uz parizer.
Ili kronerima koji se tresu u pol 6 ujutro pred lokalnim birtijama jer im treba fiks prije posla.
Ili to kaj veli lana, o dripcima koji pijani ubijaju druge za volanom te da je to dio folklora. Ali o tome se vječno šuti.
Ili kronerima koji se tresu u pol 6 ujutro pred lokalnim birtijama jer im treba fiks prije posla.
Ili to kaj veli lana, o dripcima koji pijani ubijaju druge za volanom te da je to dio folklora. Ali o tome se vječno šuti.
..zato san i pitala,sta alkohol ne ubija...kad je zabrana pusenja ,nek stave zabranu na alkohol..pa cemo biti cista nacija bez porokatamara3 je napisao/la:...osim kad pijani idiot umlati ženu koju je prethodno maltretirao godinama. Ili kad je šljakerima na baušteli normalno za doručak polokat litru-dvije pive uz parizer.