Pitaj me

Ovdje spadaju teme koje se ne mogu svrstati u ostale forume. SVE privatne prepiske i dogovore vodite u podforumu dnevna soba.
Zaključano
Bikini Kill
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka
Status: Solo

Re: Pitaj me

Post Postao/la Bikini Kill » 11 kol 2014 16:20

Oduvijek si to imala u sebi, možda. :D
Bila sam pet puta ovo ljeto. Tako mi se ne da... Starim...

Što bi napravila da te prijatelji prijave na emisiju gdje ti mijenjaju stil? :D
But Frusciante gladly went off and made love to the air with his dancing ribbon...

slapa
i'm watching u

Post Postao/la slapa » 11 kol 2014 16:47

otkantala emisiju i zamislila se zašto prijatelji misle da mi to treba.

znaš zamijesiti tijesto za pizzu?
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...

Bikini Kill

Post Postao/la Bikini Kill » 11 kol 2014 16:54

Znam. :-)

Žališ li za nekim iskustvom iz djetinjstva/mladosti koje si propustila?
But Frusciante gladly went off and made love to the air with his dancing ribbon...

Ooh

Post Postao/la Ooh » 11 kol 2014 19:37

da. u stvari nisam bas imala mladost. jbga, neke stvari ne biras... zalim sto je bilo tako...

a ti ? si jos mlada? :)

ne radi se o lakom citanju , samo se radi o djelovanju , to se lako iscita :)

Bikini Kill

Post Postao/la Bikini Kill » 11 kol 2014 19:42

Za točno mjesec dana prestajem bit tinejdžerica i scary je.
Like, shit's gettin' real...
Ne žalim ni za čim, eventualno da sam malo duže nastavila trenirat.

Što me očekuje u dvadesetima? :D

Ooh

Post Postao/la Ooh » 11 kol 2014 20:15

ovisi...ono sto odaberes, ako ti nije servirano :D uglavnom, puno entuzijazma, super poleta koji ces preispitivati kasnije...u nekim zrelim godinama svesti u optimalno i koristiti kao fino gorivo za realizaciju svog maksimuma. mislim da je to neka sablona :)

sta mislis da te ceka?

Bikini Kill

Post Postao/la Bikini Kill » 11 kol 2014 20:20

Ne znam baš, zapravo ne razmišljam o tom. :D
Tvoj scenarij zvuči fino.

Jesi ikad/često loše volje?

Ooh

Post Postao/la Ooh » 11 kol 2014 20:39

khm... privatno ne. ima dosta stvari koje ne toleriram, pa budem rezervirana, sto poistovjecujem sa losom voljom iako je stand by...recimo da sam rezervirana sto me cini napetom i samim tim neupotrebljivom za normalu.

ti?

backspace

Post Postao/la backspace » 11 kol 2014 21:28

Nikad ikad. Kazu navodno susjedi neke zgrade u kojoj obitavam cesto da postoje neke dvije cure iz te zgrade koje razlikuju na nacin: ona nasmijesena i ona mrgud. Ma mame vam mrgudi, manijaci jedni.

Ces zaprosit ili bit zaprosena? Il si mrgud?

Ooh

Post Postao/la Ooh » 11 kol 2014 21:40

nisam mrgud. nadam se da nikom nece pasti na pamet zaprositi me...ali nesto i ne zelim zaprositi. ne znam...samo mi je fora ovo partnerstvo...ja bih to sklopila onako...fore radi...nekako mi je kjut. nemam s kim... :/ i ne zelim se zeniti, samo bih to ucinila onako i nastavila zivjeti solo.

kuzis?

PocketRocket

Post Postao/la PocketRocket » 11 kol 2014 22:09

Niš ja ne kužim, niti to pokušavam..

Jesi li ikada pomislila da ćeš ostati sama do kraja života?

Ooh

Post Postao/la Ooh » 12 kol 2014 07:35

meni to ne bi bilo prokletstvo:D naprotiv :D

teze mi je pomisliti da cu s nekim biti na klasican nacin...brrrr...

da li ti se svidja ime renata?

shizika

Post Postao/la shizika » 12 kol 2014 07:37

Odvratno je :)
Jel ti se neka cura zvala Renata?
...život je lijep... (:

Ooh

Post Postao/la Ooh » 12 kol 2014 07:58

nije, ali mi je super sto si se vrnula... :giveflower:

plivanje danas?

