Teletubbiesi homoseksualci!!!
-
jabooka
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
Teletubbiesi homoseksualci!!!
VARŠAVA - Poljska konzervativna vlada krenula je u ponedjeljak u borbu protiv, kako kaže, homoseksualne promidžbe na malim ekranima, a prvi na meti su Tinky Winky i ostali Teletubbiesi.
Pravobraniteljica za djecu Ewa Sowinska izjavila je lokalnom listu kako je brine što ta popularna BBC-eva dječja serija promiče homoseksualnost. Najavila je da će se u ovom slučaju za savjet obratiti psihijatrima.
http://www.jutarnji.hr/cudne_vijesti/cl ... s,76314.jl
Ovi vladajuci u Poljskoj stvarno nisu normalni....skoro kao nasi.
Pravobraniteljica za djecu Ewa Sowinska izjavila je lokalnom listu kako je brine što ta popularna BBC-eva dječja serija promiče homoseksualnost. Najavila je da će se u ovom slučaju za savjet obratiti psihijatrima.
http://www.jutarnji.hr/cudne_vijesti/cl ... s,76314.jl
Ovi vladajuci u Poljskoj stvarno nisu normalni....skoro kao nasi.
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.
zove.se.ocinstvo.
- Hidden_soul
- Devil in details
-
jabooka
Da. Izgleda da je u Poljskoj to pitanje od drzavne vaznosti.
Posto se vlada umijesala.
A i ti teletabisi.....koja je to nakarada... nadam se da nisu homo.
Posto se vlada umijesala.
A i ti teletabisi.....koja je to nakarada... nadam se da nisu homo.
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
zove.se.ocinstvo.
- Hidden_soul
- Devil in details
-
call_me_not
- freeda
- Status: U vezi
meni opce nije ugodno kad su oni na teveu
i morem rec da sam prilicno sretna sta ih nisam vidila jako dugo vremena....sve mi je to premorbidno.
tinki winki, bipsic, lela, po....tu se kriju tajne poruke...ali izgled strasi...god, let them be straight!! pliiiz!!
a uma je danas pjevusila - tinki winki, dipsi, trava, dop.
mene je sad strah ic samu spavat...strefit ce me ako ih se sitim kad budem lezala sama u mraku
tinki winki, bipsic, lela, po....tu se kriju tajne poruke...ali izgled strasi...god, let them be straight!! pliiiz!!
a uma je danas pjevusila - tinki winki, dipsi, trava, dop.
mene je sad strah ic samu spavat...strefit ce me ako ih se sitim kad budem lezala sama u mraku
-
ow
- necu se registrirati
- Status: U braku
- Kontakt:
Ti poljaci su stvarno prosvikali 
ne vjerujte podacima iz profila, zapravo sam se ovom forumu pridruzila 14.09.1999

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com
potpuno! pazi, molim te, poljska nema ni jedan drugi vazniji problem. sve ostalo u zemlji je fantasticno. jos samo da se rjese tih teletabisa i super su! (btw, za one s kojima smo sjedili na tulumu, ow recimo, ona moja prijateljica koja je sjedila kraj mene daje glas zutom teletabisu ili ti ga onom kaj se zove lala.)
-
call_me_not
-
vision-zlavjestica
- Kontakt:
-
Tam F
prvo, ma koji su kukuruz ta gospoda iz EU?
do jučer smo mogli reći pizduni u skupim odjelcima, ali sad kad su se naprimali razno-razne sirotinje, sad su samo pizduni.
Nije ni naše sve tako loše da se moramo svega odreći i prihvatiti sve norme koje nameće EU.
Uostalom i naš književnik A.G. Matoš je Europu davnih dana nazvao "starom kurtizanom", to je bila i to je ostala.
Apropos teletabisa i poljske vlade to mi tak sliči na našu hrvatsku situaciju, uvijek se raspravlja o pizdarijama da se izbjegnu važni problemi, kao što su neke od vas već uočile.
ljudi su fantastični sa svojim selektivnim pamćenjem, kad su zbog svojih uvjerenja (na koja su uostalom imali pravo) rani kršćani ginuli bili su mučenici,a kada su oni druge na lomače stavljali onda je to bilo ok, zato nek se katolička poljska nacija pokrije ušima i pusti homoseksualce na miru, niti smo zarazni, niti smo izopačeni, niti koga vrbujemo (za razliku od mnogih vjerskih sekti)
do jučer smo mogli reći pizduni u skupim odjelcima, ali sad kad su se naprimali razno-razne sirotinje, sad su samo pizduni.
Nije ni naše sve tako loše da se moramo svega odreći i prihvatiti sve norme koje nameće EU.
Uostalom i naš književnik A.G. Matoš je Europu davnih dana nazvao "starom kurtizanom", to je bila i to je ostala.
Apropos teletabisa i poljske vlade to mi tak sliči na našu hrvatsku situaciju, uvijek se raspravlja o pizdarijama da se izbjegnu važni problemi, kao što su neke od vas već uočile.
ljudi su fantastični sa svojim selektivnim pamćenjem, kad su zbog svojih uvjerenja (na koja su uostalom imali pravo) rani kršćani ginuli bili su mučenici,a kada su oni druge na lomače stavljali onda je to bilo ok, zato nek se katolička poljska nacija pokrije ušima i pusti homoseksualce na miru, niti smo zarazni, niti smo izopačeni, niti koga vrbujemo (za razliku od mnogih vjerskih sekti)
mazohist & truba
-
vision-zlavjestica
- Kontakt:
-
mayflower!
-
call_me_not