Pomoć!!! Totalno sam zbunjena...
Re: Pomoć!!! Totalno sam zbunjena...
pa ako ju netko može maknut onda si to ti!?
uuu.. novi avatar! lajkam!
uuu.. novi avatar! lajkam!
-
Gost
Ako je zbilja tako kako pišeš, mislim da bi bilo dobro da popričaš sa prijateljima ili sa stručnjakom.Sania je napisao/la: Raščereći mene, umrijet ću i to će biti razriješenje
Ovo mi vuče na tešku depresiju.
- Jadzia Dax
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: U vezi
Sorry, ali depresija je kada ne osjećaš ništa, niti si sposobna za išta osim buljenja u točku na zidu. Ovo je tuga i proći će, nisu potrebni medikamenti (jedini razlog zbog kojeg se ide stručnjaku je da ti ih prepiše). A žaljenje frendicama je uvijek dobra idea.ReaTM je napisao/la:Ako je zbilja tako kako pišeš, mislim da bi bilo dobro da popričaš sa prijateljima ili sa stručnjakom.Sania je napisao/la: Raščereći mene, umrijet ću i to će biti razriješenje
jadziadax je napisao/la:Sorry, ali depresija je kada ne osjećaš ništa, niti si sposobna za išta osim buljenja u točku na zidu. Ovo je tuga i proći će, nisu potrebni medikamenti (jedini razlog zbog kojeg se ide stručnjaku je da ti ih prepiše). A žaljenje frendicama je uvijek dobra idea.ReaTM je napisao/la:Ako je zbilja tako kako pišeš, mislim da bi bilo dobro da popričaš sa prijateljima ili sa stručnjakom.Sania je napisao/la: Raščereći mene, umrijet ću i to će biti razriješenje
Hvala ti zaista
ReaTM je napisao/la:Joj... nemoj sad i ti. :/
Google depresija.
Baš si muškarački nabrijana na osjećaje, pa nismo svi isti niti možemo biti, a ovdje bi se barem moglo reći što je i kako je pa nije valjda samo za odabrane
ReaTM je napisao/la:Ako je zbilja tako kako pišeš, mislim da bi bilo dobro da popričaš sa prijateljima ili sa stručnjakom.Sania je napisao/la: Raščereći mene, umrijet ću i to će biti razriješenje
Ne znaš ti što je depresija, a što su slomljeno srce i iščupana duša, a volimo se
-
Plague
meni vuče na sklonost drami.ReaTM je napisao/la: Ovo mi vuče na tešku depresiju.
npr.
Sania je napisao/la:slomljeno srce i iščupana duša
- samo ja
- Ja sam: biseksualka
Pretjerujete obadvije ako mene pitate, a ne pitate pa odoReaTM je napisao/la:Ako je zbilja tako kako pišeš, mislim da bi bilo dobro da popričaš sa prijateljima ili sa stručnjakom.Sania je napisao/la: Raščereći mene, umrijet ću i to će biti razriješenje
- pihach
- Kontakt:
ak zelite spasiti stvar odite obje nekom terapeutu na razgovor.
ak ne, svaka na svoju stranu i no hard feelings.
c'est la vie...
c'est la vie...
PicajzLa je napisao/la:meni vuče na sklonost drami.ReaTM je napisao/la: Ovo mi vuče na tešku depresiju.
npr.Sania je napisao/la:slomljeno srce i iščupana duša
Lako je biti pametna drugome, a budi sebi kad se dogodi, bok
pihach je napisao/la:ak zelite spasiti stvar odite obje nekom terapeutu na razgovor.
c'est la vie...
Hvala, bok
Završena priča za vas, ne znate što se može u životu dogoditi i to je to, pozdrav svima
i onda sam ja čudna ljudima jer se bojim nepoznatih ljudi, a ulice prepune luđaka : topicbarfy :
Don't talk about life, live it.
ahm...hoće se i mene sad ovdje psovati ak dođem do istog zaključka? malo preveč drame...u svoju obranu imam samo za reći da nisam curica od 16, već jedna od onih teta od 30+ i još malo prema gore
uglavnom, jasne su mi obje strane priče ali cure drage, nekak do sad još nisam umrla od ljubavi...ili nedostatka iste
uglavnom, StaraKoka2 slobodno mi se javiš na pp...ne zbog savjeta, tko sam ja da ih dajem već čisto onako, ako ti je do razgovora.
