Bikini Kill je napisao/la:Mene užasno živcira šta ima ljudi koji me žele analizirat i misle da mi je to super, ali nije. Tjeraju me da pričam o sebi jer misle da to volim zato šta se volim zezat sa svima, a ja ne volim pričat o tim nekim dubljim stvarima sa svakim. Iz toga proizlazi i činjenica da su mi rekli da se uopće ne može skužit koga volim, koga ne, a zapravo sam ravnodušna spram svih. Basically, zbog tog šta sam šaljivdžija misle da sam pristupačna i druželjubiva, što nisam prema ljudima koji me ne zanimaju. Oni koji me zanimaju druga su priča.
Jesi ikad slala pisma ikome?
aaaaman za aman...sta se zivciras? ionako promase

to mrcvarenje sa pokusajima je tragicno u stvari. mene zabavlja...samo lijepo je kada bi netko pogodio, pogode ustvari ljudi s kojima imas potrebu sjesti i pricati o tim "dubljim stvarima" mada, cini mi se sto sam starija da je toliko toga dubokog u cemu trebas roniti za svakoga pojedinacno i da jednostavno ne zelis slusati sve to duboko od nekoga, niti traziti da netko tvoje dubine doseze-sebicno je. lijepo se s nekim naci na relacijama bliskosti. samo je to opusteno i dopusta upoznavanje. dodir, a ne silovanje nagadjanjima. glava nema veze s tim. ja volim reci ljudima da ih volim

da znaju...ne znaci nista kada kazem, nista konkretno i nekada me je strah da to necu opravdati ili da ce mozda biti prazne rijeci kada bude trebalo zaboraviti na taj lijepi feeling i odraditi nesto, ali volim reci ljudima koje volim da ih volim unatoc svjesnosti da mozda jednom ja ili oni nece biti ljudi koji ce moci ostvariti voljenje kao polet. zato njegujem to nesto, prelijepo, neovisno o icemu. samo je tu nevezano za okolnosti. to nesto me nosi i time su mi neki ljudi posebni i dragocjeni. oni mogu s vremena na vrijeme iznajmiti me u miru za prozimanje ili me posjetiti. kao da imaju kod i moju naklonost. ostali ostaju po strani jer ne mogu, ne ugrozavaju. mislim da po predispozicijama imamo ljude koji mogu ili ne mogu s nama ili k nama. opet sam raspolozena.
p.s. svi su pristupacni s neke strane.
da li se slazes?