...o cemu sad razmisljate...???
Re: ...o cemu sad razmisljate...???
Slika izbrisana zbog pravila.
-Bash
-Bash
Gay dear? Who dear, me dear, no dear, ooooo dear...
There is always an option...

There is always an option...

Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
-
Ooh
zabranili piti na javnim povrsinama...stoka. 200 do 500 kn. fuck toliko kosta pivo i vino na molu. pa to je bas nehumano. bes zakon koji ubija guste i primarne ljudske potrebe!
lijepo je biti u zg nakon sto godina. lijepo i pomalo cudno...
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...
prostor od zemlje pa do neba...
svako malo se razočaram u nekoga. pa dokle više?
ne želim 7 dana izaći iz kuće.!
...život je lijep... (:
- Silk Spectreii
- Spol/rod: žensko
^ znas kod koga uvijek mozes doci... 
Once you realize what a joke everything is, being the Comedian is the only thing that makes sense.
-
Ooh
pas mater. jel smjestaj u zd u pitanju?shizika je napisao/la:svako malo se razočaram u nekoga. pa dokle više?
jao Oh to bi me sigurno razočaralo. nije to problem
:*
...život je lijep... (:
-
Ooh
sta ja znam. ako 7 dana ne izlazis iz kuce, onda iduci tjedan nisi u zd
tako racunam, a mozda te razocaralo to sto ti je netko otkazao smjestaj... mene to razocara jako, jako...staaaaas???? 
šta je sad bilo? koga trebam tuć?shizika je napisao/la:svako malo se razočaram u nekoga. pa dokle više?
za 7 dana oh idem u zd. rekla sam ti.Ooh je napisao/la:sta ja znam. ako 7 dana ne izlazis iz kuce, onda iduci tjedan nisi u zdtako racunam, a mozda te razocaralo to sto ti je netko otkazao smjestaj... mene to razocara jako, jako...staaaaas????
a razmisljanja su da do tada ne izlazim
pricat cemo i o tomeJaNNa je napisao/la:šta je sad bilo? koga trebam tuć?shizika je napisao/la:svako malo se razočaram u nekoga. pa dokle više?
...život je lijep... (:
- DoubleTrouble
- Status: U vezi
-
Ooh
fuck, rekla si da si iduci tjedan u zd...ja se vec izorganizirala. haaaaajd doobro...
pa za 7 dana Oh... jel ti isto to.. : ))) dan gore- dan dole 
...život je lijep... (:
-
Aven
Jao. Vlado Kalember zvuči ko stari hropčući medvjed na samrti. :/
-
str8faith
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U braku
a sad u Trilj na neku Sandru Papriku!
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
valja se sad upristojiti i izaći među ljude. 
i could surf the earth on a banana peel
-
Aven
Neko djevojče me tražilo FB. Ne mogu više ni pobrojati situacije u kojima mi je bilo drago što ga nemam.
Jedna od pametnijih odluka u životu.
Jedna od pametnijih odluka u životu.

-
Ooh
shizika je napisao/la:pa za 7 dana Oh... jel ti isto to.. : ))) dan gore- dan dole
znam da u mojoj zbunjenoj glavi kalendaru nema mjesta i onda kada se napokon zbrojim...shvatila ovako: iduci tjedan si u zd tijekom tjedna i rekoh super negdje do petka me eto, a ti si tek tjedan iza ovog u zd. komplicirano mi je. ne mogu toliko unaprijed funkcionirati. do tada 7 godina neplaniranih zbivanja
Nikakve koristi od micanja sata, već imam osjećaj da ovaj dan traje ZAUVIJEK.

Nedjelja je takav višak.

Nedjelja je takav višak.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
^ get a job. 
...o tome kako mi je doris dragović obilježila vezu kroz sve četiri godine, a seže i u prošlost
...o tome kako mi je doris dragović obilježila vezu kroz sve četiri godine, a seže i u prošlost
ex invalid_user
-
Aven
Ne izlazi mi iz glave ova stvar otkad je izazvala toliko kontroverze u AI-u prije par dana.
Ljudi ne obraćaju pažnju na lirikse zbog catchy muzikice, a kad ono, liriksi o gun masakru među klincima.
Ljudi ne obraćaju pažnju na lirikse zbog catchy muzikice, a kad ono, liriksi o gun masakru među klincima.
O košari za pse i mačke. 
Savršeno dobrom prizoru koji se trenutačno događa u njoj.

Savršeno dobrom prizoru koji se trenutačno događa u njoj.
:******** <3Silk Spectreii je napisao/la:^ znas kod koga uvijek mozes doci...
ont.
kako me pere hiperaktiva, mogla bi za satak na trčanje... ili ne..
...život je lijep... (:
i dalje se držati dalje od kamera. ne davati izjave, ili ako već moram, strusiti koju ljutu prije.
-.-
-.-
i could surf the earth on a banana peel
-
Ooh
komplicirano je...
nisam sigurna jesal li zakomirala zbog dizanja u 4 ili zbotg toga sto sam slucajno gledala sunce kada je izlazilo i bas je tripozno. jako brzo izlazi. onda se zapitah da li vrijeme brze prolazi sada, jer se sunce brze krece i bude prije u zenitu. i mozda su stvarno ljudi koji gledaju sunce pametni. spesl je feeling. preko zjenica kao da ti udje u zeludac. nije da nakon 4 minute nisam vidjela nista. u pocetku je bilo prelijepo s nekim krugom koji kao da se vrti, kasnije sa crvenom bojom oko sebe i napokon se nije moglo gledati u njega. razmisljam da li je to jedan od uzroka sto sam zakomila ko tuka par sati i naspavala se. a mozda je to do konzumiranja kojekakvih trava za koje pise da imaju ucinak morfija. jebes medikamente, trave rooles
i feel good. puno dozivljaja od jutros , puuuno... ali to sunce, bas je hit.
nisam sigurna jesal li zakomirala zbog dizanja u 4 ili zbotg toga sto sam slucajno gledala sunce kada je izlazilo i bas je tripozno. jako brzo izlazi. onda se zapitah da li vrijeme brze prolazi sada, jer se sunce brze krece i bude prije u zenitu. i mozda su stvarno ljudi koji gledaju sunce pametni. spesl je feeling. preko zjenica kao da ti udje u zeludac. nije da nakon 4 minute nisam vidjela nista. u pocetku je bilo prelijepo s nekim krugom koji kao da se vrti, kasnije sa crvenom bojom oko sebe i napokon se nije moglo gledati u njega. razmisljam da li je to jedan od uzroka sto sam zakomila ko tuka par sati i naspavala se. a mozda je to do konzumiranja kojekakvih trava za koje pise da imaju ucinak morfija. jebes medikamente, trave rooles
Ok,dosta toga fino,lijepo,fensi,kulturno....moram se ići negdje izdivljati heeeej 
Svaka sličnost sa stvarnom osobom je slučajna.....
oooo plesnjaku u splitu <3 jedva čekam...
hoohoho zlo ekipa dolazi!!
i onda lagani rehab u zadru!! ko me ponudi alkoholom u zadru - ne pričam s njim!
i onda lagani rehab u zadru!! ko me ponudi alkoholom u zadru - ne pričam s njim!
...život je lijep... (: