gigiONlajna je napisao/la:Peglam_subotom je napisao/la:Burza zapošljava!! Hahahahahaha!!! Koji jebeno dobar vic!

Danas je gđa iz HZZ objašnjavala kako je puno ljudi u krivu..oni NE zapošljavaju,oni POSREDUJU PRI zapošljvanju. Eto

Nisi u toku.

Ovaj put HZZ actually raspisuje natječaje i zapošljava nove ljude u svojim redovima. Kak se broj ljudi na burzi povećava, tak se i njihov obim posla (haha!) povećava.
Mena samo fascinira činjenica da ja nakon svakog prekida radnog odnosa (a koji ponekad traje i 5 dana) moram na burzu - redovno se javit kao ponovno nezaposlena + svaki taj put me pozivaju na jebeno individualno savjetovanje. A to savjetovanje izgleda ovako: Jesu vam se mijenjali podatci? Jel broj moba isti? Jeste li ispunili životopis na našoj stranici? (Nisam i ne ću, jebem vam mater!) Pa, dobro bi bilo da pratite natječaje po netu.... ????? Koji q?
A da ne spominjem činjenicu da se ja moram javljat na burzu u jebeni Samobor. Da bih došla do tamo, moram u jednom smjeru potrošit najmanje 30kn za bus. Ili gorivo. I još k tome, od prije godinu dana je čudesnim čudom, ulica u kojoj se nalazi burza postala naplatna parking zona! Woohoo!!
Ok, krenula sam s replikom gigiONlajni i završila sa svojom jadikovkom.

Al mene taj moj jad u biti nasmijava pa ipak nisam offtopic!