dejtanje sa vise ljudi

Ovdje spadaju teme koje se ne mogu svrstati u ostale forume. SVE privatne prepiske i dogovore vodite u podforumu dnevna soba.
Odgovorite
JaNNa
XoXo
Status: Solo
Kontakt:

Re: dejtanje sa vise ljudi

Post Postao/la JaNNa » 11 pro 2013 11:56

JaNNa je napisao/la:ljubav je vječna, ali zato sranja iz prethodnih veza te mogu sjebat i zbog njih se možda malo teže odlučiš na novu vezu s nekim, te možda dođeš do situacije da želiš dejtat s više ljudi.
I still think THIS!
I done THIS!

:lol:

gemini
Spol/rod: žensko
Ja sam: ne želim se identificirati
Status: U vezi

Post Postao/la gemini » 11 pro 2013 16:12

Lady_Stone je napisao/la:@gemini :lol:

Imala sam slicnu situaciyu sa likom i curom, ali bile su skroz otvorene karte u svim
smiyerovima osim u yednom. So znali su da deytam s njima u isto vriyeme,
odlucili su se natyecat. On ye vec bio i zaljubljen u mene dok me ona samo
yebat htyela. Medjutim ni yedan ni drugi nisu znali da ih pustam da se skroz
zakvace, a inace su teski karakteri oboye a na krayu sam vec znala da ni on ni ona nece uspyet,
yer sam tada vec s nekim trecim razviyala odnos.
Samo me iznenadilo na sta su zene spremne u natyecanju. Pa muski su mlaka voda :lol:
jes ti cool, jebate led :)

mat3a

Post Postao/la mat3a » 11 pro 2013 21:25

Znaci; mislim da nema osobe koja nije prosla fazu/situaciju dejtanja s vise ljudi. Pod dejtanje mislim na odnos koji ukljucuje bilo kakvu razmjenu izlucevina sa osobama oko kojih ti se javlja pozitivno ubrzanje pulsa i mozdane aktivnosti.
Takoder mislim da je nadasve korisno, ako ne i potrebno da se osoba nade s obje strane – bude dejtana na taj nacin i dejta na taj nacin. Sakupivsi tako neprocjenjivo iskustvo i paletu osjecaja koje obje perspektive pruzaju, u stanju je u daljnjim odnosima biti veci ili manji covjek; kako god odluci.

Dejtanje vise ljudi prvenstveno pogoduje egu i/ili sluzi kao terapija ispiranja loseg iskustva; rekla bih i kao easy way out u vecini slucajeva.
Ponekad mozda jednostavno zelimo probati nesto novo, razbiti monotoniju. Osobno mislim da takva dejtanja i ne idu na duze staze; egomanijaci mogu dalje kada vide da osobu mogu imati, a u slucaju da se dogodi „klik“ sve druge opcije otpadaju.

Sada..biti opcija: ako ne znas da si to - blago tebi; ako znas i ulazis u takav odnos kao u natjecanje = ego!
Prihvacanje sebe kao necije opcije mi je cisti mazohizam i pasivnost; ako ti je uredu da si drugome opcija vjerovatno ni sam sebi nisi puno vise.
ZAKLJUCAK: 1) za vrijeme trajanja ovakvih odnosa ljubav je iskljucena.
2) ne osudujem
I like messy people; people who don’t fit in a box or stay between the lines, but who’s integrity is greater than any rule book and who’s loyalty is stronger than blood.

slapa
i'm watching u

Post Postao/la slapa » 11 pro 2013 21:32

^
ima osoba koje nisu nikad u isto vrijeme razmjenjivale izlučevine s više ljudi. čak mislim da ih ima skroz pristojan broj. :D
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...

sunflower
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la sunflower » 11 pro 2013 21:33

^ja nisam nikad. esam čudna a ? :hideunderrock: :lol:

mat3a

Post Postao/la mat3a » 11 pro 2013 21:40

^nemoguce!! sigurno ste pili iz iste case, koristili isto labelo, itd :P

salu na stranu: zivim ali u apsolutnom uvjerenju da ce 92%+ osoba izdejtat 1+
I like messy people; people who don’t fit in a box or stay between the lines, but who’s integrity is greater than any rule book and who’s loyalty is stronger than blood.

