Što ste po horoskopu?
- eLi
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
kaxi draga? kako tranziti?Shanti je napisao/la:reci ?eLi je napisao/la:shanti?
Zadnja izmjena: eLi, dana/u 06 sij 2009 19:25, ukupno mijenjano 1 put.
iako...
after 2012 mozda ne bude tako....
-osim ako da. 
- KarenO
Ja sam rođena u znaku blizanaca. I što sa tim sada ? Ako tu ima neka seksi astrologinja ili ako se netko u to kuži i bavi time,neka mi kaže nešto LOL
Zadnja izmjena: KarenO, dana/u 25 sij 2009 15:25, ukupno mijenjano 1 put.
- Uh Huh Her
- Uh Huh Her
Da, to sam i ja pomislila kada sam si vidjela rezultate.acromium je napisao/la:LOL. Mene ne, mozda se zato ne uspijemo raspizdit jedna na drugu.Uh Huh Her je napisao/la:LOL, ja sam to upravo išla vidjeti i prema nekoj hrvatskoj stranici mi je ispali ISTO KAO TEBI, ja ovo ne vjerujem!acromium je napisao/la:Blizanac/djevica
-
dancing owl
- eLi
evo nešto da kažem.KarenO je napisao/la:Ja sam rođena u znaku blizanaca. I što sa tim sada ? Ako tu ima neka seksi astrologinja ili ako se netko u to kuži i bavi time,neka mi kaže nešto LOL
lol:
devojke da li vi svaki put kad se ulogirate menjate svoj horoskopski znak prema trenutnom raspoloženju? meni ova tema uvek svetli....
wow! strijelac ovan lav?! AAA ochu te upoznat. ..dok je zima, hahaha
....shanti kak neznash za tranzite....?
welll...... vodolije! srećno vam novo leto života vam fantastičnog i ako želite ima da poživite toliko da procvjetate sad kad vashe doba dolazi i nezaustavljivo revolucionira svijet...cheers!!!
iako...
-osim ako da. 
@eLi..ovaj link sto san postalaeLi je napisao/la: ....shanti kak neznash za tranzite....?![]()
http://horoskop.hr/, tamo u izradi natalnog, imas i tranzite, za svaki dan i objasnjenje..ako za to pitas?
- eLi
a lol.
shanti dear, tranziti su trenutno stanje suncheva sustava.. gledaju se u odnosu na natalno za raznorazne predikcije and what not... sad razumish?
neznam, baci pogled na ovo sto ameli kazhe, mozda tamo ima stogod, ja sad nemam vremena.
u biti kad te ja pitao kako tranziti, pitao jel te paze maze energije....
shanti dear, tranziti su trenutno stanje suncheva sustava.. gledaju se u odnosu na natalno za raznorazne predikcije and what not... sad razumish?
neznam, baci pogled na ovo sto ameli kazhe, mozda tamo ima stogod, ja sad nemam vremena.
iako...
-osim ako da. 
- Shanti
- Ja sam: biseksualka
eLi je napisao/la:a lol.![]()
moram priznat da si zakomplicirala stvar iščuđavanjem nakon mojeg
umjesto da si napisala ovo što si mi sada napisala:ja sam divnokakvi tranziti ? :?
, onda bi bilo jasnije na što mislišu biti kad te ja pitao kako tranziti, pitao jel te paze maze energije....
ali iz mog odgovora da sam divno se da pročitati da smo "energije" i "ja" fino usklađene na meni ugodan način
ako misliš na stranicu koju je amelie postala, bila sam na njoj....ok je. malo prepopularna i premalo psihološka za moj ukus, al nije mi loša. maj fejvorit je www.cafeastrology.com
When it comes to love, sometimes you just can't think straight.
- nika331
fakat mi nije jasno kak mi uvijek, al baš uvijek ova tema svijetli kad dođem na forum?!?!? jel svaka od nas ima više odgovora na pitanje šta si u horoskopu, devojke da li vi uspoređujete natalne karte, dal pratite kretanja zviježđa u ovoj temi, šta se tu događa?? ja bi tako rado sudjelovala, al već sam se izjasnila da sam vodenjak, i ne vidim kako bi se to svakog časa moglo mijenjati 
from my cold blooded hands!
nika331 je napisao/la:fakat mi nije jasno kak mi uvijek, al baš uvijek ova tema svijetli kad dođem na forum?!?!? jel svaka od nas ima više odgovora na pitanje šta si u horoskopu, devojke da li vi uspoređujete natalne karte, dal pratite kretanja zviježđa u ovoj temi, šta se tu događa?? ja bi tako rado sudjelovala, al već sam se izjasnila da sam vodenjak, i ne vidim kako bi se to svakog časa moglo mijenjati