Bikini Kill

Post Postao/la Bikini Kill » 12 kol 2014 08:03

Sumnjam. :D

Što bi uradila da ti se mačka počne porađat u dnevnom boravku?
(True story...)

Ooh

Post Postao/la Ooh » 12 kol 2014 08:08

meni se omacila na krevetu dok sam spavala, u ormaru, ispod krevta...taaako da...vjerovatno ne bih niti shvatila...

sta radis s macama kada se maca omaaci ? :D

Bikini Kill

Post Postao/la Bikini Kill » 12 kol 2014 08:11

Aw...
Grlim ih, mazim, tovim toliko da postanu prasad i ne mogu hodat, nego se kotrljat da ih još više mogu grlit. :craaaaaazy:

Najčudnija životinja s kojom si se susrela, po ponašanju?

Ooh

Post Postao/la Ooh » 12 kol 2014 08:13

Nije do vrste, nego do "naravi".
imaju li zivotinje narav?

Bikini Kill

Post Postao/la Bikini Kill » 12 kol 2014 08:16

Pa. Ne znam postoji li i univerzalna ljudska narav, ali ako misliš na jedinke, onda valjda imaju, svaka svoju.

Koja te područja znanosti/kulture nimalo ne zanimaju?

Ooh

Post Postao/la Ooh » 12 kol 2014 09:12

ne znam, uvijek se baziram na nesto sto znam, volim, zelim. genetski inzinjering je nesto sto ne zelim shvatiti npr. razumijem da ljude povuce, ali nekako ne bih u te vode. razumijem satisfakciju kada si u labaratoriju, u nekom drugom svemiru i igras se...ali ne bih tim putevima nikada.

sta je s tobom?

Bikini Kill

Post Postao/la Bikini Kill » 12 kol 2014 09:16

Slično.
Uopće me ne zanima biologija ni logika, sve previše hladno, mehanički, dosadno.

Shvaćaju li te ljudi često pogrešno?

Ooh

Post Postao/la Ooh » 12 kol 2014 09:36

kada se fokusiram ne...samo mi se to ne da cesto. ne fokusira mi se na gubljenje vremena, zamor trpljenja ljudi koji su drugaciji, a ja ne zelim biti slicna njima...pa mi i nije vazno da me razumiju, izuzev ako im ne treba pomoc ili shvatiti ih. ne mogu se pohvatati kada mi sve padne na pamet odjednom i onda znam da me se ne moze shvatiti nikako, niti pravo, niti krivo. ima par jedinki :D sto me "hvataju" u svim stanjima i to je vise nego dosta. cak me iznenadi...kada te netko uhvati i za guzicu i za glavu, a ti ne znas gdje ti je jedno, a gdje drugo. fascinantno.

a tebe?

Bikini Kill

Post Postao/la Bikini Kill » 12 kol 2014 09:42

Mene užasno živcira šta ima ljudi koji me žele analizirat i misle da mi je to super, ali nije. Tjeraju me da pričam o sebi jer misle da to volim zato šta se volim zezat sa svima, a ja ne volim pričat o tim nekim dubljim stvarima sa svakim. Iz toga proizlazi i činjenica da su mi rekli da se uopće ne može skužit koga volim, koga ne, a zapravo sam ravnodušna spram svih. Basically, zbog tog šta sam šaljivdžija misle da sam pristupačna i druželjubiva, što nisam prema ljudima koji me ne zanimaju. Oni koji me zanimaju druga su priča.

Jesi ikad slala pisma ikome?

Ooh

Post Postao/la Ooh » 12 kol 2014 10:15

Bikini Kill je napisao/la:Mene užasno živcira šta ima ljudi koji me žele analizirat i misle da mi je to super, ali nije. Tjeraju me da pričam o sebi jer misle da to volim zato šta se volim zezat sa svima, a ja ne volim pričat o tim nekim dubljim stvarima sa svakim. Iz toga proizlazi i činjenica da su mi rekli da se uopće ne može skužit koga volim, koga ne, a zapravo sam ravnodušna spram svih. Basically, zbog tog šta sam šaljivdžija misle da sam pristupačna i druželjubiva, što nisam prema ljudima koji me ne zanimaju. Oni koji me zanimaju druga su priča.

