Oprez! Stižu novi načini pljačkanja bankomata
-
Zita
Oprez! Stižu novi načini pljačkanja bankomata
ZAGREB - Oni koji su se do jučer znali zaštiti od krađe podataka s bankovnih kartica, ponovno imaju razlog za brigu jer u Hrvatsku je stigla nova high-tech lopovska tehnologija. Ukoliko se primjena ove tehnologije ne zaustavi, prošlogodišnje brojke od 24 milijuna kuna 'skinutih' s 'plastike' zasigurno će rasti. Jeste li još uvijek sigurni da se znate zaštititi?
http://www.totalportal.hr/index.php?pag ... _id=159281
http://www.totalportal.hr/index.php?pag ... _id=159281
-
jabooka
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
posto banka nikako ne zeli zastiti svojeg kljenta. a samim dizanjem novca na bankomatima njima je olaksan posao. onda nam ne preostaje drugo nego da novac dizemo na bankomatima unutar banaka ili salterima.
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.
zove.se.ocinstvo.
-
jabooka
sta ti ne vrati samo ako ti je ukradena kartica. ili ako je novac podizan u inozemstvu. a ti imas dokaz da tada nisi boravio tamo. u protivnom bi ja sad mogla sa svog racuna skinuti 15 000 kn. i otici u banku tvrdeci da mi je novac otudjen prevarom na bankomatu.
u slucaju prevare na banomatima ti niti ne znas da ti je nestao novac. a kartica je kraj tebe. i kako ces dokazati da ga ti nisi digao.
u slucaju prevare na banomatima ti niti ne znas da ti je nestao novac. a kartica je kraj tebe. i kako ces dokazati da ga ti nisi digao.
zove.se.ocinstvo.
zove.se.ocinstvo.
-
Zita
-
jabooka
u svakom slucaju zgodno i iskoristivo u svim smjerovima.
ne bi ni ja nikada. samo mi je palo napamet
sve u svemu dobra vjest. ako vam kartice nisu bile ukradene. a banka vam je bez obzira na to vratila novac. ispada da je u svim tim malverzacijama ostecena jedino banka. pa nek se bolje pobrine za zastitu svojih bankomata.
lakse mi je sad kad znam da ce mi pare vratiti. u protivnom mislim da bi razbila sve i do jednog bankomata u ovom gradu.
ne bi ni ja nikada. samo mi je palo napamet
sve u svemu dobra vjest. ako vam kartice nisu bile ukradene. a banka vam je bez obzira na to vratila novac. ispada da je u svim tim malverzacijama ostecena jedino banka. pa nek se bolje pobrine za zastitu svojih bankomata.
lakse mi je sad kad znam da ce mi pare vratiti. u protivnom mislim da bi razbila sve i do jednog bankomata u ovom gradu.
zove.se.ocinstvo.
zove.se.ocinstvo.
-
Zita
-
Zita
-
jabooka
pa nije ni to tesko rjesivo.
eto. ja nadjem nekoga tko nimalo ne lici na nikoga od nas. on se jos malo zamaskira. ja ga posaljem sa svojom i jos par necjih kartica da podigne novce. i lijepo cekam da me nazovu iz banke. ili sama prijavim obmanu bankomata.
da! njemu dam neku proviziju.
samo mi padaju napamet moguci scenariji. ustvari me zanima kako su se banke zastitile u tim slucajevima.
....mislim..... ne bi ja.....nikad.
eto. ja nadjem nekoga tko nimalo ne lici na nikoga od nas. on se jos malo zamaskira. ja ga posaljem sa svojom i jos par necjih kartica da podigne novce. i lijepo cekam da me nazovu iz banke. ili sama prijavim obmanu bankomata.
da! njemu dam neku proviziju.
samo mi padaju napamet moguci scenariji. ustvari me zanima kako su se banke zastitile u tim slucajevima.
....mislim..... ne bi ja.....nikad.
zove.se.ocinstvo.
zove.se.ocinstvo.