ljubav...

Mislite li da bi vlasnica prekrasnih očiju koja je danas s vama čekala tramvaj mogla biti među nama, a "gaydar" vam ne radi, potražite je ovdje. Nađite curu i udajte se ili potražite one night stand. Ili ostavite ljubavnu poruku objektu svoje žudnje.
to sam samo ja
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka
Status: Solo

Re: ljubav...

Post Postao/la to sam samo ja » 04 ožu 2013 18:01

račun je napisao/la:http://www.24sata.hr/ljubav-seks/bez-ob ... ima-304311

Evo što kažu mudre novine o tome :D

a to da nam je promiskuitet upisan u genima je stvarno bijedan izgovor za one koji varaju

black.cat

Post Postao/la black.cat » 04 ožu 2013 18:31

jeste prekinule,ili?

zenia
Status: U vezi

Post Postao/la zenia » 04 ožu 2013 19:22

to sam samo ja je napisao/la:vara me... znam jer mi je rekla.

priča da me voli je totalna glupost jer da me voli ne bi mi uradila on što mi je uradila. možeš biti ovakav i onakav... sve je ok i nikoga ne optužujem i ne osuđujem, ali neiskrenost... imaj srca i budi čovjek i reci iskreno kako stvari jesu. ja i ona smo bile u vezi i godinu i pol, a ne tri dana i sve je bilo ok... ali ona očito ne može voljeti jednu osobu, ako uopće i može voljeti.

mogu shvatiti da joj ne pašem, mogu prihvatiti da mi kaže da sam ovakva, onakva... mogu se pokušati promijeniti... ali ne mogu i neću biti druga... i nije ona ta koja je ostavila nego sam ja nju ostavila jer želim pravu ljubav a ne harem u kojem ću ja biti samo jedan od likova...
možda te i voli, osjeća nešto sigurno jer ne bi bila s tobom tako dugo bez emocija, ali te ne poštuje...
nije dovoljno jaka da odoli svemu čemu treba da odoli...
nažalost samo biti zaljubljen nije dosta za izgraditi vezu...
to zahtijeva žrtvu koju si spreman podnijeti samo za posebnu osobu...
ako ti je rekla, očito je bila iskrena... ružno je to što je napravila, ali jebiga.. mnogi ljudi ne znaju bolje...
naprosto vašoj vezi nije suđeno... nema smisla da je mrziš i ovako olajavaš po forumima...
naći ćete i ti i ona neku s kojom će stvari biti ljepše i lakše... jedna s drugom ne možete i to je to...
nema tu puno filozofije... ne moraš, ustvari, ne smiješ sebe mijenjati zbog nekoga i sebe gaziti...

nauči nešto iz ove situacije, pamti lijepe stvari, zaboravi bol i kreni dalje...
“What am I living for and what am I dying for are the same question.”
― Margaret Atwood, The Year of the Flood

black.cat

Post Postao/la black.cat » 05 ožu 2013 08:14

@ to sam samo ja @ da sam na tvom mjestu, ja bi joj otvoreno rekla kako stvari stoje i sto se ne moze tolerirat, da mi je stalo do nje ida ako malo nesto osjeca prema meni, da se i ona malo potrudit oko te veze, a ako ne - zivot ide dalje. nazalost, u zivotu ponekad ne mozemo imat bas sve sto pozelimo, da nam bude stalo do nekoga tko ne osjeca isto. znamo da si i ljuta i tuzna, ali ako je ovo sada novo poglavlje za tebe bez nje, gle, bit ce jos teskih dana, a sa vremenom ce se ta bol smanjiti i nestati. i, stvarno se nadam da ce naic netko tko ce te iskreno voljeti i postovati.

green_heater

Post Postao/la green_heater » 09 ožu 2013 14:28

megan je napisao/la:Zasto bi bilo nemoguce voljeti nekog i ne htjeti biti s tom osobom? Evo 2 primjera od puno njih:
Osoba koju volis te vara, nije bitno zasto, mozda joj nije stali previse do tebe, a mozda i je, ali si ne moze pomoci, nebitno. Ugl, nakon nekog vremena shvatis da ti ta ljubav steti i odrices je se, koliko god tesko to bilo.
Drugi primjer, osoba koju volis ima velike ambicije i dobije neku sansu da ostvari snove.. Ali zato mora posvetiti svo svoje vrijeme tome ili se odseliti ili, u slucaju gay veze konkretno, ne moze dobiti tu sansu ako je s tobom. Ako volis tu osobu mislim da je vrlo moguce da ces ju pustiti da ostvari svoje snove ako znas da bez toga nece biti sretna.
BASH TAKO!

to sam samo ja

Post Postao/la to sam samo ja » 11 ožu 2013 14:38

black.cat je napisao/la:jeste prekinule,ili?
da

to sam samo ja

Post Postao/la to sam samo ja » 11 ožu 2013 14:40

black.cat je napisao/la:@ to sam samo ja @ da sam na tvom mjestu, ja bi joj otvoreno rekla kako stvari stoje i sto se ne moze tolerirat, da mi je stalo do nje ida ako malo nesto osjeca prema meni, da se i ona malo potrudit oko te veze, a ako ne - zivot ide dalje. nazalost, u zivotu ponekad ne mozemo imat bas sve sto pozelimo, da nam bude stalo do nekoga tko ne osjeca isto. znamo da si i ljuta i tuzna, ali ako je ovo sada novo poglavlje za tebe bez nje, gle, bit ce jos teskih dana, a sa vremenom ce se ta bol smanjiti i nestati. i, stvarno se nadam da ce naic netko tko ce te iskreno voljeti i postovati.
život ide dalje... doći će netko novi da me voli.

ne zaslužuje moju ljubav i suze... živim bez nje, nije bilo lako, ali postaje lakše.

hvala svima na lijepim riječima...

black.cat

Post Postao/la black.cat » 11 ožu 2013 21:28

green_heater je napisao/la:
megan je napisao/la:Zasto bi bilo nemoguce voljeti nekog i ne htjeti biti s tom osobom? Evo 2 primjera od puno njih:
Osoba koju volis te vara, nije bitno zasto, mozda joj nije stali previse do tebe, a mozda i je, ali si ne moze pomoci, nebitno. Ugl, nakon nekog vremena shvatis da ti ta ljubav steti i odrices je se, koliko god tesko to bilo.
Drugi primjer, osoba koju volis ima velike ambicije i dobije neku sansu da ostvari snove.. Ali zato mora posvetiti svo svoje vrijeme tome ili se odseliti ili, u slucaju gay veze konkretno, ne moze dobiti tu sansu ako je s tobom. Ako volis tu osobu mislim da je vrlo moguce da ces ju pustiti da ostvari svoje snove ako znas da bez toga nece biti sretna.
BASH TAKO!
:thumbup:

Odgovorite