Mlađu ili stariju?

Mislite li da bi vlasnica prekrasnih očiju koja je danas s vama čekala tramvaj mogla biti među nama, a "gaydar" vam ne radi, potražite je ovdje. Nađite curu i udajte se ili potražite one night stand. Ili ostavite ljubavnu poruku objektu svoje žudnje.
Odgovorite

biiirraaaaaaaaaaaaaammm:

mlađu
40
25%
stariju
123
75%

Ukupno glasova: 163

Kroacija
Spol/rod: ne želim definirati
Ja sam: ne želim se identificirati

Post Postao/la Kroacija » 19 stu 2008 23:39

nije, dobra si ti.
meni recimo smeta ako nokti na rukama nisu uredni i po mom vidjenju, smeta mi ako nekom bazdi iz usne supljine i nesvjestan je toga, jos gore ako je svjestan pa ne poduzima nist, ne bih nikad mogla biti s nekim tko ima ruzne nozne prste ili iskocenu kost sa strane, ne bih mogla bit s nekim tko mljacka, hrce ili stenje kad se spusta/dize/mice, s nekim tko je cudniji od mene, tko ima previse zilica u ocima...i tako :o

freeda
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka
Status: U vezi

Post Postao/la freeda » 19 stu 2008 23:55

bogat', da mi je znat kako sam ja uspila ispunit sve te preduvjete :D
veri kompilkovano...
Zadnja izmjena: freeda, dana/u 19 stu 2008 23:56, ukupno mijenjano 1 put.
back to where i never was

Kroacija

Post Postao/la Kroacija » 19 stu 2008 23:56

pa mislila sam da smo to utvrdili :o
prvo sam te mucila da bih skontala da te volim. :inlove:

freeda

Post Postao/la freeda » 19 stu 2008 23:58

nemoj da se prisjecam. zamrzit cu te.
:D

Scarlett

Post Postao/la Scarlett » 19 stu 2008 23:59

invalid_user je napisao/la:nije, dobra si ti.
meni recimo smeta ako nokti na rukama nisu uredni i po mom vidjenju, smeta mi ako nekom bazdi iz usne supljine i nesvjestan je toga, jos gore ako je svjestan pa ne poduzima nist, ne bih nikad mogla biti s nekim tko ima ruzne nozne prste ili iskocenu kost sa strane, ne bih mogla bit s nekim tko mljacka, hrce ili stenje kad se spusta/dize/mice, s nekim tko je cudniji od mene, tko ima previse zilica u ocima...i tako :o
brutalno :roftl:
in pills we trust

Kroacija

Post Postao/la Kroacija » 20 stu 2008 00:04

freeda je napisao/la:nemoj da se prisjecam. zamrzit cu te.
to se ne moze, ja sam divna :inlove:

Kroacija

Post Postao/la Kroacija » 20 stu 2008 00:05

Scarlett je napisao/la:
brutalno :roftl:
brutalno je sto to egzistira :(
fuj, fuj.

freeda

Post Postao/la freeda » 20 stu 2008 00:08

invalid_user je napisao/la:to se ne moze, ja sam divna :inlove:
sjeti se jedne cetvrtine i ne iskusaji me :twisted:

Kroacija

Post Postao/la Kroacija » 20 stu 2008 00:10

freeda je napisao/la:
invalid_user je napisao/la:to se ne moze, ja sam divna :inlove:
sjeti se jedne cetvrtine i ne iskusaji me :twisted:

bwahah :D

Gost

Post Postao/la Gost » 20 stu 2008 19:14

mladje su pretezno teze u komunikaciji i uvijek im fali neki k.... :D

starije znaju sta hoce i slobodne su al uvijek vuku neko sranje iz prosle veze... :x

tako da jedna recimo u domenu od 24 do 32..meni bi savseno pasala...pod uslovom:
da zna sta zeli, sta trazi i sta moze dat. Da ne vuce prethodne dvije veze emotivno sa sobom. Da nije u nekoj furci ubijenih u pojam gdje uvijek rjesavamo njene imaginarne probleme...da me ne smara bespotrebnim ljubomornim ispadima jer je u pmsu...i da zaista voli sex i podjednako ucestvujemo u istom...

ako ima jedna takva ja sam vec in love :inlove:

