Kosor: Dijaspora mora glasovati!
Re: Kosor: Dijaspora mora glasovati!
ma je, skoro su svi glasali za bandića,
to stoji. ali nekako gledam na to da nisu imali za koga drugoga.
ostali bi im ukinuli pravo glasa, bandinjo ne bi + obećao je da neće
zaboravit na njih, pa će im tutnut nešto para...
jbg, nemoš ih krivit što gledaju što je najbolje za njih.
nema vlada doživotan mandat,
pa se možda nekad i promijeni nešto.
učit, da.
i meni bi bilo pametnije da učim.
to stoji. ali nekako gledam na to da nisu imali za koga drugoga.
ostali bi im ukinuli pravo glasa, bandinjo ne bi + obećao je da neće
zaboravit na njih, pa će im tutnut nešto para...
jbg, nemoš ih krivit što gledaju što je najbolje za njih.
nema vlada doživotan mandat,
pa se možda nekad i promijeni nešto.
učit, da.
i meni bi bilo pametnije da učim.
-
backspace
opa, vidim ovdje se zažestilo,
egići proradili,
krenula i vređaona,
moglo bi tu i sexa bit,
jako lijepo.

egići proradili,
krenula i vređaona,
moglo bi tu i sexa bit,
jako lijepo.
- tamara3
- Just tax the stupid people.
- Spol/rod: žensko
- Status: U životnom partnerstvu
- Kontakt:
Sad sam se zainatila. Zanima me metoda kojom si došla do navedenog zaključka, jer ću u suprotnome pomisliti da si dovoljno umišljena da vjeruješ kako te "napadam".sul. je napisao/la: 1. Svaki tvoj post imao je u sebi direktan napad na mene i moju dob, ne na moje argumente, to je odraz ljutnje. Sarkazam odraz nemoći itd.
- Pi
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
Osim očitih izjava u ovoj temi, plus nešto tamo malo preko privatne poruke, moj dojam da si ljuta, bijesna, frustrirana (i stoga vrlo agresivno napadaš svaki stav koji ti se ne sviđa, bez obzira na činjenice) - što hoćeš, dolazi, možda, ali možda iz slijedećih stvari pohvatanih na forumu. A povadila sam to samo nakon letimičnog pregledavanja jedne stranice tema.
U mom slučaju si bila malo pristojnija, no nimalo korektnija. Na kraju krajeva, vrijeđanje, izljevi bijesa ili ignoriranje argumenata, predbacivanje dobi i sl. - gdje je razlika?
- Odvratni egomanijak, nadam se da će se zaletjeti u zid takvom silinom da ga više ni tjelohranitelji neće moći podići.
Da, raspižđena sam zbog cijele ove situacije, ali me muči i što ne vidim alternativu. Ne znam, mislim da nemam vjere u rvacki narod.
I naravno da mi bar jednom tjedno dođe da odem i nekome razbijem glavu ili bar zdravoseljački ispsujem, jer osim pukog nasilja (jer to jest nasilje) u mojoj glavi u tim trenucima mi ništa drugo ne pada na pamet
Da uzmem motiku i odem na jelačić plac urlat da oću da se pohapse svi adezeovci i oni koji su ovu zemlju u takvo stanje doveli?
...Bilo bi dobro vidjet, ako još neka od nas mora boravit u takvom okruženju, kako se nosi s tim i ima li univerzalnih rješenja koja takvima začepe gubicu.
...se mentalno nije mako ni milimetar od svojih pećinskih prapredaka
...stakleno-betonski lifestyle-shopping-spa sweetie-pizza cut-fast food-multiplex-nastavite niz-kurac palac centar.
Mirkovićka i onaj njezin groteskni debil Kuljiš?
Bolesni izopačeni bahati drznici, to je sve što o njima mogu reći.
Al je ta mala sve gluplja ili je oduvijek bila takva ?
ako se bandidos kandidira, možda smo svi skupa nahebali
Ja bih samo rekla da su neinformirani, inertni i pasivni. Uglavnom. I nije da živimo samo u razdoblju političke tranzicije, već i svake druge. A tranzicija svijesti može bome potrajati, čak mi se čini da se stvari u nekim aspektima kreću prema natrag. Aaaaaaaaargh, neću više.
...nadmena homofobna budala. Nikad, ali nikad neću zaboraviti njegov oduran nastup u nekakvoj emisiji kod još odurnijeg merlića prije par godina
Čega ste se vi napili?
Tak tip je potpuno poludio, ne znam kaj bi više o njemu rekla.
