Francuzi u biti nisu losi, samo su vec i na europskom nesto sepali iz nekog razloga i nije mi jasno sto im fali.
A Nigeriji fakat i ja predvidjam odlican rezultat, covjece dobri su. Da su malo vise srece imali, jos bi bilo nerijeseno protiv Argentine. Sad sto vise nekako gledam, mislim se da bi mozda i Argentina mogla bit jedan od favorita.
I Juzna Koreja je odlicna, ali vidim da ce ih Park cupati cijelo vrijeme. Ako se budu oslanjali na jednog covjeka, ne bu dobro. Ali tako su nekako, mali, brzi i leprsavi.
Engleska-SAD mi je fakat bila iznenadjenje. Predvidjala sam 5:0 za Engleze, a kad ono... To im je zato jer nemaju Walcotta *theo walcott fan

*
Ali svejedno, ustimat ce se oni, nece to tako Capello dat, vec na iducoj tekmi ce demolirat protivnika.
E, a danas jedva cekam vidjet Sloveniju u 13:30h i Srbiju u 16h. Nije da je Gana neki protivnik i mislim da su favoriti, ali eto, bit ce zanimljivo pogledat ih.
Za Njemce nisam sigurna da su dobri kao na Europskom i nisu mi bas dragi, ne znam zasto.