Ooh

Post Postao/la Ooh » 12 pro 2013 11:46

nekada mi se ucini da smo u vezi s vise osoba i da je samo pitane vremena kada ce nesto zavrsiti, a nesto zapoceti. i da svaki puta kada si s nekim na kavi,a da postoji ta prisnost je neka vrsta dejta, samo sto odluka da budemo s osobom s kojom jesmo je odabir osobe s kojom ces nesto stvarati. tako da vise dejtova kao da je neminovnost. ne mislim da smo u vezi samo s jednom osobom. osjecamo puno ljudi. tako mi se cini. nije prevara fluid, ogranicavanje postojecih emocija na ubjedjivanje sebe da ne postoje je laganje...ali prepoznavanje toga i unatoc tome ostajanje s osobom koju zelimo jer nam je vazna zbog kojecega je lijepo i cini taj odnos jacim za mogucnost prevare utemeljene u toj podudarnosti za koju mislim da svima postoji s vise ljudi. mislim da visimo na vise dejtova nego sto smo spremni sami sebi priznati.

a visestruka planirana nova upoznavanja s ciljem odabira nekoga od ponudjenih kandidata, meni je djikanski. mada kazu neki da je funkcionalno. ne znam, meni se ne svidja.

Gost

Post Postao/la Gost » 12 pro 2013 11:55

@Ooh
Citas mi misli :D

JaNNa
XoXo
Kontakt:

Post Postao/la JaNNa » 12 pro 2013 11:58

Ooh je napisao/la:nekada mi se ucini da smo u vezi s vise osoba i da je samo pitane vremena kada ce nesto zavrsiti, a nesto zapoceti. i da svaki puta kada si s nekim na kavi,a da postoji ta prisnost je neka vrsta dejta, samo sto odluka da budemo s osobom s kojom jesmo je odabir osobe s kojom ces nesto stvarati. tako da vise dejtova kao da je neminovnost. ne mislim da smo u vezi samo s jednom osobom. osjecamo puno ljudi. tako mi se cini. nije prevara fluid, ogranicavanje postojecih emocija na ubjedjivanje sebe da ne postoje je laganje...ali prepoznavanje toga i unatoc tome ostajanje s osobom koju zelimo jer nam je vazna zbog kojecega je lijepo i cini taj odnos jacim za mogucnost prevare utemeljene u toj podudarnosti za koju mislim da svima postoji s vise ljudi. mislim da visimo na vise dejtova nego sto smo spremni sami sebi priznati.

a visestruka planirana nova upoznavanja s ciljem odabira nekoga od ponudjenih kandidata, meni je djikanski. mada kazu neki da je funkcionalno. ne znam, meni se ne svidja.

ma čekaj!
ti meni želiš reći da ja, iako sam u vezi, ako s nekim s foruma odem na kavu ili cugu ili ga redovito viđam, dejtam s više osoba?

Ooh

Post Postao/la Ooh » 12 pro 2013 23:10

ne sa svima... citaj opet :D kazem da kada postoje predispozicije to spada u neku vrstu datea.

black.cat

Post Postao/la black.cat » 14 pro 2013 22:08

ako si u vezi, cemu upoznavat nekog drugog po pitanju neke intimne potrebe? onda u toj vezi nesto ne stima ili partner/ica ne moze izdrzat, a da ne skoci drugom/oj u krevet.
upoznavat vise ljudi odjednom, a solo si, zasto bi bilo zabranjeno? mozda ti netko od njih nitko netko odgovarat za bilo sto drugo viseg od prijateljstva, a mozda ostvaris nesto vise sa nekime tko ti bude odgovarao.
stvarat prijateljstva sa drugim ljudima dok si u vezi, pa nisi oduzet, ako si zauzet. imas pravo druzit se i sa drugim ljudima, a ako zelis zabavu sa strane, a u vezi si, onda se ponovno vracamo na pocetak. tko tako radi, nije mi samo jasno, zasto to radi i ulazi u nesto ozbiljno, a tu ozbiljnost ne moze odrzat.

zenia

Post Postao/la zenia » 15 pro 2013 11:21

Standardna lezbijska tema. Prije samog odgovora na pitanje, prvo na pet stranica
svađa oko definiranja pojmova.
Što znači dejtanje? Koliko više je previše? Ljudi? Tko su uopće danas ljudi? Računamo li muškarce
i biseksualke pod ljude? Žena čovik i more? :confused:

I tako prošle godine...

Još uvijek ne znamo je li ok dejtati s više ljudi.
Razmatram da ovu temu uzmem kao osnovu za završni rad na svom faksu.
NIsam zicer kako bih to povezala s ekonomijom, al kontam da ako vas pustim da klafrate, nekako ćemo
doći i do toga.
Ili da to sačuvam za disertaciju ako ikada odem na doktorat...

Sad idem i ja pridonijeti. Ide mi pridonošenje ovih dana...

Činjenica da li je nekome ok hodati s više ljudi ovisi o tome koliko je jedinka moralno
fleksibilna.
To u osnovi nije ok u nezanemarivom broju slučajeva. Naprosto iz perspektive one djevojke s druge strane.
Svi smo mi švalerke i face tu po forumu, ali realno, zamislite da vam se djevojka dopada, odete na par kavica, zezate se, stvari idu ok,
a onda je pronađete kako stišće neku sisatu uz zid Hot Pota.
I onda bi ona još malo izlazila s vama. Ali i s njom.
Jebemu ja bih se osjećala onako malo... Jadno.

