račun je napisao/la:http://www.24sata.hr/ljubav-seks/bez-ob ... ima-304311
Evo što kažu mudre novine o tome
a to da nam je promiskuitet upisan u genima je stvarno bijedan izgovor za one koji varaju
račun je napisao/la:http://www.24sata.hr/ljubav-seks/bez-ob ... ima-304311
Evo što kažu mudre novine o tome
možda te i voli, osjeća nešto sigurno jer ne bi bila s tobom tako dugo bez emocija, ali te ne poštuje...to sam samo ja je napisao/la:vara me... znam jer mi je rekla.
priča da me voli je totalna glupost jer da me voli ne bi mi uradila on što mi je uradila. možeš biti ovakav i onakav... sve je ok i nikoga ne optužujem i ne osuđujem, ali neiskrenost... imaj srca i budi čovjek i reci iskreno kako stvari jesu. ja i ona smo bile u vezi i godinu i pol, a ne tri dana i sve je bilo ok... ali ona očito ne može voljeti jednu osobu, ako uopće i može voljeti.
mogu shvatiti da joj ne pašem, mogu prihvatiti da mi kaže da sam ovakva, onakva... mogu se pokušati promijeniti... ali ne mogu i neću biti druga... i nije ona ta koja je ostavila nego sam ja nju ostavila jer želim pravu ljubav a ne harem u kojem ću ja biti samo jedan od likova...
BASH TAKO!megan je napisao/la:Zasto bi bilo nemoguce voljeti nekog i ne htjeti biti s tom osobom? Evo 2 primjera od puno njih:
Osoba koju volis te vara, nije bitno zasto, mozda joj nije stali previse do tebe, a mozda i je, ali si ne moze pomoci, nebitno. Ugl, nakon nekog vremena shvatis da ti ta ljubav steti i odrices je se, koliko god tesko to bilo.
Drugi primjer, osoba koju volis ima velike ambicije i dobije neku sansu da ostvari snove.. Ali zato mora posvetiti svo svoje vrijeme tome ili se odseliti ili, u slucaju gay veze konkretno, ne moze dobiti tu sansu ako je s tobom. Ako volis tu osobu mislim da je vrlo moguce da ces ju pustiti da ostvari svoje snove ako znas da bez toga nece biti sretna.
dablack.cat je napisao/la:jeste prekinule,ili?
život ide dalje... doći će netko novi da me voli.black.cat je napisao/la:@ to sam samo ja @ da sam na tvom mjestu, ja bi joj otvoreno rekla kako stvari stoje i sto se ne moze tolerirat, da mi je stalo do nje ida ako malo nesto osjeca prema meni, da se i ona malo potrudit oko te veze, a ako ne - zivot ide dalje. nazalost, u zivotu ponekad ne mozemo imat bas sve sto pozelimo, da nam bude stalo do nekoga tko ne osjeca isto. znamo da si i ljuta i tuzna, ali ako je ovo sada novo poglavlje za tebe bez nje, gle, bit ce jos teskih dana, a sa vremenom ce se ta bol smanjiti i nestati. i, stvarno se nadam da ce naic netko tko ce te iskreno voljeti i postovati.
green_heater je napisao/la:BASH TAKO!megan je napisao/la:Zasto bi bilo nemoguce voljeti nekog i ne htjeti biti s tom osobom? Evo 2 primjera od puno njih:
Osoba koju volis te vara, nije bitno zasto, mozda joj nije stali previse do tebe, a mozda i je, ali si ne moze pomoci, nebitno. Ugl, nakon nekog vremena shvatis da ti ta ljubav steti i odrices je se, koliko god tesko to bilo.
Drugi primjer, osoba koju volis ima velike ambicije i dobije neku sansu da ostvari snove.. Ali zato mora posvetiti svo svoje vrijeme tome ili se odseliti ili, u slucaju gay veze konkretno, ne moze dobiti tu sansu ako je s tobom. Ako volis tu osobu mislim da je vrlo moguce da ces ju pustiti da ostvari svoje snove ako znas da bez toga nece biti sretna.