Nije htjela

Mislite li da bi vlasnica prekrasnih očiju koja je danas s vama čekala tramvaj mogla biti među nama, a "gaydar" vam ne radi, potražite je ovdje. Nađite curu i udajte se ili potražite one night stand. Ili ostavite ljubavnu poruku objektu svoje žudnje.
Odgovorite
mimi

Nije htjela

Post Postao/la mimi » 08 vel 2009 12:26

Znas, nedugo sam ti napisala pjesmu u kojoj sam pokopala sve sto je medju nama bilo(bar sam tako mislila), zapravo sam napravila masakr ideja. Ocito si mi pogresna, no put u san sam nam utrla samo na papiru. Kisi, i jucer je, no ni blato ni kisa ne spiru s mene mrlje tuge. Tko me zna, mozda bi cak i rekao da uzivam, ali tvoje oci vide da je to laz. Ljubav je za mene i od ponosa veca i zato mi se neprestano potkradas u san. Zlato, znam da to nije tvoja zelja, i dok voda rominja, sklapam oci, jasno vidim kao da si tu, no ti nekog drugog zoves, pruzas mu ruku, a moje tijelo jos osjeca tvoje poljupce i dodire. Oci su mi caklene, dok pokusavam naci svoj mir, no ne ide. Rekla si da si losa, da gora ne mozes biti, da te radje ne zelim nego zelim, ali mila moja nije tako jednostavno sprati svoju ljubav za tebe koju nosim iz dana u dan..

Zbrkica
Spol/rod: žensko

Post Postao/la Zbrkica » 08 vel 2009 16:37

Nijeeeeeeeee htjela, nijeeeeeeeee htjela,
mojeeeeee riječi, mojuuu ljubav, mojaaaaaaaa djela,
nije htjelaaaaaaaaaaaa ruke mojeeeeeee

stanica prema suncu
Spol/rod: žensko

Post Postao/la stanica prema suncu » 08 vel 2009 16:40

Svaka njena rijec jos uvijek boli
iako vec dugo nije tu
srce jos ne prestaje da voli
da voli nju

Zita

Post Postao/la Zita » 08 vel 2009 23:12

saberite se sa offovima i podjebavanjima u slucajnim susretima
to vise necemo niti mozemo tolerirati

BlackJackie

Post Postao/la BlackJackie » 10 vel 2009 09:06

Mimi, nadam se da ćeš uskoro bit bolje. Znam kako takve stvari bole, i sve što mogu reći je, drži se srećo, sve će to proći. Doć će netko tko će biti bolji, netko tko će cijeniti blago koje dobije od tebe.

mimi

Post Postao/la mimi » 12 vel 2009 15:18

Zita, ispricavam se
Jackie, fala!
svjesna sam toga, al eto nekad zna biti jako tesko kad se zeznes

Odgovorite