Taj Milanović je takav seronja da ga svijet nije vidio. Još ću zbog njega postati glasačica HDZ-a.
Ma ko je taj homofobni mamlaz pavičić? Jebale ga tisuće domova.
Bit će da dežurne moraliste strašno uzrujava stanje ove katoličke nacije koja se jebe uzduž i poprijeko i sve ostalo
Meni je Billy Bob seljačina a Pitt mi se sviđa
Druga je stvar što neki od nas možda misle da su takve stvari potrebne ovoj zakopčanoj i seksualno frustriranoj naciji.
Pa nemrem se plakat na takve nebuloze, mislim, nije smiješno ali cijela ova zemlja skupa sa svojim življem je tragična tak da...
No uglavnom, ako mi danas dođe da nekog zatučem jer sam ionako ustala na lijevu nogu i moglo bi mi se lako dogodit, neću se uopće suzdržavati
Da, puni su portali takvih komentara i već mi je od toga zlo.
Meni je to isticanje križina posvuda indikator nekakve vrste, ne znam... pa čak primitivizma.
To će svakako nešto promijeniti u ovoj vukojebini premreženoj mafijom, korumpiranim bandama i bjelosvjetskim interesnim skupinama kojima se ne vidi ni početak ni kraj.
Serem ti se na takve novinare, index, dno dna, sramota, fuj. I danas zbilja svaki smetljar misli da zna prevodit, povratit ću.
Da, zamisli - 20 godina su smišljali "zakon" da bi moron na koncu izjavio da je "bolje ikakav nego nikakav"
ma kog oni jebu? Tog nije bilo ni u najcrnjem komunizmu, pa čak ni tuđmanizmu.
Tone li ova užasna zemlja u još veći glib primitivizma, nazadnosti i nasilja iz koje joj nema spasa?
...očito produkt nekakvog bolesnog uma koji potajno drka na ideju da baš njega netko tako naguzi.
Sorry, al ovo okruženje mi se počinje suštinski gaditi.
No comment. Ali morate vidjeti tu odvratnu njušku.
...očito sačinjena od potpunih idiota i oni kao takvi su (mi) nebitni, brine me samo besposleni nasilni šljam kojeg tim pozivom privlače.[/qoute]
...najbitnija stvar za budućeg precjednika svih rvata.
...crkva u rvata...
A rvati se vole paliti na takve stvari
postajem skeptik bez vjere u 'rvate, a ne osjećam se kao da ovamo pripadam, a to zna zažuljati
Da, raspižđena sam zbog cijele ove situacije, ali me muči i što ne vidim alternativu. Ne znam, mislim da nemam vjere u rvacki narod.
bojkot mi se doima prilično učinkovitim sredstvom kojim bi taj famozni rvacki narod pokazao da im može stati na kraj
Whatever makes you happy
Whatever you want
Whatever you want
- tamara3
- Kontakt:
Dirnuta sam tvojom gorljivom posvećenošću i silnom vremenu koje si izdvojila za objavu mojih sabranih djela. Jesu izvučeni iz konteksta, ali sila ne pita. Nek imam i službenu stalkericu (molim pribrojiti dosad izdvojenom, ja sam ti podebljala da se ne mučiš).
No, da se vratimo na temu i vidimo tko su to famozni zastupnici dijaspore:
Ivan Bagarić, koji osim plaće u Saboru od 25.000 kuna dobiva i mirovinu od 3200 kuna. Mogu ja tako? Dobro bi mi došlo.
Ivo Andrić, koji, je eto baš jučer tijekom sjednice Odbora za Hrvate izvan RH priznao kako ima fiktivno prebivalište u Hrvatskoj na adresi za koju uopće niti ne zna gdje je. Andrić živi u BiH ali se, prema vlastitom priznanju, prijavio u Županji, u Ulici Hanibala Lucića.
Rade Bošnjak, opravdano osumnjičen da je počinio više kaznenih dijela iz oblasti gospodarskog kriminala u Zavodu zdravstvenog osiguranja HNŽ-a.
Dragan Vukić, jedan od rijetkih zastupnika koji nisu željeli dostaviti svoju imovinsku karticu. Naknadno je otkriveno da je Vukić 2008. godine na ime putnih troškova od Sabora naplatio 80.644 kune, čime je bio jedan od rekordera po visini tih troškova.
Goran Marić, zasad jedini bez mrlje na karijeri.
Nemojmo zaboraviti da je jedna od njih nekoć bila i Zdenka Babić-Petričević, najpoznatija po vrijeđanju i omalovažavanju Milanke Opačić zato jer nije biološka majka.
