Što ste zadnje sanjali?
-
Plague
Re: Što ste zadnje sanjali?
počele su mi se vraćat serije koje gledam prije spavanja. noćas je to bilo u obliku kompliciranog ljubavnog scenarija između mene i pola postave glee-ja, tokom kojeg se puck pretvorio u zombija. 
i surfanje. to sam totalno rasturala.
i surfanje. to sam totalno rasturala.
avionsku nesrecu. za dlaku sam izbjegla komad repa aviona koji se nakon polijetanja srusio na putnicku zgradu 
Ja nisam vegetarijanac zato sto volim zivotinje, nego zato sto mrzim biljke
Ružna, ali glupa
imas tako dobru sisu da ti druga ni ne treba
- autor nepoznat
Ružna, ali glupa

imas tako dobru sisu da ti druga ni ne treba
- Peglam_subotom
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: U vezi
Večeru za 5 - drugi dio.
Kuharica ista, ali gosti sasvim nepoznati. 
I'll take you for all that you are. With your complications, your pain, your secrets, your past, your longings and dreams... I will take you completely; without exemptions.
- Rogue_813
- Status: Solo
- Kontakt:
Da sam Gordon Freeman... i da sam u javnosti udavila Breena, što nije imalo smisla iz više razloga, ali mi nije smetalo.
'Look at me and promise that you'll never stop what you're doing just because someone looks at you funny. And that the words "I hate myself" will never come from your mouth. (...) Promise the universe that you'll do the thing that makes your house rock.' - Diane DiMassa (?)
- Seven_of_Nine
I onda te napala horda zombija i ostale gamadi?Rogue_813 je napisao/la:Da sam Gordon Freeman... i da sam u javnosti udavila Breena, što nije imalo smisla iz više razloga, ali mi nije smetalo.
OT. Sanjala sam da me napadaju nule i jedinice dok u pozadini svira Pink Floyd (bem ti ispite)
If it walks like a duck and quacks like a duck, it could be a dragon doing a duck impersonation.
ja nista.
ali su mene sanjali. odvozila me hitna.
ali su mene sanjali. odvozila me hitna.
bring your mind into my head...
-
Plague
Da sam član špijunske organizacije koju vodim iz tajne prostorije u kući, nosim crnu uniformu i bacam ručne granate na ljude. 
- Rogue_813
- Kontakt:
Nažalost nije... nego sam se htjela obratiti civilima koji su samo stajali i buljili u mene... ali problem je u tome što Gordon Freeman nikad ne govori. U sljedećem sam trenutku u sebi psovala budilicu. xDSeven_of_Nine je napisao/la:I onda te napala horda zombija i ostale gamadi?Rogue_813 je napisao/la:Da sam Gordon Freeman... i da sam u javnosti udavila Breena, što nije imalo smisla iz više razloga, ali mi nije smetalo.![]()
'Look at me and promise that you'll never stop what you're doing just because someone looks at you funny. And that the words "I hate myself" will never come from your mouth. (...) Promise the universe that you'll do the thing that makes your house rock.' - Diane DiMassa (?)
-
Plague
da se invalidna nakaradno ošišala i sretno skakutala i pokazivala svima ta dva centimetra kose koja su joj ostavili. bilo je tužno, zapravo.
- Rogue_813
- Kontakt:
Da sam otišla u najbliži frizerski i tražila napokon da me se ošiša na irokezu, pa sam se tamo dogovarala s frizerkom o dijelu kose koju ne treba dirati.
bivsu curu i njezinog psa. i neki klub u koji idemo kavarit nakon ustajanja.
kad sam se probudila, nisam znala di sam.
kad sam se probudila, nisam znala di sam.
- melted_sun
- Status: U vezi
- Rogue_813
- Kontakt:
Daj mi sekundu da odem po pajser pa ti se pridružim.PicajzLa je napisao/la:zombije. posvuda.
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
hintam ustvari.