Mene nije sramota priznati da sam nesigurna u takvim situacijama.
Jebiga, čovjek sam i ne bi mi bilo drago.
Koliko god da je to dejtanje neozbiljno i samo ga nešto sitno dijeli od prijateljstva, to je
naprosto awkward situacija u kojoj se itekako ne želim naći.
S moje strane tu još postoji i neka doza crnogorskog ponosa, pojam dijeljenja mi
je nepojmljiv i gadljiv, čak i kad je neko sasvim nevino dejtanje u pitanju.

Sigurna sam da među vama postoje face kojima bi tu bilo sve ok.
Rekacija bi se svela na to da bi i vi stisle neku drugu sisatu.

Tu se opet vraćamo na tu moralnu fleksibilnost...

Nismo svi isti, nemamo svi iste reakcije, nemamo svi iste pojmove povrijeđenosti,
flert ne znači svima isto.

Iz perspektive osobe koja to čini, tu opet dolazimo na moju crnogorsku genetiku.
Kao prvo lijena sam, kao drugo ispod časti mi je navlačiti nekoga eto tako iz sprda.
A kamoli dvije ili tri. :D
Plus, nije da sam imala nekih silnih problema u životu sa desecima žena koje se bacaju na mene,
a ja se moram braniti. Nekako nisam ni imala puno prilika dejtati s više od jedne, a i kad
jesam izbor je bio stvarno lak, tako da mi je bilo lako ostati moralna po tom pitanju :D

Eto to je moj pogled... Ne mora se slagati s bilo čijim. Al ja sa svojim moram živjeti.
“What am I living for and what am I dying for are the same question.”
― Margaret Atwood, The Year of the Flood

JaNNa
XoXo
Kontakt:

Post Postao/la JaNNa » 16 pro 2013 11:49

meni je baš draga ova tema i baš mi je super to što svi iznosimo svoje različite stavove
i što uviđamo koliko zapravo imam različita razmišljanja o samim pojmovima, te reakcijama i stavovima o postavljenoj tezi.
a posebno mi je draga zbog perioda u kojem je nastala i paralelele sa RL. :sneakybitch:

Ooh

Post Postao/la Ooh » 17 pro 2013 19:12

JaNNa je napisao/la:meni je baš draga ova tema i baš mi je super to što svi iznosimo svoje različite stavove
i što uviđamo koliko zapravo imam različita razmišljanja o samim pojmovima, te reakcijama i stavovima o postavljenoj tezi.
a posebno mi je draga zbog perioda u kojem je nastala i paralelele sa RL. :sneakybitch:

da bude ocito :typerhappy: ide li ovo meni ili :D

JaNNa
XoXo
Kontakt:

Post Postao/la JaNNa » 18 pro 2013 09:31

hahahahha! noup! tebi kažem u facu sve kaj imam. nisi ti bilo tko!

peronospora

Post Postao/la peronospora » 19 pro 2013 01:23

sve je to lijepo ali kako zaboga nadjete NEKOLIKO ljudi za dejtanje?? :wow:

Ooh

Post Postao/la Ooh » 19 pro 2013 02:16

JaNNa je napisao/la:hahahahha! noup! tebi kažem u facu sve kaj imam. nisi ti bilo tko!
a joooj. kjuut. hvala. bas lepo!

zenia

Post Postao/la zenia » 19 pro 2013 13:24

peronospora je napisao/la:sve je to lijepo ali kako zaboga nadjete NEKOLIKO ljudi za dejtanje?? :wow:

To i mene muči od početka ove teme :D

Mislim netko izvana bi pomislio da je ovaj forum krcat zgodnim uspješnim švalericama
na koje se bacaju sve žene koje prođu kraj njih.

Ne znam jel ja zujim po krivim mjestima, al nekako nisam baš često nalijetala na te slučajeve koje
su potencijalno sposobne ostvariti takvu, hmmm... Popularnost?
“What am I living for and what am I dying for are the same question.”
― Margaret Atwood, The Year of the Flood

bašja

Post Postao/la bašja » 19 pro 2013 14:12

^mlade i naivne :D
How did a housepet, who ignores people, get into our lives? They basically domesticated themselves.

Ooh

Post Postao/la Ooh » 19 pro 2013 14:17

zenia je napisao/la:
peronospora je napisao/la:sve je to lijepo ali kako zaboga nadjete NEKOLIKO ljudi za dejtanje?? :wow:

To i mene muči od početka ove teme :D

Mislim netko izvana bi pomislio da je ovaj forum krcat zgodnim uspješnim švalericama
na koje se bacaju sve žene koje prođu kraj njih.