LongShot je napisao/la:ahm...hoće se i mene sad ovdje psovati ak dođem do istog zaključka? malo preveč drame...u svoju obranu imam samo za reći da nisam curica od 16, već jedna od onih teta od 30+ i još malo prema goreuglavnom, jasne su mi obje strane priče ali cure drage, nekak do sad još nisam umrla od ljubavi...ili nedostatka iste
uglavnom, StaraKoka2 slobodno mi se javiš na pp...ne zbog savjeta, tko sam ja da ih dajem već čisto onako, ako ti je do razgovora.
Misliš da si fora kad godine spominješ, a da ćeš mene uvrijediti, ako moju dragu zoveš na pp, baš svašta. Samo ti kažem, javi se kad ti se dogodi isto ili slično. Budi onda heroina i jača od svega, a što je najvažnije ovako agresivno pametna kao što si sad
- LittleRedRidingHood
- Ja sam: ne želim se identificirati
udebljat ces se od te silne hrane
mislim da je ova tema zasla u teski
mislim da je ova tema zasla u teski
I motali smo u vodi moju dušu na njenu i njenu dušu na moju. I prvi put sam shvatio da je ovo, što činimo, mnogo veće od ljubavi. Da plivamo kroz vječnost.
Bolje kuna na suncu, nego dvi u hladu.
Bolje kuna na suncu, nego dvi u hladu.
Teski off topic, da. Sad mi zao sto sam se upetljala. Sania...zovem StaruKoku2 jer je ona otvorila topic. Sve ostalo necu uopce komentirati. Vjerojatno bi morala sad tu sebe nesto braniti ali zapravo stvarno nemam zivaca za tudje drame. A i ubrzano starim pa brzo zaboravljam kaj sam sve ono htjela reci 
Zanimljivo, kud se razvila ova tema.
Što se tiče javnih obraćanja/obračuna između dviju korisnice(bivših)
i sva ta drama, iskreno, nit me iznenađuje a nit me smeta što tu iznose.
I tako je na ovom forumu većina stvari/događaja je javna tajna
al ajde
Što se tiče javnih obraćanja/obračuna između dviju korisnice(bivših)
i sva ta drama, iskreno, nit me iznenađuje a nit me smeta što tu iznose.
I tako je na ovom forumu većina stvari/događaja je javna tajna
al ajde
-
backspace
ma daj
ma daj
aj mi reci neku od tih javnih tajni
ma daj
aj mi reci neku od tih javnih tajni
-
backspace
ne ne
predomislila sam se.
nemoj mi ništa govorit
predomislila sam se.
nemoj mi ništa govorit
Onda više neće biti tajna 
ako te zanima nešto o sebi obrati mi se na pp
ako te zanima nešto o sebi obrati mi se na pp

-
backspace
e vidiš, zato sam ti gore napisala da me ipak ne zanima
da me ne bi previše nahvalila tu pred svima, ispalo bi kao da sam to namjerno potencirala
i btw, ova tvoja zadnja rečenica zvuči kao da se baviš gledanjem u kristalne kugle, crnom magijom ili neš.
hvala do hvale
bacam grah
otišle smo u off
bacam grah
otišle smo u off
koliko ja zaostajem pa to nije istina. evo moram reć. jednostavno moram reć:
jebate koje ste vi bjesne kuje. da sam u šuzama osobe kojoj je ovo prvi post s kojim se susrela na forumu, zaletila bi se u sobu i sakrila ispod kreveta. brr. solana pameti.
dajte malo ljubavi. veselo...
vuf vuf
jebate koje ste vi bjesne kuje. da sam u šuzama osobe kojoj je ovo prvi post s kojim se susrela na forumu, zaletila bi se u sobu i sakrila ispod kreveta. brr. solana pameti.
vuf vuf
-
Pariz za Sandru
Dajte ljubavi, ona je priča!trudldu je napisao/la:koliko ja zaostajem pa to nije istina. evo moram reć. jednostavno moram reć:
vuf vuf