druga najslađa osoba na svijetu.. ;)

Mislite li da bi vlasnica prekrasnih očiju koja je danas s vama čekala tramvaj mogla biti među nama, a "gaydar" vam ne radi, potražite je ovdje. Nađite curu i udajte se ili potražite one night stand. Ili ostavite ljubavnu poruku objektu svoje žudnje.
Odgovorite
sillmarien
Ja sam: lezbijka

druga najslađa osoba na svijetu.. ;)

Post Postao/la sillmarien » 16 ruj 2009 20:33

evo evo, i meni se dogodilo.. moram priznati, nakon dužeg vremena.
dakle, idem ja na faks, i iza faksa kod onog kipa štaveć jedno SAVRŠENO BIĆE :inlove:

samo imam osjećaj da moram podijeliti s vama taj filing u tom trenutku...

dakle, ugledam ja to SAVRŠENO BIĆE i stresem se od glave do pete, naježim se i toliko sam se spetljala da sam skoro pala :D čak štoviše, taj trenutak mi je ostao kao u nekoj maglici, ali se jasno sjećam te njene pojave :aha:

dakle u 11:30 iza kipa, visoko mršavo slatko s smeđom kosicom do brade i smrknutim licem u crnoj košulji i plavim trapericama :) prošla je kod mene. ne znam niti da li me je vidjela. nije ni bitno. nisam znala da ima takvih savršenosti u zagrebu, il hrvatskoj :D već sam opisala picajzli da je izgledala kao sara iz tegan i sare, samo LJEPŠE :D

evo to je to

btw. možda sam vidjela call_me_slut danas isto :D
"I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by."
backspace je napisao/la:ma joj, najradije bi se resetirala...

aquarius001
Spol/rod: žensko
Ja sam: biseksualka
Status: Solo

Post Postao/la aquarius001 » 16 ruj 2009 21:32

I meni se to dogodilo ovo ljeto :D
Kratka, kanirana kosa :) , piercing u lijevoj obrvi, čvrsto, sportsko tijelo :D , tatoo srčeka na desnom gležnju...cca 25god. Znam samo da je Slovenka. U tih par dana kada smo bile u istom ljetovalištu, nekako se uvijek našla u mojoj blizini ali nikad solo :roll:
Ljubav na prvi pogled :inlove: :inlove: :inlove: prvo što sam pomislila - tako želim da mi buduća cura izgleda :D
≈ budi moja voda ≈

call_me_not

Re: druga najslađa osoba na svijetu.. ;)

Post Postao/la call_me_not » 16 ruj 2009 23:09

sillmarien je napisao/la:
btw. možda sam vidjela call_me_slut danas isto :D
:o :o :o :o huh?
ja se svog danasnjeg dana uopce ni ne sjecam pa ne mogu nist ni rec :o

Plague

Post Postao/la Plague » 17 ruj 2009 06:09

@Sillmarien, vjerojatno je korisna informacija da se to sve zbilo kod Filozofskog faksa.
[ako si napisala vec ok, al nisam vidila pa da ne bi bilo zabune] :)

Odgovorite