Anybody?

Mislite li da bi vlasnica prekrasnih očiju koja je danas s vama čekala tramvaj mogla biti među nama, a "gaydar" vam ne radi, potražite je ovdje. Nađite curu i udajte se ili potražite one night stand. Ili ostavite ljubavnu poruku objektu svoje žudnje.
Odgovorite
KurageJelly
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka
Status: Solo

Anybody?

Post Postao/la KurageJelly » 10 vel 2013 19:51

Sramežljiva sam i ne izlazim baš van pretjerano, pogotovo ne od kad sam zapela u Splitu zbog studiranja. So... I'm feeling a tad bit lonely. Iskreno zanima me dugotrajna veza, ali bi mi trenutno pasalo i druženje, tipa kavica, šetnjice. Imam 19 godina i bilo bi mi drago da se javi neka oko 19 ili starija, ako ima koga u Splitu ili okolici. Ako ne onda je i preko mejla oke. I should warn people, however, that I am a bit on a weird side. :duckdance:

backspace

Re: Anybody?

Post Postao/la backspace » 10 vel 2013 20:01

Dobar ti je post. Sramezljivo i neizlazno weird bice je uvijek zanimljivo ;)
Nego, kako-sto-koliko-s koliko-u kom smjeru weird?

KurageJelly
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka
Status: Solo

Post Postao/la KurageJelly » 10 vel 2013 20:07

Hmm... Gledam anime, oblačim se dosta drugačije (imam dosta šarenih stvari, lolita haljine, goth platformerice etc.), makar u Splitu to izbjegavam (I toned it down a bit). Večinu vremena crtam ili čitam mange i znanstvene knjige. Opsjednuta sam s morskim životinjama. Neznam stvarno haha ali mi svi govore da sam drugačija.

backspace

Post Postao/la backspace » 10 vel 2013 20:20

Ok, morala sam guglat sto su mange.. Greska je sto sam prvo isla u slike, kao vizualan sam tip pa budem wiki poslije :D

Ima tu ponesto cura iz st-a. Mozes pogledati u gore podforum za izlaske, druzenje i to. Ghetto je neki birc tamo di se znaju druskat.
Sretno :)

Odgovorite