Kid

Post Postao/la Kid » 20 stu 2008 19:30

Anonymous je napisao/la:mladje su pretezno teze u komunikaciji i uvijek im fali neki k.... :D

starije znaju sta hoce i slobodne su al uvijek vuku neko sranje iz prosle veze... :x

tako da jedna recimo u domenu od 24 do 32..meni bi savseno pasala...pod uslovom:
da zna sta zeli, sta trazi i sta moze dat. Da ne vuce prethodne dvije veze emotivno sa sobom. Da nije u nekoj furci ubijenih u pojam gdje uvijek rjesavamo njene imaginarne probleme...da me ne smara bespotrebnim ljubomornim ispadima jer je u pmsu...i da zaista voli sex i podjednako ucestvujemo u istom...

ovo sam ja da ne bude zabune...dobar dan svima

Kroacija

Post Postao/la Kroacija » 20 stu 2008 19:46

Anonymous je napisao/la:mladje su pretezno teze u komunikaciji i uvijek im fali neki k.... :D

daj ne pizdi

Hidden_soul
Devil in details

Post Postao/la Hidden_soul » 20 stu 2008 19:46

Anonymous je napisao/la:tako da jedna recimo u domenu od 24 do 32..meni bi savseno pasala...pod uslovom:

Realnije zahtjeve nisam odavno procitala, bez ironije :)
Mislim da je u tome i cijela srz, sve si obuhvatila.
Zelim srecu i drzim fige da sto prije nadjes to sto trazis (ako to postoji, jelte :D) :)
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."

Kid

Post Postao/la Kid » 20 stu 2008 19:49

invalid_user je napisao/la:

daj ne pizdi
poprilicno sam flegman :) ka

Kid

Post Postao/la Kid » 20 stu 2008 19:50

Hidden_soul je napisao/la:
Realnije zahtjeve nisam odavno procitala, bez ironije :)
Mislim da je u tome i cijela srz, sve si obuhvatila.
Zelim srecu i drzim fige da sto prije nadjes to sto trazis (ako to postoji, jelte :D) :)
hvala :) fige fige..trebaju mi ;)

roadkill

Post Postao/la roadkill » 20 stu 2008 19:58

Jebote sto ste svi zahtjevni. Kod mene prolazi svaka koja ima 176cm (+/- 1cm) i spava s jastukom.
bring your mind into my head...

svoja

Post Postao/la svoja » 20 stu 2008 20:28

mojih godina :kiss2:
samo svoja

cruisegirl

Post Postao/la cruisegirl » 21 stu 2008 00:03

ona zbog koje ne znam kamo ruke da stavim :wink:

call_me_not

Post Postao/la call_me_not » 21 stu 2008 02:26

wow, ovo je sjajan opis zena. :o anamneza populacije

Kroacija

Post Postao/la Kroacija » 11 ruj 2009 13:32

roadkill je napisao/la:Jebote sto ste svi zahtjevni. Kod mene prolazi svaka koja ima 176cm (+/- 1cm) i spava s jastukom.
ex invalid_user

PlayToy

Post Postao/la PlayToy » 11 ruj 2009 13:36

superstar je napisao/la:muka mi je više od nedojebane dječice koja se stalno traže ,a ja moram bit i prijateljica i ljubavnica i psiholog ,a ponekad i mama..teško za popizdit..
i ne dobijem ništa s druge strane,samo nesigurnost ...dosadne su..
oko ovoga se slažem, al bome ne znam ni kako bi se snašla u vezi s nekim starijim od mene. :roll:
I'm a lover, not a fighter, but I'll fight for what I love.
~ http://www.youtube.com/watch?v=HNuhD88jajI ~

sillmarien

Post Postao/la sillmarien » 11 ruj 2009 14:24

roadkill je napisao/la:Jebote sto ste svi zahtjevni. Kod mene prolazi svaka koja ima 176cm (+/- 1cm) i spava s jastukom.

eh jebiga :D niš od toga
"I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by."
backspace je napisao/la:ma joj, najradije bi se resetirala...

Kroacija

Post Postao/la Kroacija » 11 ruj 2009 14:27

oh sto, i ti ne spavas s jastukom? :o jel ti odgovara jedna ista takva? doduse 175-10. :aha:
ex invalid_user