No, da se vratimo na temu i vidimo tko su to famozni zastupnici dijaspore:
Ivan Bagarić, koji osim plaće u Saboru od 25.000 kuna dobiva i mirovinu od 3200 kuna. Mogu ja tako? Dobro bi mi došlo.
Ivo Andrić, koji, je eto baš jučer tijekom sjednice Odbora za Hrvate izvan RH priznao kako ima fiktivno prebivalište u Hrvatskoj na adresi za koju uopće niti ne zna gdje je. Andrić živi u BiH ali se, prema vlastitom priznanju, prijavio u Županji, u Ulici Hanibala Lucića.
Rade Bošnjak, opravdano osumnjičen da je počinio više kaznenih dijela iz oblasti gospodarskog kriminala u Zavodu zdravstvenog osiguranja HNŽ-a.
Dragan Vukić, jedan od rijetkih zastupnika koji nisu željeli dostaviti svoju imovinsku karticu. Naknadno je otkriveno da je Vukić 2008. godine na ime putnih troškova od Sabora naplatio 80.644 kune, čime je bio jedan od rekordera po visini tih troškova.
Goran Marić, zasad jedini bez mrlje na karijeri.
Nemojmo zaboraviti da je jedna od njih nekoć bila i Zdenka Babić-Petričević, najpoznatija po vrijeđanju i omalovažavanju Milanke Opačić zato jer nije biološka majka.
- Pi
Hoćeš da odem?tamara3 je napisao/la:Dirnuta sam tvojom gorljivom posvećenošću i silnom vremenu koje si izdvojila za objavu mojih sabranih djela. Jesu izvučeni iz konteksta, ali sila ne pita. Nek imam i službenu stalkericu (molim pribrojiti dosad izdvojenom, ja sam ti podebljala da se ne mučiš).
On topic: Wow! Korumpirani političari! To još nisam čula.
Whatever makes you happy
Whatever you want
Whatever you want
- tamara3
- Kontakt:
Ne, zašto bih to željela? Imaš puno pravo iznositi svoje mišljenje o bilo kojoj temi, no kad se to, eto, svede na tako osobnu razinu da mi ne znaš reći čime sam te ja to ovdje napala, osim kako kažeš "očitog" (?), već umjesto toga ideš čupati i masakrirati poruke na tko zna koju temu, to mi nije cool. Da, mislim da je Kajin homofob, mislim da je Ella Dvornik glupa, mislim da je Kuljiš prljav igrač i sramotno je da komentira tuđi izgled, mislim da ima primitivnih frajera (uzgred, "pećinski prapredak" nije psovka niti uvreda, kao ni "poludio"), ne podnosim bandića i tako dalje. Ergo, stojim iza svega toga.
To što ti misliš da sam nepristojna, neodgojena, nekulturna i drska i da se ne znam pismeno lijepo izražavati (ako ti je to bio cilj, viđe sad moje pretpostavke i gomile zaključaka) nije moj problem.
I kad si već spomenula privatne poruke, onda moram razjasniti da si ti mene prva cimnula zbog ove teme u kojoj sam ja naprosto navela link na članak i komentar koji se odnosio isključivo na hadeze, a ja sam ti na to samo pristojno odgovorila. Nikad prije s tobom nisam izmijenila nijednu poruku niti te ne poznajem, ali saznala sam štošta o sebi.
Možeš to citirati i ovdje, any time, meni svejedno.
I, ontopic: samo htjedoh demistificirati tko to tamo sjedi.
To što ti misliš da sam nepristojna, neodgojena, nekulturna i drska i da se ne znam pismeno lijepo izražavati (ako ti je to bio cilj, viđe sad moje pretpostavke i gomile zaključaka) nije moj problem.
I kad si već spomenula privatne poruke, onda moram razjasniti da si ti mene prva cimnula zbog ove teme u kojoj sam ja naprosto navela link na članak i komentar koji se odnosio isključivo na hadeze, a ja sam ti na to samo pristojno odgovorila. Nikad prije s tobom nisam izmijenila nijednu poruku niti te ne poznajem, ali saznala sam štošta o sebi.
Možeš to citirati i ovdje, any time, meni svejedno.
I, ontopic: samo htjedoh demistificirati tko to tamo sjedi.
