Pitaj me
- Bikini Kill
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: Solo
Re: Pitaj me
Bilo bi tako jednostavno da ti mogu izgovorit.
Uglavnom,Britanci bi rekli guDi,al Amerikanci kažu to d bliže r,što se zove alveolar flap.
Nebitno,svakako gudi.
Nego,nisi mi onda odgovorila na smudi.
Ako znamo da je zvučno th u riječi poput smoothie,smooth,mother,a bezvučno th u bath,think,a u hrvatskom je zvučno d,a bezvučno t.
Uglavnom,Britanci bi rekli guDi,al Amerikanci kažu to d bliže r,što se zove alveolar flap.
Nebitno,svakako gudi.
Nego,nisi mi onda odgovorila na smudi.
Ako znamo da je zvučno th u riječi poput smoothie,smooth,mother,a bezvučno th u bath,think,a u hrvatskom je zvučno d,a bezvučno t.
But Frusciante gladly went off and made love to the air with his dancing ribbon...
Ok, skužih.
A, ne znam. Meni bitno da se kužim s drugom stranom. Da mi ne tipka bitch umjesto beach ili witch umjesto which. :p
Trebala bi mi tri života da se prešaltam samo iz smuti iz smudi.
Are you unhappy now?
Trebala bi mi tri života da se prešaltam samo iz smuti iz smudi.
Are you unhappy now?
Don't talk about life, live it.
- Bikini Kill
Indifferent. 
Ti se bar potrudiš razmislit,which I appreciate.
Oš ti sad mene pitat nešto intelektualno?
Ti se bar potrudiš razmislit,which I appreciate.
Oš ti sad mene pitat nešto intelektualno?
But Frusciante gladly went off and made love to the air with his dancing ribbon...
Ajde. 
Jesi pro ili protiv smrtne kazne?
Da osoba ubije jedno od tvojih oditelja, a ta ista je mjesec dana ranije spasila tvoj život, kako bi voljela da bude kažnjena?
Jesi pro ili protiv smrtne kazne?
Da osoba ubije jedno od tvojih oditelja, a ta ista je mjesec dana ranije spasila tvoj život, kako bi voljela da bude kažnjena?
- Bikini Kill
Protiv,al nisam ni za klasični zatvor. Ja bih teške fizičke poslove/opasne poslove/nepopularne poslove. Puno jeftinije.
U skladu s tim,voljela bih da ta osoba ide u kamenolom drobit kamenje ili čuvat ovce na Dinaru. Ili neki posao,radit na skeli,razminirat,ceste gradit,whatever.
Ima smisla?
U skladu s tim,voljela bih da ta osoba ide u kamenolom drobit kamenje ili čuvat ovce na Dinaru. Ili neki posao,radit na skeli,razminirat,ceste gradit,whatever.
Ima smisla?
Ammm... Nda. 
Da imaš bratića koji usvoji mačke i nazove ih Emre i Mamadeu ( nogometaši
) što bi mu poručila?
Da imaš bratića koji usvoji mačke i nazove ih Emre i Mamadeu ( nogometaši
- Bikini Kill
Pa nije to tako strašno. Ja svoje mačke želim nazvat Nevenka i Željko. 
Zar ne bi to bilo slatko?
Zar ne bi to bilo slatko?
Aono, dobro je dok nije Nebojša. :p
Je li krađa nemoralna ako je jedini način da nahraniš gladno dijete?
Je li krađa nemoralna ako je jedini način da nahraniš gladno dijete?
- Bikini Kill
Šta imaš protiv Nebojše,on mi je profesor? 
A ovo,guess not.
A ovo,guess not.
- Bikini Kill
Septum je devijantan po običaju,al sam uspila odčepit uho. Hvala na pitanju. 
Nego,reci ti meni dvi stvari.
Prvo,bi li ti 5-10 minuta speed datea bilo dovoljno da zaključiš tko ti se sviđa?
Drugo,simpatiziraš li Nives Celzijus?
Nego,reci ti meni dvi stvari.
Prvo,bi li ti 5-10 minuta speed datea bilo dovoljno da zaključiš tko ti se sviđa?
Drugo,simpatiziraš li Nives Celzijus?
Meni dovoljne 3 sekunde, tek da bacim jedan pogled i odmah isprofiliram jel mi se može dopast ili ne, povodim se prvom dojmu jer me dosad služio. 