sanjala sam nekog zivog mrtvaca kojeg je netko zavezao za krevet i tu stoji vec 15 godina, oslobodila sam ga i priustila mu krvoprolice kao osvetu. -.-
sanjala sam nekog zivog mrtvaca kojeg je netko zavezao za krevet i tu stoji vec 15 godina, oslobodila sam ga i priustila mu krvoprolice kao osvetu. -.-
ex invalid_user
Da su mene i moju partnericu u kriminalu zarobili dok smo pokušale provalit u vojnu bazu. Unutar baze se smijemo kretati gdje i kako hoćemo ali nas prate neki nevidljivi sateliti koji te ubiju bez pardona ako pokušaš pobjeći. Ispada da me zapovjednici tamo poznaju jer smo bivši kolege, prije nego su mene izbacili iz vojske jer sam stvarala probleme. Bili smo zajedno u nekoj specijalnoj postrojbi (holivudski filmovi opet čuda čine mojim snovima) pa su bili prijateljski raspoloženi prema nama. U bazi se održava neka proslava na otvorenom i svi sjede za stolovima, jedu, piju. Mi sjedimo skroz iza, u zadnjem redu. Pokušavale smo smisliti kako bi mogle pobjeći odavde a da ostanemo žive. Odjednom za stol sjedne neka ženska i predstavila se kao ruska manekenka koja je inspirirala neku poznatu pjesmu (mislim da je Prince bio u pitanju) i odjednom to počela i pjevat napadno buljeći u mene i plešući. Ja sam bila u isto vrijeme naživcirana jer me nije pustila da jedem na miru i pričam sa frendicom i znatiželjna jer je ova bila skroz napadna ignorirajući sve ostale koji su praktički slinili po njoj. Zaključila sam nekako da je ženska sigurno špijun i da nešto hoće od mene al nije mi padalo na pamet što. Upitno sam pogledala zapovjednika na drugoj strani a on je samo kimnuo glavom i potvrdio mi da je svjestan da s njom nije sve čisto i da joj dopustim da misli kako joj plan (kakav god bio) pali dok ne saznam što hoće. Pristala sam, iako nevoljko jer je ženska bila antipatična strašno a i preočito fejk. Ova je nekako dogmizala i sjela pored mene prije nego sam se i snašla i pokušala mi je praktički sjest u krilo. Dopustila sam joj iako mi je i dalje bilo neugodno, a moja prijateljica koja je sjedila do mene je kipila od bijesa. Bila sam frustrirana jer joj nisam mogla reći pred ovom koji je plan a i odnos od ranije nam je bio čudan i nategnut nekako tako da mu ovo nikako nije pomagalo (unresolved sexual tension, rekla bih). Odjednom se taj dio sna prekida i next thing i know, zabava je gotova, svjetla vani su uglavnom ugašena osim lagane otvorene vatre na kojoj smo ranije pravili roštilj (?). Ljudi okolo teturaju prema svojim barakama a ja i dva zapovjednika sjedimo za stolom kraj vatre i pijemo kavu. Noć je predivna, jasno se vide sve zvijezde na nebu. Ruskinje nema nigdje na vidiku a moja kolegica je pretpostavljam otišla ranije sa zabave jer je bila ljuta. I tako čavrljam ja s ovom dvojicom i odjednom vidim da sa jedne strane, iza planine izlazi treći mjesec (apparently ovo je neki sf) koji je ogroman i dosta brzo prijeđe preko neba u nekoj dijagonalnoj putanji, za razliku od ona dva manja sa svake strane obzora koji su kao mirror image jedan drugoga i ponašaju se otprilike kao i ovaj naš. Komentiramo kako dugo nismo vidjeli tako predivan prolazak mjeseca i odjednom vidimo cluster zvijezda kako pada. Pogledam ja malo bolje i kažem im kako meni to ne izgledaju kao zvijezde, prebrzo se kreću i izgledaju kao da su u formaciji. Dok su se ovi sjetili pogledati, već je prošlo. Ja sam se ustala i krenula prema smjeru u kojem su otišli ne bih li uspjela vidjeti još nešto, ali dok sam se snašla, ovi su se okrenuli natrag prema nama i spustili bliže. Vidjela sam da su nekakve letjelice. Preletjeli su preko dijela baze i ispustili bombe. Odjednom je nastao kaos jer nitko nije bio spreman na ovo, svi trče uokolo, što na položaje, što iz straha (odjednom je bilo i civila tamo). Ona moja je dotrčala do mene i pitala što se događa. Nakon što su ispustile bombe, letjelice su se okrenule i poletjele nazad a nas dvije prema njima da vidimo što su. Odjednom su se srušile same od sebe i to bez ikakvog traga, samo su nestale u malo dima. Prije nego što su pale, vidjele smo da su izgledale kao da nemaju pilota i zaključile da se radi o nekoj naprednoj tehnologiji koju još nikad nismo vidjele. Krenule smo natrag prema glavnim zgradama baze da pronađemo zapovjednike i kažemo im ali se odjednom pojavio veliki broj letjelica različitih tipova koje su počele pucati i bacati bombe posvuda i onda sam se probudila. Isto tako, uopće nisam ličila na sebe, bila sam niža i imala kratku crnu kosu, mislim. Čudno.
Ovo zvuči kao loš roman.
Ovo zvuči kao loš roman.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
sporko auto, autopraonicu... bitna zivotna tema 
grupu kineza kako mi pokušavaju prodati tunu s povrćem i uvjeravaju me da je made in croatia 
-
Plague
bila u parizu, krala po dućanima. shvatila da se nisam oprala danima pa se bacila u seinu koja je bila toliko prljava i puna otpada da me progutala ko živo blato. utopila se. probudila.
