ne znam tocne detalje oko placanja, jer mi je cimerica obavila vecinu posla kad sam kupovala jedan item s ebay-a, ali otprilike sam upoznata s principom.
uglavnom, nades sto ti se svida, pogledas prvo dal salju u hrvatsku, te koliko sve skupa kosta, s postarinom.
mozes koristiti paypal account [koji je besplatan za uplacivanje (samo naplacuju kad primas novce na racun), i skrivaju ti broj kartice, sto je valjda super], kao i neke od navedenih kartica.
uplatis nesto vise love, po cimericin rijecima, zbog prebacivanja u valutu (za svaki slucaj?), ovo ono, i uplatis na racun (valjda te ebay vodi oko ovoga, kad stisnes 'bid' ili sto vec). cim osoba s druge strane primi uplatu, salje ti trazeni item. naravno, nekad mozes odabrati da ti brze dode (sto, ocito, dode skuplje), ili normalnim putem.
vecina vec poznatih prodavaca na ebayu ima ispisanu mogucnost da ti se nesto izgubi ako saljes jednim nacinom, ili da ti 100% sigurno stigne ako saljes drugim. naravno, sto se samog shippinga tice, uopce ne mora doci u zadanom roku

sjajno.
no da, pogledaj reputaciju prodavaca za svaki slucaj. i shipping nekad zna biti skuplji od samog itema koji kupujes :\
uglavnom, nadam se da je bilo imalo razumljivo i da je pomoglo.
kao sto se i nadam da ce doci netko s vise iskustva i napisati sto koherentno

ako te zanimaja vise detalji oko uplacivanja, pitati cu cimericu cim se vrati iz nedodije. ona vec ima prilicno iskustva s ebay-em
(
link (ebay upute) i
paypal faq, za svaki slucaj, koje si vjerovatno vec proucila, ali ipak!)