_rea_

Post Postao/la _rea_ » 11 ruj 2009 15:28

mislim, da su godine relativne (ako je upitanju zrijelost), ali ako je tu ili - ili, definitivno starija cura...
mislim, da kronološke godine imaju jako malo s tim, koliko je osoba odrasla i zrijela, važno je ono u glavi, ali sigurno se ne bi spuštala u nešto sa curom koja je puno mlađa od mene, jer first of, nemamo vjerojatno ništa zajednićko (mislim na to, da smo iz drugih svijetova u smislu, da to što ona preživljava sad, ja sam preživljavala godine nazad i prošla sam neke tinjeđerske fore, koje me ne interesiraju više),
second of, vjerojatno živimo totalno drug život, u smislu, da je cura recimo u srednjoj školi, živi kod roditelja, ima ograničene izlazke, ograničen novac, po mogućnosti, da je još zbunjena oko toga, što stvarno želi i oko svoje spolne orijentacije , itd, itd...
s tim želim reci, da sve te stvari jako utjecaju na odnos, na komunikaciju, u biti ne da mi se bit nikome mama, želim žensku, koja mi je jednaka, slično razmišlja, sigurna je u sebe i svoje osjećaje, dosta je samostalna, da se ne trebam brinut oko osnovnih stvari u vezi s njom...
ali to ne znaći, da ne postoje cure godinama starije od mene, koje su na nivou od 16godišnje razmaženke :roll: :roll:
u odnos sa jako mlađom curom se ni ne bi ufurala, jer ni na prvi pogled nisu u mom fazonu i ne gledam na njih ko na potencialne partnerice ....
***"Lose everything and what is real will still remain"***

sekica63
Status: Solo

Post Postao/la sekica63 » 11 ruj 2009 15:46

meni je puno bitno, da cura zna vozit biciklo i plivati :!: uopšte nisam zahtjevna :)
ne ruši most, možda nas poveže

sarabanda

Post Postao/la sarabanda » 11 ruj 2009 16:55

Stariju ali to ne znači i ozbiljnu.

dany

Post Postao/la dany » 11 ruj 2009 17:00

meni je samo bitno da je lijepa, zgodna, seksi, pametna, zabavna i zrela. za godine me baš briga.

aquarius001
Ja sam: biseksualka

Post Postao/la aquarius001 » 11 ruj 2009 18:36

dany je napisao/la:meni je samo bitno da je lijepa, zgodna, seksi, pametna, zabavna i zrela. za godine me baš briga.
Tu sam :mase:

aquarius001

Post Postao/la aquarius001 » 11 ruj 2009 18:39

_rea_ je napisao/la:mislim, da su godine relativne (ako je upitanju zrijelost), ali ako je tu ili - ili, definitivno starija cura...
mislim, da kronološke godine imaju jako malo s tim, koliko je osoba odrasla i zrijela, važno je ono u glavi, ali sigurno se ne bi spuštala u nešto sa curom koja je puno mlađa od mene, jer first of, nemamo vjerojatno ništa zajednićko (mislim na to, da smo iz drugih svijetova u smislu, da to što ona preživljava sad, ja sam preživljavala godine nazad i prošla sam neke tinjeđerske fore, koje me ne interesiraju više),
second of, vjerojatno živimo totalno drug život, u smislu, da je cura recimo u srednjoj školi, živi kod roditelja, ima ograničene izlazke, ograničen novac, po mogućnosti, da je još zbunjena oko toga, što stvarno želi i oko svoje spolne orijentacije , itd, itd...
s tim želim reci, da sve te stvari jako utjecaju na odnos, na komunikaciju, u biti ne da mi se bit nikome mama, želim žensku, koja mi je jednaka, slično razmišlja, sigurna je u sebe i svoje osjećaje, dosta je samostalna, da se ne trebam brinut oko osnovnih stvari u vezi s njom...
ali to ne znaći, da ne postoje cure godinama starije od mene, koje su na nivou od 16godišnje razmaženke :roll: :roll:
u odnos sa jako mlađom curom se ni ne bi ufurala, jer ni na prvi pogled nisu u mom fazonu i ne gledam na njih ko na potencialne partnerice ....
Pravo zboriš :D
Ne kaže se zabadava: "tko s djetetom liježe, budi se popišan"
Mudra sam ko Yoda a tako se i češljam :roftl:

aquarius001

Post Postao/la aquarius001 » 11 ruj 2009 18:46

Iz perspektive nekog koji ima km u nogama;

starije su emancipiranije, zajebanije ali i gotovi i izgrađeni ljudi koji znaju što (ne) žele, situirane, financijski neovisne

mlađe su nepredvidljive, često ne znaju što žele, traže se ili se "zakače" kao PitBull i ne puštaju

Ja sam živjela i bila u dugim vezama sa starijima ali su me uvijek privlačile mlađe ;)

Svaka čast izuzecima!!!

p.s. svaka sličnost sa stvarnim osobama je SLUČAJNA :D

Odgovorite