- Uvjeti korištenja

Pristupom na “CroL Forum” [u daljnjem tekstu: “mi”, “nas”, “naš(a/e/i/u)”, “CroL Forum”, “Forum"], morate se slagati sa svim, ispod navedenim, [pravnim] uvjetima/pravilima. A morate se složiti sa svim dolje navedenim pravnim uvjetima. Ako se ne slažete sa svim navedenim uvjetima, molimo vas da ne pristupate “Forumu”.
Kako navedene uvjete možemo promijeniti u bilo koje doba, a o čemu obavještavamo samo registrirane korisnice/ke, molimo vas da ih povremeno sami provjeravate kako se ne bi dogodilo da se ne slažete s promijenjenim uvjetima, a i dalje pristupate “Forumu”.

Forum pokreće phpBB [u daljnjem tekstu: “oni”, “njih”, “njihov(a/e/i/u)”, “phpBB softver”, “www.phpbb.com”, “phpBB Limited”, “phpBB Tim(ovi)”]. Dostupan je pod “GNU General Public License v2” [u daljnjem tekstu: “GPL”]. Možete ga preuzeti na www.phpbb.com gdje možete pronaći (i) [sve] detaljn(ij)e informacije o phpBBu.
phpBB softver [samo] omogućava internetski bazirane rasprave. phpBB Limited nije, niti može biti, odgovoran za, na ovom Forumu, od naše strane (ne)dopušten sadržaj i(li) ponašanje.

Slažete se da nećete objavljivati nikakve uvredljive, nasilne, vulgarne, klevetničke, pune mržnje, prijeteće, seksualno orijentirane sadržaje, kao ni bilo koje druge sadržaje koji krše zakone, bilo vaše zemlje, zemlje u kojoj je “Crol Forum” hostan, bilo međunarodni(e) zakon(e)].
Činjenje navedenog uzrokuje trenutno i trajno isključenje osobe s foruma kao i obavijest ISPu [pružatelju internetskih usluga] osobe [činitelja/ice] o učinjenom [bilježenje IP adresa svih postova služi upravo tome].
Slažete se da “Crol Forum” ima pravo, u bilo koje doba, izbrisati/urediti/premjestiti/zatvoriti teme/postove sa sadržajem koji odgovara navedenom.

Svi podaci uneseni prilikom registracije upisuju se u bazu podataka. Niti jedan podatak ne smije i neće se dati na uvid bilo kojoj trećoj strani [osim vas, “CroL Foruma” i onih-ako/što/kako podliježe zakonu]. Niti “Crol Forum” niti phpBB ne mogu i neće biti odgovorni/e ako uslijed hakerskog napada dođe do uvida u/otkrivanja podataka.

Svi postovi [poruke] na ovom forumu izražavaju mišljenja/stavove/poglede autora/ica tih postova, sukladno čemu administratori/ce, moderatori/ce i ostale osobe koje sudjeluju u održavanju ovog foruma ne mogu i neće odgovarati za sadržaj tih postova [naravno, osim vlastitih].

CroL Forum pohranjuje sljedeće korisničke podatke: e-mail adresu, ime i nadimak koji ste odabrali za CroL Forum te vašu IP adresu.

Vaše korisničke podatke CroL Forum zadržava u bazi sve dok ste registrirana članica/član CroL Foruma.

Vaše korisničke podatke CroL Forum briše iz baze podataka u trenutku brisanja korisničkog profila.

Brisanje korisničkog profila korisnice/i trebaju zatražiti od webmasterice/administratorice/moderatorice CroL Foruma.

CroL Forum pridržava pravo slanja e-maila korisnicama/korisnicima u slučaju važnih obavijesti.


Prijavljivanje