U čemu je problem?

Mislite li da bi vlasnica prekrasnih očiju koja je danas s vama čekala tramvaj mogla biti među nama, a "gaydar" vam ne radi, potražite je ovdje. Nađite curu i udajte se ili potražite one night stand. Ili ostavite ljubavnu poruku objektu svoje žudnje.
Odgovorite
Inlove_89
Postovi: 1
Pridružen/a: 15 svi 2022 13:35
Spol/rod: žensko
Ja sam: biseksualka

U čemu je problem?

Post Postao/la Inlove_89 » 15 svi 2022 14:21

Lijep pozdrav svima!
Prvo se ispričavam ako slična tema postoji, tražila sam, ali ju nisam našla.

Prvenstveno sam se registrirala zbog jednog pitanja. Kako razlikovati aseksualku od homoseksualke? Doslovno sam izgubila glavu zbog jedne cure. Nikad do sad nisam imala problema s ženama, ali sad imam :shrug:
Ona je inače intelektualna osoba, više puta sam ju uspjela uloviti za kavu. Pošto sam komunikativne naravi, nije mi problem na lukav način doći na teme koje me zanimaju. Medutim, svaki put kad bih zagrebla tu temu, ona odmah okrene na druge. Cura je u tridesetima, nikad nije imala dečka, to sam jedino uspjela saznati. Što se tiče izgleda, totalno je moj tip. Skroz kratka kosa, široka (muška) odjeća, šminku nikad ne koristi (dok sam ja u svemu kontra tip).
Nije prvi put da sam se zaljubila u ženu toliko da ne mogu spavati zbog nje, ali ovaj put me strefilo tako da se doslovno tresem u njezinoj blizini :touched:
Oba dvije smo faklutetski obrazovane u istom području (ovo naglašavam iz razloga jer imamo zajedničke teme iz više područja, pa odmah možete eliminirati sumnju da sam joj nezanimljiva u tom segmentu).
Kad smo na kavi, ne gasimo se satima. Ali čim dodirnem teme osobnije prirode, tu priča staje :shrug:
U čemu je problem? Toliko mi je stalo do nje i njezine blizine da jednostavno ne želim sve zeznuti predirektnim pitanjem, jer je dosta plahe naravi. Na koji način da joj se približim? Jedino što je sigurno da ju ne zanimaju muškarci. A kako onda doći na suptilan način do odgovora da li ju bar žene zanimaju, jer sumnjam da moja nabacivanja barem malo nije skužila.

Ispričavam se ako sam nerazumljivo pojedine dijelove napisala. Cijela sam smušena :sramise:

Walkabout75
Postovi: 7
Pridružen/a: 15 sij 2020 10:30
Spol/rod: žensko
Ja sam: ne želim se identificirati

Re: U čemu je problem?

Post Postao/la Walkabout75 » 21 svi 2022 10:38

Pitaj i bit ce ti dano, pa makar valjda i odgovor 😁
Nemam ideju u cemu bi mogao biti problem, mozda ceka da ju zgrabis. Kad se nadju dvije zene cesto se dogadja da cekaju jedna drugu da neko napravi prvi potez.
Ja samo znam da ne bi imala strpljenja, no to sam samo ja. Ima nas svakakvih.
A koji je faks u pitanju? Koje su to teme? (znatizeljna sam 🙃)
Je l mozda religiozna, pa se bori sama sa sobom?
Os povest mene na kavu, pa ju ja preispitam hahaha 😄😄😄

Odgovorite