Sad ti odgovaraš za Nives, jer nije fer dva pitanja, pogotovo kad sam na jobu i tapkam. :p
Sad ti odgovaraš za Nives, jer nije fer dva pitanja, pogotovo kad sam na jobu i tapkam. :p
- Bikini Kill
Takva sam isto i ja. Odmah mi je sve jasno dating-wise.
A Nives je meni boginja teška. Simpatična mi je žena,jebe se nju,glupi narod pada na takve stvari,ona dobro utrži na tom. Nije ona došla na trafiku i kupila tisuću primjeraka knjige tako da. Ima mi i gorih ljudi. Ona se bar ne pravi da je neki veliki faktor.
Opet bildaš prekovremene?
A Nives je meni boginja teška. Simpatična mi je žena,jebe se nju,glupi narod pada na takve stvari,ona dobro utrži na tom. Nije ona došla na trafiku i kupila tisuću primjeraka knjige tako da. Ima mi i gorih ljudi. Ona se bar ne pravi da je neki veliki faktor.
Opet bildaš prekovremene?
Nou. Imam drugu smjenu.
Da vodiš firmu kako bi motivirala radnike na bolju produktivnost:
A Veća plaća
B Više pauze
C Montirala im TV
D Nešto četvrto ( navedi što)
Da vodiš firmu kako bi motivirala radnike na bolju produktivnost:
A Veća plaća
B Više pauze
C Montirala im TV
D Nešto četvrto ( navedi što)
- Bikini Kill
Bonusi. Onako,da ih mogu ukinit ako se ne isplate,plaću ponovno spustit bilo bi skandalozno. 
Al ja sam ti očajan ekonomist tako da. Ne volim to,ne volim PR stvari,meni su to sve pizdarije. Ja sam za radničko samoupravljanje.
Postoji na MTV-u emisija Are You The One?
Dakle,10 dečkiju i 10 cura,raznim je testovima utvrđeno tko je kome savršeni par,moraju se u 10 tjedana sparit da osvoje nagradu. Ako zanemarimo da je diskutabilno može li se znanstveno izračunat savršeni par,misliš li da bi odmah pronašla tu osobu? Naravno,da ovo bude lesbian/bi verzija,lol.
Al ja sam ti očajan ekonomist tako da. Ne volim to,ne volim PR stvari,meni su to sve pizdarije. Ja sam za radničko samoupravljanje.
Postoji na MTV-u emisija Are You The One?
Dakle,10 dečkiju i 10 cura,raznim je testovima utvrđeno tko je kome savršeni par,moraju se u 10 tjedana sparit da osvoje nagradu. Ako zanemarimo da je diskutabilno može li se znanstveno izračunat savršeni par,misliš li da bi odmah pronašla tu osobu? Naravno,da ovo bude lesbian/bi verzija,lol.
Bez beda, ako je za nagradu. 
Iskreno.. Lol. Ja sebi ne mogu ni sama naći osobu ni za vezu, a ne savršenu vezu, imaš neki kontakt da vidim jel mogu oni?
Iskreno.. Lol. Ja sebi ne mogu ni sama naći osobu ni za vezu, a ne savršenu vezu, imaš neki kontakt da vidim jel mogu oni?
- Bikini Kill
F*** off,ja idem prva. 
Nemam pojma,vjerojatno ima prijavnica na stranicama MTV-a.
Misliš da bi to funkcioniralo?
U dvi sezone i dvadeset parova jedni su jedini skupa,vjenčani i imaju dijete.
Nemam pojma,vjerojatno ima prijavnica na stranicama MTV-a.
Misliš da bi to funkcioniralo?
U dvi sezone i dvadeset parova jedni su jedini skupa,vjenčani i imaju dijete.
Lol.. Ok.. You first, samo me nemoj istuć. Evo idem te i prijaviti.. :p 
Naravno da ne bi funkcioniralo, ali jednog dana kada za soul mate budem imala 9 mačaka, moći ću se tješiti da sam barem probala.
Kad si zadnji put dejtala?
Naravno da ne bi funkcioniralo, ali jednog dana kada za soul mate budem imala 9 mačaka, moći ću se tješiti da sam barem probala.
Kad si zadnji put dejtala?