-
Plague
bila sam u zatvoru i užasno sam htjela izać van iz ćelije na danje svijetlo i prošetat se malo. isplanirala sam bijeg pomoću perlica na koje se zaštitar poskliznuo.
u sljedećoj sceni bježim od policije preko rive na bicikli, dođem na matejušku i skužim da je cijela matejuška prekrivena pandurijom i odlučim se sakrit u crkvu svetog frane
koja se ispostavila kao sve samo ne utočište. netko od svećenika mi je vidio tetovaže po rukama i zaključio da su zatvorske i da sam ja sigurno ta osoba koju traže pa ih je pozvao, a ja sam im pokušavala objasnit da nisam htjela pobjeć nego samo prošetat po suncu i da bih se sama vratila.
u sljedećoj sceni bježim od policije preko rive na bicikli, dođem na matejušku i skužim da je cijela matejuška prekrivena pandurijom i odlučim se sakrit u crkvu svetog frane
koja se ispostavila kao sve samo ne utočište. netko od svećenika mi je vidio tetovaže po rukama i zaključio da su zatvorske i da sam ja sigurno ta osoba koju traže pa ih je pozvao, a ja sam im pokušavala objasnit da nisam htjela pobjeć nego samo prošetat po suncu i da bih se sama vratila.
- Rogue_813
- Kontakt:
Sanjah da sam jela čevape, a sva moja osjetila su se bunila protiv toga.
-
Plague
opet jebene zombije. ovaj put su izgledali kao stvorenja iz the new daughter - crno i zakržljalo. ugrizlo me, ali nisam se pretvorila.
i mijenjala sam spol tokom sna; na početku sam bila muško, pred kraj sam bila žensko. a radnja se malo odvijala na zrinjevcu, malo na splitskoj rivi. koji kupus od sna.
i mijenjala sam spol tokom sna; na početku sam bila muško, pred kraj sam bila žensko. a radnja se malo odvijala na zrinjevcu, malo na splitskoj rivi. koji kupus od sna.
Da sam dobila još jednu bebu 
Da sam u nekom stanu u soliteru, i da iz kuhinje kroz prozor gledam kako "gljiva" raste, nema uzbune, ali svi znamo da je bačena A.B.
Opća zbrka, vičem da moramo po djecu i u sklonište, al i vodu ponijeti, jer poslije je neće biti.
Ponovno pogledam kroz prozor i onaj prvi val već tu, samo sam viknula da legnu na pod.
Izlazim iz zgrade, ništa nije porušeno osim što je nebo sivo ispunjeno pepelom i dimom, ima ga posvuda, na zemlji na zgradama, al nema nikoga živog.
I tražim dijete (ovaj dio me je izmučio, da mi je bilo teško još dvi ure nakon buđenja) i pronalazim na groblju.
Nije preživjela, al ja ju vidim, ona mi se smiješka, želim ju zagrliti, al postoji ograda koju ne mogu preći.
Jedan od težih snova u zadnje vrijeme. Noćna mora.
Opća zbrka, vičem da moramo po djecu i u sklonište, al i vodu ponijeti, jer poslije je neće biti.
Ponovno pogledam kroz prozor i onaj prvi val već tu, samo sam viknula da legnu na pod.
Izlazim iz zgrade, ništa nije porušeno osim što je nebo sivo ispunjeno pepelom i dimom, ima ga posvuda, na zemlji na zgradama, al nema nikoga živog.
I tražim dijete (ovaj dio me je izmučio, da mi je bilo teško još dvi ure nakon buđenja) i pronalazim na groblju.
Nije preživjela, al ja ju vidim, ona mi se smiješka, želim ju zagrliti, al postoji ograda koju ne mogu preći.
Jedan od težih snova u zadnje vrijeme. Noćna mora.
trudnocu
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
sve ceg se sjecam je ovo zadnje, kad je lupanje pocelo. bila sam u grupi mladih vojnika specijalaca
i bjezali smo od neonacista u jednom gradu gdje su iskljucili struju. u jednom momentu je jedan skocio na balkon i snajperom nas isao poubijati ali sam sama sebi u snu rekla "ovo je san, mozes promijenit pricu"
i skocila sam na njega i ubila ga. 
zadnje sto sam sanjala prije nego sam se probudila je da prolazimo kroz njihovo "gnijezdo" nocu i tu je nastao nekakav nesporazum u grupi i morala sam se probuditi.
sto bi bilo da sam ja prozivjela rat...
zadnje sto sam sanjala prije nego sam se probudila je da prolazimo kroz njihovo "gnijezdo" nocu i tu je nastao nekakav nesporazum u grupi i morala sam se probuditi.
sto bi bilo da sam ja prozivjela rat...
ex invalid_user