Na stranu to što opet ima idiota koji se protive tome-Izgleda da sve države rade korak naprijed,samo Hrvatska uvijek zaostaje. Kako god da okreneš i u svemu.Jadno.Naravno,najveći protivnici legalizacije su again Crkva i neki kvazi svećanici,biskupi i slično. Ali to i nije neka novost.
BiH legalizira gay brakove?
- Instinct
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Kontakt:
BiH legalizira gay brakove?
http://www.net.hr/vijesti/europa/page/2 ... tml?pos=n0
Na stranu to što opet ima idiota koji se protive tome-Izgleda da sve države rade korak naprijed,samo Hrvatska uvijek zaostaje. Kako god da okreneš i u svemu.Jadno.Naravno,najveći protivnici legalizacije su again Crkva i neki kvazi svećanici,biskupi i slično. Ali to i nije neka novost.

"Najveća mudrost u životu je da čovjek pronađe pravu ludost"
- calypso
tamara3 je napisao/la:Ako bolje pročitaš tekst, vidjet ćeš da se radi o istom onom što je bilo kod nas prije donošenja antidiskriminacijskog zakona, a BiH će legalizirat gay brakove kad ja u ovom životu postanem visoka plavuša, pa ni onda.
"The real voyage of discovery consists not in seeking new landscapes, but in having new eyes."
FOR ONE HUMAN BEING TO LOVE ANOTHER,THAT IS PERHAPS THE MOST DIFFICULT OF ALL OUR TASKS...THE WORK FOR WHICH ALL OTHER WORK IS BUT PREPARATION
FOR ONE HUMAN BEING TO LOVE ANOTHER,THAT IS PERHAPS THE MOST DIFFICULT OF ALL OUR TASKS...THE WORK FOR WHICH ALL OTHER WORK IS BUT PREPARATION
- Instinct
- Kontakt:
calypso je napisao/la:tamara3 je napisao/la:Ako bolje pročitaš tekst, vidjet ćeš da se radi o istom onom što je bilo kod nas prije donošenja antidiskriminacijskog zakona, a BiH će legalizirat gay brakove kad ja u ovom životu postanem visoka plavuša, pa ni onda.![]()
![]()
A istina da ali ono...ne znam...uvijek valjda pokušavam izvući nešto pozitivno iz toga svega...Ali nikako.
"Najveća mudrost u životu je da čovjek pronađe pravu ludost"
- Hidden_soul
- Devil in details
Ne znam.
Zadnja izmjena: Hidden_soul, dana/u 17 pro 2010 18:09, ukupno mijenjano 1 put.
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."
-
call_me_not
- Hidden_soul
- Devil in details
- Russian Roulette
- Kontakt:
- Cirrocco
nebi li tako trebalo biti i u hr po teoriji..Hidden_soul je napisao/la:Yap, nisu sirokogrudniji nego inertniji.
Nakon svih sranja koja su ih izjebala, i koja ih i dalje svakodnevno jebu, mislim da im je najmanja briga gay populacija.
nismo ni mi u nista boljem politickom i sl. stanju od njih pa ipak smo zatucaniji kojih deset puta..
ljudi tamo jednostavno vise postuju tuđu spavacu sobu i manje se brinu ko koga jebe dok god je covjek u redu..
ovdje mozes biti neznam kako dobar covjek al ako jebes sto nebi trebao govno si..
The meaning of life is not ending up dead with well preserved body but sliding in your grave sidewards worn out, out of breath and screaming: "holy shit what an ride!!!"
- Hidden_soul
- Devil in details
Uzas
Zadnja izmjena: Hidden_soul, dana/u 17 pro 2010 18:08, ukupno mijenjano 1 put.
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."
- Russian Roulette
- Kontakt:
Ček, ček.. vi to o Bosni pričate ili?Cirrocco je napisao/la: ljudi tamo jednostavno vise postuju tuđu spavacu sobu i manje se brinu ko koga jebe dok god je covjek u redu..
razlika je sam u tome što tu imate jednu jebadu, a vamo je to x3 :party:
Crkva 1, Crkva 2 & Džamija + Sinagoga kao pridružena članica.
I ne samo što se religijskih manijaka tiče, već i svega ostalog.. Mislim da se ovdje više ne zna ko koga.. i gdje jebe. Na kraju će proći sve, sam da guzonje ostanu u fotelja cirkulaciji.. pa i da nebo bude zeleno, a mlijeko crno..
Take a shot.