- Bikini Kill
Ja sam si već zacrtala nabavljanje dvi mačke i zeca za početak. 
A dejtala u smislu išla na dejt,prije dobre dvi godine. Dejtala u smislu s nekim bila exclusive,prije nekoliko mjeseci.
Fascinira li te što ljudi na toj emisiji u roku od jednog dana spavaju s nekim za kog su uvjereni da im je par,a na kraju,naravno,ne bude? Al ono,isti dan kad uđu u kuću.
A dejtala u smislu išla na dejt,prije dobre dvi godine. Dejtala u smislu s nekim bila exclusive,prije nekoliko mjeseci.
Fascinira li te što ljudi na toj emisiji u roku od jednog dana spavaju s nekim za kog su uvjereni da im je par,a na kraju,naravno,ne bude? Al ono,isti dan kad uđu u kuću.
A, lol. Ne znam taj show, anyhow, ne fascinira me, lol. Ne vidim ništa fascinantnog u davanju potpunom strancu. 
Šta znači exclusive?
Šta znači exclusive?
- Bikini Kill
Fascinantno u pejorativnom smislu,lol.
Exclusive as in u vezi.
Imali smo neku anketu na faksu-koju bi knjigu preporučila svima i misliš da bi je svi trebali pročitat?
Exclusive as in u vezi.
Imali smo neku anketu na faksu-koju bi knjigu preporučila svima i misliš da bi je svi trebali pročitat?
Aha, a onda jeste fascinantno. :judge:
Ne osjećam se kompetentnom odgovoriti na to pitanje.
Ja bih dala da pročitaju Bombon od Mian Mian, boguhvala, pa ne mogu sudjelovati u toj anketi.
Koju bi ti?
Jel te iritiraju spin majstori?
Ne osjećam se kompetentnom odgovoriti na to pitanje.
Ja bih dala da pročitaju Bombon od Mian Mian, boguhvala, pa ne mogu sudjelovati u toj anketi.
Koju bi ti?
Jel te iritiraju spin majstori?
- Bikini Kill
Ne znam sama s obzirom na to da volim knjige koje su prilično queerass shit i nikom se ne bi svidjele.
Trenutačno mi je favorit Houellebecq,al Virginia Woolf je moja beba slatka.
Normalno da me iritiraju,sve u vezi s tim.
Misliš li da bi se na Glazbenoj akademiji trebao otvorit odsjek za klapsko pjevanje?
Trenutačno mi je favorit Houellebecq,al Virginia Woolf je moja beba slatka.
Normalno da me iritiraju,sve u vezi s tim.
Misliš li da bi se na Glazbenoj akademiji trebao otvorit odsjek za klapsko pjevanje?
- Bikini Kill
Ne primijeti se da sam pila? 
Da ti daju režirat videospot za novi singl neke grupe,za koga bi režirala?
Da ti daju režirat videospot za novi singl neke grupe,za koga bi režirala?
Ali ako ne moram ja ne bih.
Ne pratim spotove niti su mi motivirajući... :/ Ja bih režirala seriju ili film. 
Kada bi ti se dao talent ili sposobnost koju nemaš, što bi to bilo? ( 1 )
Da li si ikada, istinski, pokušala razviti/ usavršiti taj talent/ sposobnost? ( 2 )
Kada bi ti se dao talent ili sposobnost koju nemaš, što bi to bilo? ( 1 )
Da li si ikada, istinski, pokušala razviti/ usavršiti taj talent/ sposobnost? ( 2 )
- Temperance
- Status: U vezi
Veoma razvijena fina motorika (1) Ne kužim sasvim pitanje (2) 
Što je po tebi tvoj najveći talent?
Što je po tebi tvoj najveći talent?
Some music needs air. Roll down your window.
Talent da za*ebem sve što se da. I talent da odgađam obveze sve dok ne počnem paničariti i onda sve obavim savršeno. 
Tvoj?
Tvoj?
- Temperance
- Status: U vezi
Creating laughter 
Što radiš kad se osjećaš brainless?
Što radiš kad se osjećaš brainless?
Some music needs air. Roll down your window.
Ležim i gledam serije.
Jesi li gledala Arrested Development? Ako da, kako ti se svidjela serija?
Jesi li gledala Arrested Development? Ako da, kako ti se svidjela serija?