Fotografija dvojice očeva u trenutku kad su prvi put u naručje primili svog sina brzo je postala hit na internetu.

Fotografkinja Lindsay Foster je uz fotografije objavljene na svojoj stranici na Facebooku dodala: "Riječi ne mogu opisati koliko je bilo divno prisustvovati ovom čudesnom trenutku. Ali se jako nadam da vam ove fotografije mogu prenijeti duboku ljubav i divljenje koje su svi osjetili prema surogat-majci i novim roditeljima djeteta. Ovi očevi će sigurno biti sjajni roditelji."

Na fotografiji su, uz očeve, i surogat-majka sa svojim suprugom koji joj je pružio punu podršku te dvije primalje.

Prenijela je i izjave očeva:
"Hvala svima koji su komentirali i podijelili ovu fotografiju! Bio je to zaista nevjerojatan trenutak u našim životima koji je za vječnost zabilježila fotografkinja Lindsay Foster. Presretni smo što smo dobili tako prekrasnog, zdravog dječaka! Poštujemo sve objavljene komentare, a iako se možda ne slažemo s negativnima, pozitivnih je mnogo više. Svatko ima pravo na svoje mišljenje. Ovo je trenutak čiste ljubavi i prihvaćanja. Dječaka Mila okružuje bezuvjetna ljubav i on će odrasti u saznanju o različitim tipovima obitelji i sve će prihvatiti (uključujući i netolerantne osobe). Milo je rođen tijekom World Pridea. Ova fotografija predstavlja sve ono za što se zalaže Pride. Ljubav ne poznaje boju, spol ili spolnu orijentaciju. Ljubav je bezuvjetna. Hvala vam još jednom iz sveg srca!".

Od domaćih medija vijest je prenio Večernji list.

Švicarci su u nedjelju uvjerljivom većinom podržali zakon koji zabranjuje diskriminaciju na temelju

Ovogodišnja zagrebačka Povorka ponosa najavljena je za 1. lipnja. Organizacijski odbor Povorke

U nedjelju je održana 96. dodjela Oscara koja je protekla u očekivanom tonu – "Oppenheimer" je

Je li vam poznat scenarij kad se kolege s posla vrate s godišnjeg odmora i prepričavaju

Dora 2024. nakon dugo je godina donijela dvije polufinalne večeri, jer standardni format od jedne

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.