Naplata parkiranja u više od 50 ulica

Domaće i strane aktualnosti, vijesti, komentari događanja, novinskih članaka, TV emisija, tekstova s CroL naslovnice i općenito svega čime nas mediji svakodnevno bombardiraju.

Odgovorite
Zita

Naplata parkiranja u više od 50 ulica

Post Postao/la Zita » 06 ruj 2007 07:29

Vijeće gradske četvrti iznenada pristalo na uvođenje druge i treće zone parkiranja

Sve ulice u gradskoj četvrti Maksimir, od Zvonimirove do bolnice Rebro te od Bukovačke do Kvaternikova trga, uskoro će dobiti naplatu parkiranja prema tarifama druge i treće zone, odlučeno je danas na izvanrednoj sjednici VIjeća GČ Maksimir.

Iako je Vijeće prije dva mjeseca odbilo prihvatiti uvođenje naplate parkiranja, vijećnici su danas naglo promijenili odluku nakon prezentacije predstavnika Grada o problemima parkiranja zbog blizine nogometnog stadiona, Ekonomskog fakulteta ili bolnice Rebro. Uvođenjem naplaćivanja i postavljanjem 80 naplatnih aparata, vrijednih oko 4,8 milijuna kuna, u četvrti Maksimir dobit će se oko 3500 novih parkirališnih mjesta u više od 50 ulica.

- Na posljednoj sjednici predstavnici Grada predstavili su nam projekt naplate parkiranja i objasnili zašto je to potrebno uvesti - izjavio je Pilaš i dodao da je odluku prihvatilo 12 vijećnika, a da je protiv bio samo zastupnik HNS-a. Naplata će se probno vršiti tri mjeseca te će nakon toga Vijeće donijeti konačnu odluku o stalnom uvođenju plaćanja parkiranja ili će se vratiti na prijašnje stanje. (G. V.)

pa dokle ce ovako siriti svoje carstvo?!
jos ce nam pocet naplacivat sjedenje u vlastitim kucama

Ameli

Post Postao/la Ameli » 06 ruj 2007 07:40

pa sve do Kozarjeg..,Resnika...Trnave itd :roll:

crispy
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka

Re: Naplata parkiranja u više od 50 ulica

Post Postao/la crispy » 06 ruj 2007 07:47

Zita je napisao/la: pa dokle ce ovako siriti svoje carstvo?!
jos ce nam pocet naplacivat sjedenje u vlastitim kucama
Good one :thumbup:
Srecom, ne moram se bojati da ce napalta parkinga doci iakda do mene doma :D Ako nista drugo, sigurno mi nece naplacivati parking u vlastitoj garazi :D

Ali da su lesinari, bogme jesu :x
... zauvijek promijenilo se sve ... odjednom ti ...
slika

I opet sam oživija imam force se borit
sad živim za taj osjecaj za ljubav izgorit

wimpi

Post Postao/la wimpi » 06 ruj 2007 09:12

Meni to ok, konačno ću se imati gdje parkirati kraj kuće :o Nemate blage kako su u kršu ulice kraj zona, posebno oko Maksimirske i Zvonimirove...

Ljudi dođu autom do zadnje ulice gdje nema zone i lijepo prošeću 5 minuta do Trga...katastrofa...
"The Doctor of the future will no longer treat the human frame with drugs, but rather will cure and prevent disease with nutrition"

jabooka
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la jabooka » 06 ruj 2007 11:57

Kad ce to vise. najavljuju to par mjeseci. mislim da ce to spasiti sve stanare i vlasnike firma u tom podrucju.

Jedva cekam.....znam nekoga tko jos vise ceka.
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.

Odgovorite