- Pi
Rekoh ti dva puta. Znamo gdje smo kada me upitaš sjećam li se nečega iz pedesetih, kada dobro znaš da se ne mogu sjećati. Ad hominem. Ad hominem je napad na osobu, a ne na argument. Sugerirajući da sam mlađa u dva navrata i da zato ne mogu znati koliko i ti, jest osobni napad.tamara3 je napisao/la: ne znaš reći čime sam te ja to ovdje napala,
I nisam te cimnula zbog linkanja teme, nego zbog takvog izražavanja prema svima koji nisu kao ti, aka idioti, glupani, moroni itd. I to upravo zato da se izbjegne spuštanje na ovakvu razinu.
Whatever makes you happy
Whatever you want
Whatever you want
- far out
- Ja sam: lezbijka
mozda uskacem, ali sto tocno od ovog sto je boldano ne stoji?
svi koji su nazvani idiotima, moronima ili kojim vec imenom su zasluzili, a hrvatska je vise rvacka, nego hrvatska.
svi koji su nazvani idiotima, moronima ili kojim vec imenom su zasluzili, a hrvatska je vise rvacka, nego hrvatska.
ccc koji dupeuvlakivac
ot. i dalje stojim pri svome misljenju.
-
Mirabella
- Ja sam: biseksualka
- Status: Solo
I meni je skroz glupo zasto dijaspora moze glasati kad su izbori u Hrv.Sta ce mi oni odlucivati tko ce ovdje biti na vlasti!ma kretenizam cisti.To je sve kriva Tuđmanova politika,dijelili su drzavljanstvo za vrijeme rata šakom i kapom,zato to sve i je ovako.Treba tome jednom stati na kraj i reci GOTOVO JE!Bas me razljuti to sve.A ti svi koji zive vani,koji tuguju za Hrv.,neka lipo dođu zivjeti ovdje pa neka vide kako ljudi zive,a ne se kurče da se tako izrazim.Nitko od njih se ne zeli vratiti,njihova djeca cak ni ne znaju govorit hrv..,a oni su mi velike Hrvatine.AHA baš jesu.Dala bi im ja nase place pa neka zive,predivno bi im bilo.ebem ti ovakvu drzavu i kretene koji ju vode,grrr.
Mirabella je napisao/la:I meni je skroz glupo zasto dijaspora moze glasati kad su izbori u Hrv.Sta ce mi oni odlucivati tko ce ovdje biti na vlasti!ma kretenizam cisti.To je sve kriva Tuđmanova politika,dijelili su drzavljanstvo za vrijeme rata šakom i kapom,zato to sve i je ovako.Treba tome jednom stati na kraj i reci GOTOVO JE!Bas me razljuti to sve.A ti svi koji zive vani,koji tuguju za Hrv.,neka lipo dođu zivjeti ovdje pa neka vide kako ljudi zive,a ne se kurče da se tako izrazim.Nitko od njih se ne zeli vratiti,njihova djeca cak ni ne znaju govorit hrv..,a oni su mi velike Hrvatine.AHA baš jesu.Dala bi im ja nase place pa neka zive,predivno bi im bilo.ebem ti ovakvu drzavu i kretene koji ju vode,grrr.
-
Mirabella
pa e,ali nije tako?Hdz je kriv za puno toga,vjerujte vi meni,a Tuđman je bio isti kao i Milošević i Alija Izetbegović,tri budale koje su narod zacarale.A nasi ljudi nemaju uopce mozga u glavi i nekad me je stvarno sram sta sam Hrvatica.sad ce me odvest još u zatvor zbog ovogaDEFIANCE je napisao/la:Mirabella je napisao/la:I meni je skroz glupo zasto dijaspora moze glasati kad su izbori u Hrv.Sta ce mi oni odlucivati tko ce ovdje biti na vlasti!ma kretenizam cisti.To je sve kriva Tuđmanova politika,dijelili su drzavljanstvo za vrijeme rata šakom i kapom,zato to sve i je ovako.Treba tome jednom stati na kraj i reci GOTOVO JE!Bas me razljuti to sve.A ti svi koji zive vani,koji tuguju za Hrv.,neka lipo dođu zivjeti ovdje pa neka vide kako ljudi zive,a ne se kurče da se tako izrazim.Nitko od njih se ne zeli vratiti,njihova djeca cak ni ne znaju govorit hrv..,a oni su mi velike Hrvatine.AHA baš jesu.Dala bi im ja nase place pa neka zive,predivno bi im bilo.ebem ti ovakvu drzavu i kretene koji ju vode,grrr.![]()
![]()
![]()
![]()
ma nece te nitko zatvoriti, dobit ces statisticki podatak, kako to nije tocno 
-
Mirabella
aha,tocno je to,ne trebas biti natprosjecan da bi znao to.I onda kad mi kazu Tuđman je stvorio Hrv.,ma stvorio ga je narod koji je ginuo,a on je uzivao i isao na ruckove sa Miloševićem i ostalom bagrom.samo su Hrvati jako glup i nepismen narod,pa ne kuže ništa.
....al će opet ova gamad u saboru odlučivati o našoj sudbini....tj.dal će neki pitaj boga od kud određivati kako ću živjeti,jebe se meni za njegovo hrvatstvo,neka tu živi i plača porez pa ću ga vidjeti dal će se toliko kurčiti sa jbnim hrvatstvom

-
Mirabella
pa da,bas tako.ali mi da smo pametan narod trebali bi se svi dici i napraviti prosvjede.lako je njima u saboru,imaju place ogromne,imaju free ruckove,ma sve,dok jadni ljudi nemaju ni za kruh.ma gade mi se svi.DEFIANCE je napisao/la:....al će opet ova gamad u saboru odlučivati o našoj sudbini....tj.dal će neki pitaj boga od kud određivati kako ću živjeti,jebe se meni za njegovo hrvatstvo,neka tu živi i plača porez pa ću ga vidjeti dal će se toliko kurčiti sa jbnim hrvatstvom
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Imaš i moj glas....podržavam te u potpunostiAmeli je napisao/la:ccc koji dupeuvlakivac![]()
-
Mirabella
E HVALA vam.Rekla sam sve što je tocno,a tko ne voli istinu ,to je njegov problemDEFIANCE je napisao/la:Imaš i moj glas....podržavam te u potpunostiAmeli je napisao/la:ccc koji dupeuvlakivac![]()
-
cruisegirl
jbt...ovo je ka da pratin sabor na nekome trgu 
-
Mirabella
Upravo takoAmeli je napisao/la:sul.-ako si se ti pronasla u bilo kojo rijeci koju smo mi tu napisali, nije mi zao. ako zastupas nekog, eto, pa smatras da trebas opet mi nije zao. ako si baba iz brda ercegovacki s pravom da glasas i tamo i amo nije mi zao..zao mi je ako od svega ovog nije tocno, a ti si nasla potrebu da branis, ono sto se branit ne triba i ne smije.
i nitko ne vrijedje, al da je dosta dosta je, kad ercegovci i bosanci, budu placali sve ovo sto je Zita navela u prvom postu i k tomu im se budu oduzele sve ostale privilegije..NEK GLASAJU.
Do tad..glasaj tamo od kud jesi!
I moze te me pljuvati i ti sul., al pun je kufer, ili si u BiH ili si u RH!
Mozda sam nepismena i budala, al nikom se necu ispricavat za misljenje!
I ne vidim da bi se netko trebao naci uvrijedjen!!!!!!!!!!!!
cruisegirl je napisao/la:jbt...ovo je ka da pratin sabor na nekome trgu
-
Mirabella
jesmoDEFIANCE je napisao/la:cruisegirl je napisao/la:jbt...ovo je ka da pratin sabor na nekome trgu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ovo je i bolje od sabora....pametnije smo
-
cruisegirl
pa da! ka i sabor, svi govore sta zele...i to je njihovo pravo...svi iskljucivi u svome razmisljanju...
da? sto ti kazes? kakvo je tvoje misljenje s vezi teme? ne ovih prepiranja nego bas teme?
jbg al oni za to dobe i dnevnice koje mi financiramo a njima se živo jebe kako je nama i o čemu mi raspravljamo.... bitno da si oni napune džepovecruisegirl je napisao/la:pa da! ka i sabor, svi govore sta zele...i to je njihovo pravo...svi iskljucivi u svome razmisljanju...
-
cruisegirl
i onda kazes da ste vi pametnije?!DEFIANCE je napisao/la: jbg al oni za to dobe i dnevnice koje mi financiramo
ne nismo pametnije, ili mozda jesmo
to nije bitno, tema je otvorena da se moze o njoj raspravljati, pa ne vidim cemu iscudjavanje. svak koje imao potrebu reci nesto, je rekao i sto je tu lose? 
-
Mirabella
pametnije smo od onih starih fosila u saboru koji ama bas nista ne rade nego si cesu mudaAmeli je napisao/la:ne nismo pametnije, ili mozda jesmoto nije bitno, tema je otvorena da se moze o njoj raspravljati, pa ne vidim cemu iscudjavanje. svak koje imao potrebu reci nesto, je rekao i sto je tu lose?