Ne znam jel ja zujim po krivim mjestima, al nekako nisam baš često nalijetala na te slučajeve koje
su potencijalno sposobne ostvariti takvu, hmmm... Popularnost?
ja sam isto imala dojam i jos uvijek ga imam, da tamo negdje ima masu nekih lezbi koje su vaaaaau, seksualno aktivne i uz to potkovane vladajucim stavovima prema tijelu, koje su otvorene. na kraju se meni ispostavilo, da zene koje bi sebi mogle priustiti vise dateova, nalaze na takve konzerve, kojima su one na neki nacin dobre picke. i skuzih da biti dobra picka za date podrazumijeva u stvari jako malo. :D mislim da zene koje mogu izgledom i stavom obarati s nogu bez imalo problema, jadne trunu jer ne zele biti svedene na ono sto im popularnost nudi. vise su od dateova. mislim cak da bjeze od dateova :D

tako je to meni nekako u glavi poslozeno. tih famoznih lezbijki nigdje. komad za razgovor je negdje u snovima, a kurcenje nema krila, pa su eto ostale sve te silne lezbe malo nedorasle svim tim "pickama". i svaki put kada se pojavim na nekom lezz mjestu, ja se pitam, pa jebote gdje su? gdje nastaju te spike i price i gdje su te uspjesne svalerice, jebacice...koje eto mogu. ma jedna samo...daj da vidim. godinama me to muci. tko ovdje prodaje zvjezdanu prasinu u sred bijela dana? :D

zakljucih, nema takvih bas. sve neki skart koji sere na sva zvona, da prostite. da. :shakinghead:

Hurem

Post Postao/la Hurem » 19 pro 2013 16:49

Meni bi lutrija bila sada dejtati sa meni kvalitetnom,ugodnom,pametnom,komunikativnom,privlačnom osobom....pogoditi se u žicu i još doživjeti strujni udar :lol:
Svaka sličnost sa stvarnom osobom je slučajna.....

Bash

Post Postao/la Bash » 19 pro 2013 18:10

Ooh je napisao/la:
zakljucih, nema takvih bas. sve neki skart koji sere na sva zvona, da prostite. da. :shakinghead:
mislim da ih ima, ali su cca 10 godina mlađe :D

Ooh

Post Postao/la Ooh » 20 pro 2013 17:34

Hurem je napisao/la:Meni bi lutrija bila sada dejtati sa meni kvalitetnom,ugodnom,pametnom,komunikativnom,privlačnom osobom....pogoditi se u žicu i još doživjeti strujni udar :lol:

igraj lotto :D
Bash je napisao/la:
Ooh je napisao/la:
mislim da ih ima, ali su cca 10 godina mlađe :D
e pa nemam 129 godina majku mu. ma ribe za zeniti, odmah. 19 i super. to je to. :D kvalitetno, ugodno, PAMETNO :D, privlacno. pogodi u zicu i odmah imas srcani udar.

jao, dosadno mi je nesto...no pokusat cu biti pristojna u daljnim komentarima :D

Hurem

Post Postao/la Hurem » 21 pro 2013 18:34

Ooh je napisao/la:
Hurem je napisao/la:Meni bi lutrija bila sada dejtati sa meni kvalitetnom,ugodnom,pametnom,komunikativnom,privlačnom osobom....pogoditi se u žicu i još doživjeti strujni udar :lol:

hoćeš ti biti moja srećka a ja tvoja strugalica :haha:

zanemari,pere me umor a tad valjam bedastoće ;)

str8faith
Status: U braku

Post Postao/la str8faith » 21 pro 2013 20:41

ma ja sam ocito za , samo da se nikad ne sretnu . No to je ocito nemoguce
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel

black.cat

Post Postao/la black.cat » 22 pro 2013 10:06

znaci, jos mene nisi upoznala :D

Hurem

Post Postao/la Hurem » 22 pro 2013 11:55

vidiš nisam ja te sreće.....

Ooh

Post Postao/la Ooh » 22 pro 2013 18:22

Hurem je napisao/la:
Ooh je napisao/la:

jedan patetican odgovor: sastrugalo me je previse da bih mogla donijeti srecu :krezub

Hurem

Post Postao/la Hurem » 22 pro 2013 20:09

Ooh je napisao/la:
Hurem je napisao/la:
Ooh je napisao/la:

jedan patetican odgovor: sastrugalo me je previse da bih mogla donijeti srecu :krezub
dobro onda ću te ja zaokružiti :lol: :strip:

JaNNa
XoXo
Kontakt:

Post Postao/la JaNNa » 23 pro 2013 09:21

Ooh je napisao/la:jedan patetican odgovor: sastrugalo me je previse da bih mogla donijeti srecu :krezub:
jel ovo: hvalite me usta moja? :lol:
i ček, jel ih je više strugalo istodobno (on topic) ili? :lol:

Odgovorite