Healing Crystal Dildos Are Here to Make Your Vagina a Magical Place

Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck

Pa dopustila mi je, zna da ja dobro čuvam "tajne".ariadne je napisao/la:^ Ju, sram te bilo.

Isuseslapa je napisao/la:joj danas dok sam bila na barci i bacala mrežu vidjela sam nevjerojatnu stvar. jedna žena iz sela ima crno bijelu mačku. i mačka joj je došla pod balkon i počela mjaukati i ova je izašla i počela s njom pričati, pitati ju je li gladna i mačka na to mjauče. mačka gladna, jer joj nismo dale ribica dok smo čistile mrežu.potom je ta starija gospođa s balkona krenula na špagi spuštati košaru iz koje je virilo nešto bijelo. ne ona duboka košara nego pletena košara kao za voće, plića. mislila sam da joj spušta hranu. već to mi se činilo prilično fascinantno. ali ne, nije spuštala hranu nego mačka ima naviku leći na jastuk u tu košaru kad ju ova spusti i onda ona povlači tu košaru gore na balkon skupa s ischillanom mačkom. da mačka ne mora napravit 100 metara da bi okolo došla do vrata od stana. nisam mogla vjerovati. mater kaže da je to već puno puta vidjela. ta mačka ima lift.
pa kako uopće netko počne to radit, kako netko dođe na ideju da mačku to nauči? kako se mačka ne boji leć u klimavu košaru koju netko vuče u zrak? nadam se da ću jednom to uspjet usnimiti, postalo bi viralno na internetu u roku od odmah.