Pomoc oko bivse cure?
ah.. znas, ja sam bila u ideeenticnoj situaciji do nedavno, i onak, citam i gledam ajme jesam ovo ja pisala a da se ne sjecam?!
ugl.. da, isto ovo sam ja prolazila nekih, pola godine.. da, da.. jako mogu biti budala, pogotovo kad sama sebe uvjerim da se moram boriti za ono do cega mi je najvise stalo...blaaa.. al, sad cu ti samo reci, nije vrijedno. ako te zeli, zeli te, bit ce s tobom bez obzira na sve..nece ti govoriti da si nades drugu niti ista slicno.. sada vidim da je to bilo samo navlacenje i sebicnost.. mogu to biti neke njene sitne musice u glavi, koje produ za dan dva.. ak nije to, makni se, za svoje dobro. potrosila sam toliko vremena i sebe razmisljajuci hoce li se mozda vratiti, pa svi oni neki KAO znakovi da bi mogla.. uff.. ne ne i ne.
da sam se bar maknula i prije, jbg, nisam uspjela, ali nesto puklo jedan dan, kad sam odlucila da nema vise, i da si ne smijem to raditi.. nije bilo lako maknuti se od svega toga, pogotovo nakon toliko dugo vremena, ali sad znam da se moze pa tako mozes i ti
good luck!
ugl.. da, isto ovo sam ja prolazila nekih, pola godine.. da, da.. jako mogu biti budala, pogotovo kad sama sebe uvjerim da se moram boriti za ono do cega mi je najvise stalo...blaaa.. al, sad cu ti samo reci, nije vrijedno. ako te zeli, zeli te, bit ce s tobom bez obzira na sve..nece ti govoriti da si nades drugu niti ista slicno.. sada vidim da je to bilo samo navlacenje i sebicnost.. mogu to biti neke njene sitne musice u glavi, koje produ za dan dva.. ak nije to, makni se, za svoje dobro. potrosila sam toliko vremena i sebe razmisljajuci hoce li se mozda vratiti, pa svi oni neki KAO znakovi da bi mogla.. uff.. ne ne i ne.
good luck!
teany je to super sročila.LoveAngel je napisao/la:ma,nije nista fizickog..nikakvog tjelesnog kontakta nije bilo...al je ona tvrdoglava ko mazga i neznam bas
ja bi dodala još, ne možeš se vječno ispričavati za istu stvar. ili ti može oprostit ili ne. imaj malo samopoštovanja. ako si sjebala, taf lak. valjda nećeš bit toliko glupa dovest se opet u istu situaciju. što se nje tiče, ako ti više ne može vjerovat (koliko god dobar ili retardiran razlog bio), to je to. ako smatraš da si napravila sve kako bi je uvjerila da nema razloga ne vjerovat ti, tvoj posao tu staje. jadno je ko mali pas trčkarat kad joj se da bit s tobom, a ne bit s njom u vezi i patit kad ti priča svoje balave ideje o vezi jednog dana kad se njoj sve drugo posloži. koliko ona ima godina jebote?
- Sha_ne
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
[/quote]...al, sad cu ti samo reci, nije vrijedno. ako te zeli, zeli te, bit ce s tobom bez obzira na sve..nece ti govoriti da si nades drugu niti ista slicno.. sada vidim da je to bilo samo navlacenje i sebicnost.. mogu to biti neke njene sitne musice u glavi, koje produ za dan dva.. ak nije to, makni se, za svoje dobro. potrosila sam toliko vremena i sebe razmisljajuci hoce li se mozda vratiti, pa svi oni neki KAO znakovi da bi mogla.. uff.. ne ne i ne.
da sam se bar maknula i prije, jbg, nisam uspjela, ali nesto puklo jedan dan, kad sam odlucila da nema vise, i da si ne smijem to raditi.. nije bilo lako maknuti se od svega toga, pogotovo nakon toliko dugo vremena, ali sad znam da se moze pa tako mozes i ti
good luck!
[/quote]
egzakli
good luck!
egzakli
sound addicted
-
moonsorrow
- LoveAngel
- Status: U vezi
prije svega hvala vam na svim savjetima,mozda iz svega toga izvucem nesto...samo kad je tesko ici sam protiv svit tih osjecaja koji da su barem slabi bi bilo lako a ovako glava bas ne slusa
....a,sad da sam pokusala sve da spasim to,pa ovisi kako se gleda na to,jer ipak je tu daljina koja ni najmanje ne pomaze,vec radi konta efekt u svemu tome...a,i onda se pojavi moja proslost u obliku bivsih cura koje su naumile totalno mi sjebat sve,i nikako da joj uspijem pokazat i dokazat koliko mi je stalo,i da vise ne muljam nista...i,cini mi se koliko god da se trudim sve vise, ona je sve dalje..uglavnom sutra tj.danas na badnjak(ovisi kad cete to citat) ona dolazi k meni...provest cemo badnjak i bozic skupa...al naravno naglasak je opet na tome da smo samo frendice,i da dolazi zato jer me zeli vidjet i bit sammnom malo,druzit se..i,ja to zelim vise od icega,i presretna sam..samo opet pitanje je sta ce bit nakon toga :?