hm, ono sto mene interesira je zasto su ponekad
sadasnje cure ljubomorne na vase bivse i zasto imaju potrebu omalovazavati ih i sebe postavljati kao ideal? zasto ljudi kopkaju po tim stvarima? prisustvovala ja kao posmatrac jednoj situaciji pa me zaintrigiralo i ne, ne radi se o mojoj curi

. sto, imaju komplekse da nece biti bolje od bivsih, da nece postici taj neki nivo, da nisu bolje od njih u necem?

nisam mogla sutjeti pa sam naravno, odvalila iskreno sto mislim i dobila jezikovu juhu.

koliko ste se puta nasli u toj situaciji i kako ste hendlali? meni bi primjerice, islo na zivce i bilo ekstra odbojno i turn off da mi djevojka kritizira bivse, omalovazava ili se postavlja iznad njih. ma da ispituje, uopce.
mislim da je to jedan od zescih primjera nezrelosti i nedoraslosti situaciji. jeste se ikada nasli u takvim situacijiama, jeste preispitivali svoju curku o bivsima i kako ste se osjecali, a kako je ona reagirala? ili vam se desilo da vas preispituje i da suptilno ili direktno bljuva po ovoj?
mislim, u formulu kvalitetnog odnosa ubrajam (u grubo) medjusobno razumijevanje i postovanje, sto manje, odnosno nikako svadje i dobar seks. ovakve stvari su jednostavno...turn off. nezrelost. imam li ja neke poremecene vrijednosti (a znam ih imati

) ili je to normalna situacija? bune me ponekad ti medjuljudski odnosi

, pa si volim razbijati glavu razmisljanjem i misaonim proljevima. sto, jesam ja u krivu? ali meni je ta situacija just so wrong.

vama?