NGO je najbolji gazda

, govorim iz iskustva. Osobno mi se najviše sviđa rad u tom sektoru, nisi ograničen, imaš potrebne resurse i radiš. DObro, to sve ovisi kakav je mentalnih skolp nadređenih, no u većini slučajeva sam naletila na okej ljude.
Radila sam i za državu, nemam što tu posebno komentirati, nisam baš ekstra zadovoljna s državom kao poslodavce, dapače, tužna sam kad vidim koliko ljudi prima plaću za ništ, kakva je nerazmjernost u pitanju.
Radila sam kod privatnika i ne mogu reći da sam imala nekakve zamjerke, osim što mi je bilo malo tupasto i previše statično.
Radila sam i kod svojih, točnije s bratom, e to me izludilo, mislim da sam tu zaradila sijedu kosu, postala živčenjača i strašna picajzla. To nije okej, čovjek treba odvojiti ta dva područja. Radila sam i u multinacionalnoj korporaciji, tu sam bila najviše zadovoljna plaćom i mogućnošću napretka, samo što je taj napretak uključivao stalno puzanje i mile poglede, sam sadržaj rada i nije bil toliko presudan element, na kraju sam ošla. Naime, odlučila sam se za nešto drugo, uz to sam upisala i drugi faks i krenula u sfere nemerkantilnosti

. Imam već podosta radnog staža

Volim raditi, imam poseban odnos prema radu.
Trenutno samo održavam tekući pogon, freelancer i tako to, treba neke stvari privesti kraju.
U budućnosti planiram svašta, imam više opcija, postoji mogućnost vlastitog posla u slučaju da uberem kakav veći temeljni kapital ili neki drugi izvor financiranja.
Ako ne, onda mi ostaje NGO ili javna služba.
Naravno da mislim upisati postdiplomski, nisam još odredila da li specijalistički ili znanstveni.
I da, imam tri struke

Dvije uključuju rad s ljudima, dok se ova treća u većini odnosi na lovu, ostvarenja profita.
I zapravo mi dobro dođu sve tri, kombiniram ih, lakše dolazim do posla.
Struka ili ne - osobno planiram ostati u struci, zadovoljna sam i vidim mogućnosti.
Uz vlastitu struku se može raditi još svašta, osobito ako radiš samo 8 sati na dan.
Fuš je super i može biti odličan izvor zarade.