Jesi ikad slala pisma ikome?
aaaaman za aman...sta se zivciras? ionako promase :D to mrcvarenje sa pokusajima je tragicno u stvari. mene zabavlja...samo lijepo je kada bi netko pogodio, pogode ustvari ljudi s kojima imas potrebu sjesti i pricati o tim "dubljim stvarima" mada, cini mi se sto sam starija da je toliko toga dubokog u cemu trebas roniti za svakoga pojedinacno i da jednostavno ne zelis slusati sve to duboko od nekoga, niti traziti da netko tvoje dubine doseze-sebicno je. lijepo se s nekim naci na relacijama bliskosti. samo je to opusteno i dopusta upoznavanje. dodir, a ne silovanje nagadjanjima. glava nema veze s tim. ja volim reci ljudima da ih volim :) da znaju...ne znaci nista kada kazem, nista konkretno i nekada me je strah da to necu opravdati ili da ce mozda biti prazne rijeci kada bude trebalo zaboraviti na taj lijepi feeling i odraditi nesto, ali volim reci ljudima koje volim da ih volim unatoc svjesnosti da mozda jednom ja ili oni nece biti ljudi koji ce moci ostvariti voljenje kao polet. zato njegujem to nesto, prelijepo, neovisno o icemu. samo je tu nevezano za okolnosti. to nesto me nosi i time su mi neki ljudi posebni i dragocjeni. oni mogu s vremena na vrijeme iznajmiti me u miru za prozimanje ili me posjetiti. kao da imaju kod i moju naklonost. ostali ostaju po strani jer ne mogu, ne ugrozavaju. mislim da po predispozicijama imamo ljude koji mogu ili ne mogu s nama ili k nama. opet sam raspolozena.

p.s. svi su pristupacni s neke strane.

da li se slazes?

Bikini Kill

Post Postao/la Bikini Kill » 12 kol 2014 12:08

Slažem se sa svime što si rekla, zaista. Mislim da sam i ja to rekla već nekom samo na drugačiji način, a to je da smatram da je laž reći nekom da ćeš uvijek bit tu za njega, a sebičnost tražiti to isto. Jer ako ti partner ima važan razgovor za posao, a ti mu dotrčiš plačući jer vam mačka ima proljev, bezobrazno je. Vjerujem da ima stvari o kojima nitko ne želi pričati i ne mislim da možeš ili trebaš znati nekog potpuno, to je nasilje. Sad već bacam random misli, ali eto, mislim da je samo važna zrelost da se preuzme odgovornost za greške i iskrenost, uz povezanost. Ne volim razgovarati jer se razgovorom ne rješava ništa. Basically, provesti život s nekim meni znači pronaći osobu čije mane mogu tolerirat, a ne stalno prigovarat zbog njih ili ih, još gore, mijenjat.

Raspisasmo se. :D
P.S. Sorry na sporosti, kuhala sam.
Oš kod mene na ručak? :-P

Ooh

Post Postao/la Ooh » 12 kol 2014 12:22

pa jest, malo smo se raspisale, ali mislim da je to dobro :) ima funkciju razgovora.

e hvala, ne znam da li bih dosla da sam blize ali hvala na pozivu. volim jesti s nekim. to mi je nekako lijepo. ne sa svakim, ali volim jesti i prigode za papanje.

razgovor moze biti super, ako ne predje u smaranje i pilanje. rijeci su cudo. s njima mozes mijenjati ljudsko raspolozenje. zato treba pricati i razgovarati.

a okusi su puno rijeci.

sta si kuhala?

Bikini Kill

Post Postao/la Bikini Kill » 12 kol 2014 12:26

Zdravo seljački nestandardnojezični opis-manistru na pome, fažolet na salatu, pohane tikvice i jaja utvrdo.

Jesam chef? :cool:

Temperance
Status: U vezi

Post Postao/la Temperance » 12 kol 2014 12:41

Naravno :D

Drinking and driving?
Some music needs air. Roll down your window.

Bikini Kill

Post Postao/la Bikini Kill » 12 kol 2014 12:44

Smoking and flying. :-P
Nope, nijedno zapravo.

Kako ti se sviđa bendić She and Him kojeg polovicu čini Zooey Deschanel? :D

Temperance
Status: U vezi

Post Postao/la Temperance » 12 kol 2014 12:54

Fora su mi. Inače simpatiziram dotičnu :D Njihova glazba mi je opuštajuća i potiče me na glupiranje.

Što ti kažeš na ovu izvedbu "Chucka" http://www.youtube.com/watch?v=un60RISzE-A ?
Some music needs air. Roll down your window.

Zaključano